Скупштинска кафана број XXV - "Код лајавог крелца"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е да... И ја питам свашта а заборављам да теби аутокорект фотка исправља у водка :mrgreen:
Свашта он пише.
Од вода-вотка.
Од помазити-погазити.
Од помиловати-поломити.
И такоц. :mrgreen::lol:

imamo pisani dokaz a i svedoke, da smo mi odlicno odradile posao ali si se ti prepao pa odustao...izvini ali ni na jednom sudu ti ovo nece proci :zkez:
Аман жено, сећаш се да је прећутао круцијалну ствар!
Сакрио жену у ормар и правио се блесав.
Па нисмо ми неке растурачице бракова, напротив. Ми људима нудимо ту срећу. :lol:

Аман жено, сећаш се да је прећутао круцијалну ствар!
Сакрио жену у ормар и правио се блесав.
Па нисмо ми неке растурачице бракова, напротив. Ми људима нудимо ту срећу. :lol:
ooo da, kako se ne bih secala, umalo se nisam slogirala kad odnekud ispade ta info :lol:

Ђе сте људи и јутарње прескање обавеза са препонама...

Јбте од јуче морам попуњавати преглед дневних активности за прошли дан и достављати неким економистима и правницама. Сад је мука смислити шта си то радио осам сати јуче без помињања кафа, информисања и блеје по друштвеним и иним мрежама.

Мука.

1e53b5134f8016572818e5d8274bc620.jpg

Kakav prelep decembarski dan napolju!

O čemu pišeš sastav za posao? Daj da ti ovde uradimo taj domaći, šta nam teško. 🙃
Сећаш се оних састава на писменом из српског у септембру... Како сам провео летњи распуст? Е исто то... само радни дан. Увод, разрада, кулминација како сам био вредан, закључак.

И то све у екселу. :mrgreen:

Сећаш се оних састава на писменом из српског у септембру... Како сам провео летњи распуст? Е исто то... само радни дан. Увод, разрада, кулминација како сам био вредан, закључак.

И то све у екселу. :mrgreen:
Kolega, sve može, uz pristojnu nadoknadu. Samo, gde ti tačno misliš da ja imam Excel? Ja sam ovde telefonom. Eventualno mogu da ti napravim pdf ili epub. Možda...

Počneš ovako :
Na početku želim da kažem da sam se jutros probudio srećan zato što ću još jedan dan da provedem na poslu koji obožavam i nadam se da ću uspeti da dam svoj maksimum, kao i svakog dana. To ti je kao uvod...

Zaključak :
Izuzetno sam počastvovan što sam baš ja, u moru možda i boljih ljudi, izabran da obavljam ovaj posao.

Razradi sam.... :manikir:

Ред ти си природан таленат. Али фали ти оно круцијално "искористио бих ову прилику да се захвалим председнику Вучићу за..."

Још тај део да савладаш и да те убацујемо у општински ил градски одбор СНС-а саопштења да им пишеш... Само реци где си, да видимо кога да зовемо. :mrgreen:

Ред ти си природан таленат. Али фали ти оно круцијално "искористио бих ову прилику да се захвалим председнику Вучићу за..."

Још тај део да савладаш и да те убацујемо у општински ил градски одбор СНС-а саопштења да им пишеш... Само реци где си, да видимо кога да зовемо. :mrgreen:
Šta reći, koju poruku poslati?!?
Sastav mogu da pišem, na koju god temu. Ali ovo sa onim, pa ajde ne. Da umem, ne bih sad sedela ovde, nego.... Nema ni veze, napiši to sam. :roll:

Вино пије млад форумаш Змаје,
пола пије, пола Рифу даје
па се мисли он од зоре рујне
како би ли те буткице видео

Ништа силом, а ништа ни милом
како се год цурама умилио
а још мање успеха сад Рифке има
но се треба научити памети

Нису бутке оно што су биле
да се шалом и песмом добијају
него ваља добар јунак бити
не би ли се тамо уселио...

А гле овог ментола са лопатом...тачно бих му отпевао на увце у навијачком стилу:
ПУСТИ МАЧКУ НАПОЉЕ, НАПОЉЕ, НАПОЉЕ,
ПУСТИ МАЧКУ НАПОЉЕЕЕЕ,НА-ПО-ЉЕ!!!

Ja bih izbacila i njega i mačku, ovo kad se otopi, biće veselo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back