- Poruka
- 73.846
Paaa, samo na jedan način može tačno da zna. Evo ne znam šta sad da mislim...Znao on dobro kog sam ja pola!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaa, samo na jedan način može tačno da zna. Evo ne znam šta sad da mislim...Znao on dobro kog sam ja pola!
Nije isto, ako ne recimo, mlati zmjaje oklagijom to nije lepo, ali kao je to Gata, mmmmmmmmmm!@Reefer Šta je važno kog je pola ako drži oklagiju tebi iznad glave. mislim ISTO ĆE TE BOLI![]()
Nije to jedini način!Paaa, samo na jedan način može tačno da zna. Evo ne znam šta sad da mislim...![]()
Pa ti si mlada i zelena i nemaš pojma?Paaa, samo na jedan način može tačno da zna. Evo ne znam šta sad da mislim...![]()
Kod mene niko ništa ne baca , a i ker moj nije bio dino merlin da se plaši petardi. Al bio je ker od rase koju voli princeza ana moja nesuđena ljubav.Ne bi pisao te gluposti da vidiš ove jadne životinje.![]()
jez znaš đe ima jagnjećih glava a da ne koštaju ko mesoNeznam, dokaži.![]()
![]()
Ma da a ne lažeš, pali bre.Nije to jedini način!
A ja sam toliko očigledno žensko
Dobićeš govnjivo motkom a ne oklagijom!Ma da a ne lažeš, pali bre.![]()
Nema to veze sa rasom, ovde imamo dobermana koji drhti, tri staforda koje ne smeju da puste jer bi pobegli, par jazavičara koji neće ni da piške, samo izvire i čim čuju prvu petardu, paljba nazad. ALi ovde imamo osnovnu školu punu dece sa roditeljima debilima koji ih puštaju u 16h napolje da bacaju petarde.Kod mene niko ništa ne baca , a i ker moj nije bio dino merlin da se plaši petardi. Al bio je ker od rase koju voli princeza ana moja nesušena ljubav.:
Zmjaje mi tako izgleda, tako se šiša. Zašto pitaš?jez znaš đe ima jagnjećih glava a da ne koštaju ko meso
pa za čorbo brteuZmjaje mi tako izgleda, tako se šiša. Zašto pitaš?![]()
Moj rahmetli doberman se potpuno izbezumljavao od petardetina!Kod mene niko ništa ne baca , a i ker moj nije bio dino merlin da se plaši petardi. Al bio je ker od rase koju voli princeza ana moja nesušena ljubav.:
Može zmjaje d aplati čorbu, ko ge ebe, pun je para. Kad nam nije tu onaj devizni...pa za čorbo brteu
Tebe? I ja se pitam šta ćeš ti među ljudima?ko ih tera da idu na teritoriju de su ljudi![]()
aj ga zovemo na ručak pa pobegnemoMože zmjaje d aplati čorbu, ko ge ebe, pun je para. Kad nam nije tu onaj devizni...
Tobre! Tako te volim!aj ga zovemo na ručak pa pobegnemo
zezam se za rasu, znam da se većina plaši. Koid mene miran, tih, stambeni kraj, nema dece ni matoraca,Nema to veze sa rasom, ovde imamo dobermana koji drhti, tri staforda koje ne smeju da puste jer bi pobegli, par jazavičara koji neće ni da piške, samo izvire i čim čuju prvu petardu, paljba nazad. ALi ovde imamo osnovnu školu punu dece sa roditeljima debilima koji ih puštaju u 16h napolje da bacaju petarde.
biribiri mićimići pućpuruć
Ma pazi miks: osnovna škola i na 50m prodavnica petardi i vatrometa. Užas.zezam se za rasu, znam da se većina plaši. Koid mene miran, tih, stambeni kraj, nema dece ni matoraca,I niko ništa ne baca. A ima kerova koji laju noću i mačke mi se tuku po dvorištu leti. Moram da im pljusnem vodu kroz prozor i rasteram.
:
Joj moja glava je lepa šišam se moderno ne ko zmjaje.Ja glavu ne mogu ni da vidim a ne bih je jela ni na pustom ostrcu!
Fuuuuuuuj!
има све.Ma pazi miks: osnovna škola i na 50m prodavnica petardi i vatrometa. Užas.
Dobićeš govnjivo motkom a ne oklagijom!
I to ću dobro da je umeljam!