Скупштинска кафана број XXV - "Код лајавог крелца"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma Гањани се провукоше, више среће нег памети :(
Мени је најјачи утисак оставио тренер Ганција.
43 године, 20 већ живи у Италији...
трофеји сви могући, толике године у репрезентацији...
и лик ПЛАЧЕ после победе и каже ПУКЛО МЕ...
аууу, брате...али плаче од олакшања...
Јер код нас није битно ко си и шта си...данас те кују у звезде...
а сутра идеш у блато ако не победиш ЈЕДНУ утакмицу...
како у спорту, тако и свуда...чудан смо народ...

Ђе сте људи и кампери?
FIL_8872-02-1024x683.jpeg

ово се гарант Рифке шверцује као милитантни фриленсер. :mrgreen:

данас те кују у звезде...
а сутра идеш у блато ако не победиш ЈЕДНУ утакмицу...

A јесмо сељаци по том питању... Ево Пиксија сад кују у звезде као да је направио не знам шта... А реално само се Митровић невиђено распуцао... А то је један човек, нит је тим направљен нит ово што серу "вратио култ репрезентације" мош мислити...

Склони смо претеривању у свему... А то је сељанија :mrgreen:

A јесмо сељаци по том питању... Ево Пиксија сад кују у звезде као да је направио не знам шта... А реално само се Митровић невиђено распуцао... А то је један човек, нит је тим направљен нит ово што серу "вратио култ репрезентације" мош мислити...

Склони смо претеривању у свему... А то је сељанија :mrgreen:
У праву си...
немамо меру...ево сад причам са колегом о дербију...
а други слуша...и спомену он Милана Борјана, голмана Звезде..-
Рекох као спортиста капа доле, али од пре пар дана за мене као човек не постоји.
Пита он што, рекох јавно, ПРЕД КАМЕРАМА је ушао на стадион и прекрстио се пред Звездиним грбом...
а овамо фура Книнџа причу, мсм небитно одакле је...сине, зна се, бар у мојој фамилији, пред чиме се крсти...
А овај (навијач Звезде) побудалио, и кренуо у свађу типа, католици се крсте кад улазе на терен...
Сељанија...права реч...
нама стварно нема спаса...

Poslednja izmena:
Ђе сте људи и кампери?
FIL_8872-02-1024x683.jpeg

ово се гарант Рифке шверцује као милитантни фриленсер. :mrgreen:
Читам неки податак Србија је 5 у Европи по зарадама фриленсера.Ће да узме мало и држава...:per:

Читам неки податак Србија је 5 у Европи по зарадама фриленсера.Ће да узме мало и држава...:per:
ма нек узима и треба да узима... Ал не могу ја теби доћи и рећи знаш шта Емиксе, пет година те гледам и не тражим ништа ал ево данас сам дошао да тражим за одсад па надаље и убудуће ал и за претходних пет година.

Од сад па надаље и убудуће је ок... али ово за претходних пет година није. Нема ту неке филозофије... држава је дужна да прво постави кристално јасан оквир а после тога нешто да тражи у том оквиру.

ма нек узима и треба да узима... Ал не могу ја теби доћи и рећи знаш шта Емиксе, пет година те гледам и не тражим ништа ал ево данас сам дошао да тражим за одсад па надаље и убудуће ал и за претходних пет година.

Од сад па надаље и убудуће је ок... али ово за претходних пет година није. Нема ту неке филозофије... држава је дужна да прво постави кристално јасан оквир а после тога нешто да тражи у том оквиру.
Не знам проблематику нисам у току,нисам пратио.Шта хоће држава ретроактивно да им узме паре?

Не знам проблематику нисам у току,нисам пратио.Шта хоће држава ретроактивно да им узме паре?
Рифке ће ти драге воље објасни... :mrgreen:

Да, држава хоћеда им узме порезза претходних 5 год...уз репрограмирање дуга на следећих 10.

Сад је натезање има ли право на то или нема...

Рифке ће ти драге воље објасни... :mrgreen:

Да, држава хоћеда им узме порезза претходних 5 год...уз репрограмирање дуга на следећих 10.

Сад је натезање има ли право на то или нема...
Јел ово Рифке кампује на ову хладноћу јутарњу?Јел носи дебеле чарапе? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back