- Poruka
- 112.459
Tvoju kad bih pojela dobila bih bolest ludih Spinera!Joj moja glava je lepa šišam se moderno ne ko zmjaje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoju kad bih pojela dobila bih bolest ludih Spinera!Joj moja glava je lepa šišam se moderno ne ko zmjaje.
izgleda da je pukla tikvaJoj moja glava je lepa šišam se moderno ne ko zmjaje.
Njeogva ili moja budi preciznija?izgleda da je pukla tikva
Njeogva ili moja budi preciznija?
Vaša ljubav se izlizala.Njeogva ili moja budi preciznija?
Opet pojma neznaš mi muški volimo da se nadkurcuj...nadmudrujemo, bre. Gdes ti rasla kad ništa ne umeš?Vaša ljubav se izlizala.
ja sam deteOpet pojma neznaš mi muški volimo da se nadkurcuj...nadmudrujemo, bre. Gdes ti rasla kad ništa ne umeš?![]()
Opasan čika čuvaj se, može svašta da bude...ja sam dete
Kako gde si rasla
I da! umem, umem da crtam umem da bojim
Što ovaj čika mene napada![]()
zove me na sexUleti...![]()
obećava ili preti ili?Opasan čika čuvaj se, može svašta da bude...![]()
zezam se za rasu, znam da se većina plaši. Koid mene miran, tih, stambeni kraj, nema dece ni matoraca,I niko ništa ne baca. A ima kerova koji laju noću i mačke mi se tuku po dvorištu leti. Moram da im pljusnem vodu kroz prozor i rasteram.
:
Па то... Није до пса до газде је... Кад куче види да се газда штреца и тресе...Добро, ово је ипак Мунзе Конза. Овде се и пси шишају на опасно.![]()
два или три ћошка.
Зср нисмо на удаљености од једног ћошка?
Код мене близу је терен за фудбал/рукомет/кошарку и клинци из целог краја су ту окупљени.
Тако да сам, поред петарди и родољубивих песама у извођењу Данице Црногорчевић, изложена врло често ватромету и журкама уживо
Наши пси и мачке навикли.
Добро, ово је ипак Мунзе Конза. Овде се и пси шишају на опасно.![]()
Имам три обданишта у близини, а једно тачно преко пута.два или три ћошка.
Имаш и обданиште у близини. код мене тога нема.
Video sam na tviteru i raspilavio se od miline. Vode ih vaspitačice a oni pevaju: "Zaljubi se princ u cicu! Zaljubi se cica u princa!"Имам три обданишта у близини, а једно тачно преко пута.
Па кад лети имају слободни програм у дворишту, све песмице Драгана Лаковића пропевам и поново научим.
Штета што овде нема могућност да се накачи снимак, да чујете како трешти у мом дневном боравку:
"Разболе се лисица,
Суши се ко грана,
Лечили је брижљиво,
Неколико дана...Ајајаја ај ај, ајајајај ај ај...".![]()
ovo ti je minja nije dragan samo kažemРазболе се лисица,
Суши се ко грана,
А добро, јасна је поента.ovo ti je minja nije dragan samo kažem