- Poruka
- 4.333
Sofija je genij. Nije crosstrainer toliko poznata rečPa ti si tek slučaj...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sofija je genij. Nije crosstrainer toliko poznata rečPa ti si tek slučaj...![]()
Real Madrid pobedioE, pitanje za ove kafanske lopatare (@~zmaj~ i @Stevcina zabica ), šta je bilo na derbiju, nisam gledao?

Ma Гањани се провукоше, више среће нег паметиE, pitanje za ove kafanske lopatare (@~zmaj~ i @Stevcina zabica ), šta je bilo na derbiju, nisam gledao?

Мени је најјачи утисак оставио тренер Ганција.Ma Гањани се провукоше, више среће нег памети![]()

данас те кују у звезде...
а сутра идеш у блато ако не победиш ЈЕДНУ утакмицу...

У праву си...A јесмо сељаци по том питању... Ево Пиксија сад кују у звезде као да је направио не знам шта... А реално само се Митровић невиђено распуцао... А то је један човек, нит је тим направљен нит ово што серу "вратио култ репрезентације" мош мислити...
Склони смо претеривању у свему... А то је сељанија![]()
Читам неки податак Србија је 5 у Европи по зарадама фриленсера.Ће да узме мало и држава...Ђе сте људи и кампери?
![]()
ово се гарант Рифке шверцује као милитантни фриленсер.![]()

ма нек узима и треба да узима... Ал не могу ја теби доћи и рећи знаш шта Емиксе, пет година те гледам и не тражим ништа ал ево данас сам дошао да тражим за одсад па надаље и убудуће ал и за претходних пет година.Читам неки податак Србија је 5 у Европи по зарадама фриленсера.Ће да узме мало и држава...![]()
Не знам проблематику нисам у току,нисам пратио.Шта хоће држава ретроактивно да им узме паре?ма нек узима и треба да узима... Ал не могу ја теби доћи и рећи знаш шта Емиксе, пет година те гледам и не тражим ништа ал ево данас сам дошао да тражим за одсад па надаље и убудуће ал и за претходних пет година.
Од сад па надаље и убудуће је ок... али ово за претходних пет година није. Нема ту неке филозофије... држава је дужна да прво постави кристално јасан оквир а после тога нешто да тражи у том оквиру.
Рифке ће ти драге воље објасни...Не знам проблематику нисам у току,нисам пратио.Шта хоће држава ретроактивно да им узме паре?

Јел ово Рифке кампује на ову хладноћу јутарњу?Јел носи дебеле чарапе?Рифке ће ти драге воље објасни...
Да, држава хоћеда им узме порезза претходних 5 год...уз репрограмирање дуга на следећих 10.
Сад је натезање има ли право на то или нема...

Ваља термофоре промрзлим фриленсеркамаЈел ово Рифке кампује на ову хладноћу јутарњу?Јел носи дебеле чарапе?![]()

Stvarno veruješ da mi imamo državu i da će ona raditi ono što je dužna?држава је дужна
proveri sadaпа било забавноа звонце опет не функционише
![]()

i to iz zadnjih redovaЂе сте људи и кампери?
![]()
ово се гарант Рифке шверцује као милитантни фриленсер.![]()