- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сликаћу сутра ујутру... како та петља излази на пут који је још на нивоу насипа од песка.Danas nam je divan dan, drug AV dolazi u @~zmaj~ ev kraj dotvori petlju!
Napokon i tamo stiže civilizacija, hvala ti druže Glavni!
"U svakom smeru ova petlja znači život", rekao je Vučić.
Ovo je važan dan za Zemun, Batajnicu, Pazovu, rekao je Vučič.
![]()
![]()
![]()
Ima on sad petlju... mada nije baš njegova, više vuče na Bataju. Sad su moderni.значи, дошло до зарђалиК ексерова а не до ноката
е Змајкасти никако да оправдаш тај ник![]()
Otkud ti vako rano?koleginice, kakve su ovo prozivke od ranog jutra![]()
ја се извињавам само сам примеетила не прозивамkoleginice, kakve su ovo prozivke od ranog jutra![]()
evo ne znam sta mi biOtkud ti vako rano?
ја се извињавам само сам примеетила не прозивам![]()
То је зато што бринем за ваше крхко пензионерско здравље... па где би ми душа послезначи, дошло до зарђалиК ексерова а не до ноката
е Змајкасти никако да оправдаш тај ник![]()
Ма приметих ја да Змајкасти има што шта, што је данаске реткост код муШкарчићаIma on sad petlju... mada nije baš njegova, više vuče na Bataju. Sad su moderni.![]()
о фалати свети ЗмајкастиТо је зато што бринем за ваше крхко пензионерско здравље... па где би ми душа после![]()
Ima on sad petlju... mada nije baš njegova, više vuče na Bataju. Sad su moderni.![]()
Pitaj ga da ti pokaže šta sve ima.Ма приметих ја да Змајкасти има што шта, што је данаске реткост код муШкарчића
кад ме баш циматаш за прстиће да ти речем![]()
чек ти си то својевољно природним путем поранила?evo ne znam sta mi bi![]()
khm khm Soooofiiii evo nama posla i to laganogМа приметих ја да Змајкасти има што шта, што је данаске реткост код муШкарчића
кад ме баш циматаш за прстиће да ти речем![]()
daчек ти си то својевољно природним путем поранила?
Рифкета мора да је нека мука натерала, тај не устаје пре поднева ако икако може![]()
Zamisli, grudvanje, mokre noge, promrzle šake, onda uđeš u šator da im pogneš da se ugreju i osuše... jao pa gde ti je mašta, ko balvan si neki bukov?
Еј... јел то изгледа да ће од свег зезања са фриленсеркама бити само грудвања?![]()
ok, vec si se uzbudioda im pogneš
Opaaa, lezbo u kafani, mmmmmm! Daj da gledamo.khm khm Soooofiiii evo nama posla i to laganog
nego, bi l' se ti udala?![]()