- Poruka
- 74.058
Jao, koji smo tandem. Neće ništa da ostane od kafane posle nas.Јао екстра!
Ти једеш, ја пијем.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao, koji smo tandem. Neće ništa da ostane od kafane posle nas.Јао екстра!
Ти једеш, ја пијем.![]()

Pomešao si me sa nekim.Ti htela...?!
Jutros...?!!!!!![]()

Iskreno govoreći, Kristina, ja sam mislio da si ti žena modernih shvatanja, da si iznad ovih malograđanskih gluposti kao što je krostrejner...za mene je najbolja...

Molim vas jedino da ne pucate u pijanistu...automatika je skupa...Jao, koji smo tandem. Neće ništa da ostane od kafane posle nas.![]()

ne znam i ne zanima me ali gledam slike na tviteru i lože pune gledalaca i to bez maskeE, pitanje za ove kafanske lopatare (@~zmaj~ i @Stevcina zabica ), šta je bilo na derbiju, nisam gledao?
Srbistan...i ljubimci velikog vodje...ne znam i ne zanima me ali gledam slike na tviteru i lože pune gledalaca i to bez maske
1-0E, pitanje za ove kafanske lopatare (@~zmaj~ i @Stevcina zabica ), šta je bilo na derbiju, nisam gledao?
tako ispadaSrbistan...i ljubimci velikog vodje...
omg...Iskreno govoreći, Kristina, ja sam mislio da si ti žena modernih shvatanja, da si iznad ovih malograđanskih gluposti kao što je krostrejner...![]()
A bio sam ubeđen da si neka...Pomešao si me sa nekim.![]()

A za to vreme ja da bih usao bilo gde na stadion...tako ispada
Butka?A bio sam ubeđen da si neka...![]()
Pa neka sigurno jesam, samo izgleda ne ta neka što ti misliš, nego tamo neka druga.A bio sam ubeđen da si neka...![]()
E, nemo se vadiš sad... lepo si napisala "s nekim"Pa neka sigurno jesam, samo izgleda ne ta neka što ti misliš, nego tamo neka druga.

Ja sam baš tuda našla da šetamE, pitanje za ove kafanske lopatare (@~zmaj~ i @Stevcina zabica ), šta je bilo na derbiju, nisam gledao?
Ma ne prizivaj me zalud...omg...

Ma, pre će biti neki batak...Butka?
aj priznaj da si popio...Ma ne prizivaj me zalud...![]()

Dobro.E, nemo se vadiš sad... lepo si napisala "s nekim"
Podvojenost ne komentarišem iz pristojnosti![]()

AhahahahahahahahahahahahahahahahahahaDobro.![]()
Ni trezan!aj priznaj da si popio...![]()

А пази тек која сам ја љанка кад сам морала да гуглам реч cross trainer да бих схватила о чему Рорка прича.Iskreno govoreći, Kristina, ja sam mislio da si ti žena modernih shvatanja, da si iznad ovih malograđanskih gluposti kao što je krostrejner...![]()

Pa ti si tek slučaj...А пази тек која сам ја љанка кад сам морала да гуглам реч cross trainer да бих схватила о чему Рорка прича.
Исту справу имам у кући и зовем је справа за нордијско скијање.![]()