Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene niko ništa ne baca , a i ker moj nije bio dino merlin da se plaši petardi. Al bio je ker od rase koju voli princeza ana moja nesušena ljubav. :mrgreen: :
Nema to veze sa rasom, ovde imamo dobermana koji drhti, tri staforda koje ne smeju da puste jer bi pobegli, par jazavičara koji neće ni da piške, samo izvire i čim čuju prvu petardu, paljba nazad. ALi ovde imamo osnovnu školu punu dece sa roditeljima debilima koji ih puštaju u 16h napolje da bacaju petarde.

Kod mene niko ništa ne baca , a i ker moj nije bio dino merlin da se plaši petardi. Al bio je ker od rase koju voli princeza ana moja nesušena ljubav. :mrgreen: :
Moj rahmetli doberman se potpuno izbezumljavao od petardetina!
Svima bih im nabila u dupe, ebo ih taj varvarski običaj!
( Ljudima naravno, ne nedužnim životinjama)

Nema to veze sa rasom, ovde imamo dobermana koji drhti, tri staforda koje ne smeju da puste jer bi pobegli, par jazavičara koji neće ni da piške, samo izvire i čim čuju prvu petardu, paljba nazad. ALi ovde imamo osnovnu školu punu dece sa roditeljima debilima koji ih puštaju u 16h napolje da bacaju petarde.
zezam se za rasu, znam da se većina plaši. Koid mene miran, tih, stambeni kraj, nema dece ni matoraca, :mrgreen: I niko ništa ne baca. A ima kerova koji laju noću i mačke mi se tuku po dvorištu leti. Moram da im pljusnem vodu kroz prozor i rasteram. :lol: :

biribiri mićimići pućpuruć

Aj neka te. nisam ljubomorna više.

glava za "lešo" kuvanje ili pečenje teško igde, to ti seljak ne bi prodao ni za kakve pare, bar je ovde tako. to se daje prijatelju ili se sebi sprema.
mesare ne drže u prodavnici. jedino klanicu da nađeš a to je muka gde kako..

(eto ja zbog tebe tabirim ovo od čeg mi je bljak al kad sam dobra I pomažem.)

zezam se za rasu, znam da se većina plaši. Koid mene miran, tih, stambeni kraj, nema dece ni matoraca, :mrgreen: I niko ništa ne baca. A ima kerova koji laju noću i mačke mi se tuku po dvorištu leti. Moram da im pljusnem vodu kroz prozor i rasteram. :lol: :
Ma pazi miks: osnovna škola i na 50m prodavnica petardi i vatrometa. Užas.

Dobićeš govnjivo motkom a ne oklagijom!
I to ću dobro da je umeljam!
FB_IMG_16688921678716990.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back