- Poruka
- 98.702
okej, fakturisem dodatnih 100 eurica za nekorektan odnos, dakle sad ti je dug narastao na 600eСад ми дођете 400 јевреја.
Ваша агенција је као Ујка Алберт на броду. Потонуће загарантовано![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okej, fakturisem dodatnih 100 eurica za nekorektan odnos, dakle sad ti je dug narastao na 600eСад ми дођете 400 јевреја.
Ваша агенција је као Ујка Алберт на броду. Потонуће загарантовано![]()

мени он баш делује ко фино младомомЧеi Zmaj je![]()

Komija je međuplanetarna, daleko iznad vašeg lokalnog bizmisa. Tako da...to kad ti otvoris firmu za provodazisanje postavljaj komisiju
dokle god Sofka i ja same placamo porez, odabij![]()
deluje, delujeмени он баш делује ко фино младомомЧе
далеко од моје шољице чаја![]()

мислите ''од мог паковања витамина''?далеко од моје шољице чаја![]()

saberi se, aman!Komija
јамачно шинкомислите ''од мог паковања витамина''?![]()

Polako bre, vidiš da mu je ovo zadnji voz, ne miniraj nam žBabicin i Sofkin poslekomisijski posao. Ja se ovde žrtvujem za zmjajeta a ti tako?мени он баш делује ко фино младомомЧе
далеко од моје шољице чаја![]()

па шта знам ја ... слова су једно а пипинг и тачинг ех, успомене пустеdeluje, deluje![]()

ne ubacuj se dje ti nije mesto, dosado bozijaPolako bre, vidiš da mu je ovo zadnji voz, ne miniraj nam žBabicin i Sofkin poslekomisijski posao. Ja se ovde žrtvujem za zmjajeta a ti tako?![]()

Moram da opravdam svoj ugled.суплајз, суплајз... Речник бај Ред... нећу, немам, недам, несесер Недерланд.![]()

samo se ti udaj, ima da nam svane...msm meni i Sofki, da naplatimo konacno te njegove dugoveпа шта знам ја ... слова су једно а пипинг и тачинг ех, успомене пусте![]()

ц,ц ала волеш се гоооознешпомалко па тој ти јеPolako bre, vidiš da mu je ovo zadnji voz, ne miniraj nam žBabicin i Sofkin poslekomisijski posao. Ja se ovde žrtvujem za zmjajeta a ti tako?![]()

реченица трејдмаркована бај Пирот синс кафана бр 20Moram da opravdam svoj ugled.![]()

Zavisi jel vredi čemu gooooza?ц,ц ала волеш се гоооознешпомалко па тој ти је![]()
фала ти ко брату еJa se ovde žrtvujem za zmjajeta a ti tako?![]()

твоја?!Zavisi jel vredi čemu gooooza?
Baš te zanima? Naravno da vredi. Mogu satima da sedim ili spavam.твоја?!

to niko normalan nemaPitaj ga da ti pokaže šta sve ima.
Auto?
Nove patike?
Bokserice sa kaktu... e to nema!

Daj link! Ništa ja ne znam.реченица трејдмаркована бај Пирот синс кафана бр 20![]()

Povedi ga s tobom, da i mi malo odmorimo.moram do apoteke, sacu ja, samo se vi volite, manite ovog dosadnog bivseg![]()

Нема линк, то је још једна од хисторијских истина које измишљамо у ходуDaj link! Ništa ja ne znam.![]()

nemoj, tebe niko ne sme da diraХмммм...дођем из шетње, а оно проводаџисање...
идем ја да направим још један круг од 3 километра...