Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fali jos nesto krucijalno. U kafani, mism.Ред ти си природан таленат. Али фали ти оно круцијално "искористио бих ову прилику да се захвалим председнику Вучићу за..."
Још тај део да савладаш и да те убацујемо у општински ил градски одбор СНС-а саопштења да им пишеш... Само реци где си, да видимо кога да зовемо.![]()
Цинизам на празан стомак а?Dobto jutro veseli narode!![]()
Ја бих изабцио оно "окси" али ми жао поштеног и вредног света...Цела папазјанија око избора прошле године...
Јуче Вучић на Пинку ... ''па јел било прошле године избора кад смо делили по сто евра, није''
Умиру познати који су били ревакцинисани недељама ил месецима раније, сваки дан море нових случајева
Неки лекар за конференцији за штампу... ''Вакцинација иде одлично и није умро нико ко је био ревакцинисан''
Србија земља оксиморона.
A Srdjan neveraЦела папазјанија око избора прошле године...
Јуче Вучић на Пинку ... ''па јел било прошле године избора кад смо делили по сто евра, није''
Nije prazan, pije se jutarnja kafa.Цинизам на празан стомак а?![]()
Звончице, ЛГБТ! па пута три...Пичкицa
А кадар невера ко Стрajнић ономад![]()
Али Страјнићева фаца у том моменту... прајслес.па оно ЕЕЕЕЈ, БРЕ...
Šta bi to moglo da bude?Fali jos nesto krucijalno. U kafani, mism.![]()
Nema odgovarajućeg smajlija za reakciju, pa ću reći, ćao, ćao, No.Dobto jutro veseli narode!![]()
Da se uvede neki u vidu kakve skracenice.Nema odgovarajućeg smajlija za reakciju, pa ću reći, ćao, ćao, No.
Mislim da nikad nijedna ono neće da prevaziđe, meni je to smešno zauvek.Da se uvede neki u vidu kakve skracenice.
БТЦ... и сви мисле да смо фенси јер разглабамо о биткоинима цео дан.Da se uvede neki u vidu kakve skracenice.
Које?Mislim da nikad nijedna ono neće da prevaziđe, meni je to smešno zauvek.![]()
Obećala sam da neću da kažem. Jbga.
Bolje da ne pricam, moja bruka.
Menu, logicno.Šta bi to moglo da bude?![]()
суплајз, суплајз... Речник бај Ред... нећу, немам, недам, несесер Недерланд.da neću da kažem
ОК, сеј но мор... заборављено већBolje da ne pricam, moja bruka.![]()