- Poruka
- 405.670
nosi gace sa kaktusima vise je fensiЈел ово Рифке кампује на ову хладноћу јутарњу?Јел носи дебеле чарапе?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nosi gace sa kaktusima vise je fensiЈел ово Рифке кампује на ову хладноћу јутарњу?Јел носи дебеле чарапе?![]()
''Zvezdizam i njen „takmičarski“ fudbal u prvenstvu od leta 2017. godineA јесмо сељаци по том питању... Ево Пиксија сад кују у звезде као да је направио не знам шта... А реално само се Митровић невиђено распуцао... А то је један човек, нит је тим направљен нит ово што серу "вратио култ репрезентације" мош мислити...
Склони смо претеривању у свему... А то је сељанија![]()

ма јок... само добро играју фудбал а ми смо љубоморниOvo su svakako podaci za buduće vrlo ozbiljne istražitelje kriminala u domaćem fudbalu!''

i ne samo to...merkelova razmišlja da uspostavi proizvodnju sputnjika u nemačkoj...@glasina zamena Џег сестро виде ли ти ово...
nemačka Komisija za vakcinacije odobrila je pokrajini Bavarskoj preliminarnu narudžbinu "Sputnjika V".
само неке лоше вести данас...![]()
Страшно... тачно ће се Џег одрекне и Немаца. Муке.i ne samo to...merkelova razmišlja da uspostavi proizvodnju sputnjika u nemačkoj...

Evo meeeeee!evo ovih Kikirikijevih kod mene, super muziku pustaju![]()

pa caoEvo meeeeee!![]()

Опет су Руси изборили да на планети стишавају страсти.i ne samo to...merkelova razmišlja da uspostavi proizvodnju sputnjika u nemačkoj...
Не треба се одрицати Немаца.Страшно... тачно ће се Џег одрекне и Немаца. Муке.![]()
ooo ne, taman sam htela do trafike

Jel ovaj dekica desno, što gleda u pravcu trafike, da vidi dal je Žabica tu?

možes, vidis po zmajevoj slici da je promenio lokacijuooo ne, taman sam htela do trafike![]()

Gle i kosu sad ima!Рифке након Синофарма дошао у Град и одушевљава се знаменитостима
![]()

Не дирај га у косу. То му је заштитни бренд. Немој сад опет да почне да нам качи слике из младости са косом ко у Трнове Ружице.Gle i kosu sad ima!![]()

... из чувених новобеоградских власуаљрницаGle i kosu sad ima!![]()