Софија
Legenda
- Poruka
- 54.680
Свашта он пише.Е да... И ја питам свашта а заборављам да теби аутокорект фотка исправља у водка![]()
Од вода-вотка.
Од помазити-погазити.
Од помиловати-поломити.
И такоц.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свашта он пише.Е да... И ја питам свашта а заборављам да теби аутокорект фотка исправља у водка![]()
Аман жено, сећаш се да је прећутао круцијалну ствар!imamo pisani dokaz a i svedoke, da smo mi odlicno odradile posao ali si se ti prepao pa odustao...izvini ali ni na jednom sudu ti ovo nece proci![]()
ooo da, kako se ne bih secala, umalo se nisam slogirala kad odnekud ispade ta infoАман жено, сећаш се да је прећутао круцијалну ствар!
Сакрио жену у ормар и правио се блесав.
Па нисмо ми неке растурачице бракова, напротив. Ми људима нудимо ту срећу.![]()
kakve su ovo provokacijePffff... jake ste mi vi provodadžike...![]()
Pa provokativne... kakve inače?kakve su ovo provokacije![]()
ooo da, kako se ne bih secala, umalo se nisam slogirala kad odnekud ispade ta info![]()
још и закасних данас јер сам 10 минута чистио снег са кола... дивноћа еј.Kakav prelep decembarski dan napolju!
Treba i ti da počneš da nameštaš dva alarma, kao ja.још и закасних данас јер сам 10 минута чистио снег са кола... дивноћа еј.
Сећаш се оних састава на писменом из српског у септембру... Како сам провео летњи распуст? Е исто то... само радни дан. Увод, разрада, кулминација како сам био вредан, закључак.O čemu pišeš sastav za posao? Daj da ti ovde uradimo taj domaći, šta nam teško.![]()
Kolega, sve može, uz pristojnu nadoknadu. Samo, gde ti tačno misliš da ja imam Excel? Ja sam ovde telefonom. Eventualno mogu da ti napravim pdf ili epub. Možda...Сећаш се оних састава на писменом из српског у септембру... Како сам провео летњи распуст? Е исто то... само радни дан. Увод, разрада, кулминација како сам био вредан, закључак.
И то све у екселу.![]()
Šta reći, koju poruku poslati?!?Ред ти си природан таленат. Али фали ти оно круцијално "искористио бих ову прилику да се захвалим председнику Вучићу за..."
Још тај део да савладаш и да те убацујемо у општински ил градски одбор СНС-а саопштења да им пишеш... Само реци где си, да видимо кога да зовемо.![]()
А пјесмице? Један хаику о Буткицама?Sastav mogu da pišem, na koju god temu.
Буткице где суА пјесмице? Један хаику о Буткицама?
Može!А пјесмице? Један хаику о Буткицама?
Ja bih izbacila i njega i mačku, ovo kad se otopi, biće veselo.А гле овог ментола са лопатом...тачно бих му отпевао на увце у навијачком стилу:
ПУСТИ МАЧКУ НАПОЉЕ, НАПОЉЕ, НАПОЉЕ,
ПУСТИ МАЧКУ НАПОЉЕЕЕЕ,НА-ПО-ЉЕ!!!
Jeс да није хаику ал може, то је то.Može!
U mračnom lokalu stolnjaci na prugu,
Malo limunana, malo kafa s nogu,
A niko da okači neke seksi butke
Da prekrate na poslu dosadne trenutke...
Nemoj mnogo da zanovetaš, ščuo?!?Jeс да није хаику ал може, то је то.![]()