- Poruka
- 201.277
Znam da je zmjaje pio te brtlje, ali ti?a lako se zna da neki je manji ali u o om trenutku puno veći dok je drugi solidan ali mu je to negde krajnji
Ovde je referent na lenjir

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da je zmjaje pio te brtlje, ali ti?a lako se zna da neki je manji ali u o om trenutku puno veći dok je drugi solidan ali mu je to negde krajnji
Ovde je referent na lenjir
Volim slobodu. Šire gaće, žene koje ne smaraju posle i taj rad.Ako se vrtim nije zgodno, uže idu sa mnom.
Bože.Nisam ja neki seljo da mi treba džip, beži bre.![]()
Ništa SUV i slično, smao dobra muška limuzina pa ožeži po pedali!Bože.
Jel japanac ASX džip gjeste
jel neo seljanka-nije
I do kad ću se ja tebi čuditi jer tako luđa ispadam od tebe
Sad sam videla par slova sam spetljala, smisao ode zatoZnam da je zmjaje pio te brtlje, ali ti?![]()
Zamoli me kolegiica da joj dohvatim registrator. E sad, mogao bih da se propnem i da ga privučem ali uzmem meredevine uz komentar fale svuda neki centimetri ( na svoj račun)Volim slobodu. Šire gaće, žene koje ne smaraju posle i taj rad.![]()
Kasno sad ne vredi više. Ali možeš da se iksupiš istaknutim fotkama.Sad sam videla par slova sam spetljala, smisao ode zato
idi čitaj opet ako možeš
cash'n'goVolim slobodu. Šire gaće, žene koje ne smaraju posle i taj rad.![]()
Neznam strani jezik.cash'n'go
evo , oma , sad cuDesi marsi plati Moči i meni piće, večeru i novog volvoja bez jagnjeće glave.
Ma pusti lice, znaš kakve nogice ima Neo!evo , oma , sad cu
cim , mi jave da mi je raketla spremna
leeetim za BGD
o , vidim , novo lice , Neo
pozdrav i lepu novu godinu ti zelim
zašta da se iskupim.a i zašta tebi? samo mi @Pacho Herrera dgovara normalno na pitanjaKasno sad ne vredi više. Ali možeš da se iksupiš istaknutim fotkama.![]()
nisi morao..deda mraz mi je vec doneo poklonNaravno i tebe sam nešto spomenuo u pismu.![]()
On dejule da je noramaln, ja nikako i nikad. Zašto pitaš?zašta da se iskupim.a i zašta tebi? samo mi @Pacho Herrera dgovara normalno na pitanja
pa , pridruzi se ljubiteljima Volvoavolvo džip sledeći izbor
jest da nije za grad
Što rifke se žica za sve?
To zato što sam te spomninjao kako si dobra. Nema na čemu i drugi put.nisi morao..deda mraz mi je vec doneo poklon
Žena je uvek opasnost, žena za volanom je dupla opasnost.pa , pridruzi se ljubiteljima Volvoa
preporuka za tebe , manji SUV XC 40 , , super je , ali vidi da uzmes sa AWD , ne znam gde si ali , Volvo sa pogonom na sva 4 tocka itekako , barem je ovde odlicno .
jel si je sanjao , A ?Ma pusti lice, znaš kakve nogice ima Neo!![]()
znam znam ..i ne pravim sranja..dobar si kao bajat hlebTo zato što sam te spomninjao kako si dobra. Nema na čemu i drugi put.
pa sto onda vozis , tj drzis svoj zlatni brm , brm u garazi .Žena je uvek opasnost, žena za volanom je dupla opasnost.
NIsam žena, bezopasan sam.pa sto onda vozis , tj drzis svoj zlatni brm , brm u garazi .
slobodno , vozi , i ti ces bit onda medj njima...opasnost
Pa taj isti ko moj Mtsbpa , pridruzi se ljubiteljima Volvoa
preporuka za tebe , manji SUV XC 40 , , super je , ali vidi da uzmes sa AWD , ne znam gde si ali , Volvo sa pogonom na sva 4 tocka itekako , barem je ovde odlicno .
moze se i koristiti kao i za bajat hleb , na primerznam znam ..i ne pravim sranja..dobar si kao bajat hleb![]()