Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njeogva ili moja budi preciznija?
rolling-pin-chime-91.jpg

zezam se za rasu, znam da se većina plaši. Koid mene miran, tih, stambeni kraj, nema dece ni matoraca, :mrgreen: I niko ništa ne baca. A ima kerova koji laju noću i mačke mi se tuku po dvorištu leti. Moram da im pljusnem vodu kroz prozor i rasteram. :lol: :
:huh:
Зср нисмо на удаљености од једног ћошка?

:malav:

Код мене близу је терен за фудбал/рукомет/кошарку и клинци из целог краја су ту окупљени.
Тако да сам, поред петарди и родољубивих песама у извођењу Данице Црногорчевић, изложена врло често ватромету и журкама уживо
Наши пси и мачке навикли.
Добро, ово је ипак Мунзе Конза. Овде се и пси шишају на опасно. :mrgreen:

Ево сад сам на улици срео чопор луталица и лепо сам им објаснио колико имају среће што живе код нас у село, међ финим и паметним и културним светом... а не тамо у некој дивљини препуној сељака с петардама и стилиста који не излазе из куће од Никољдана до Јовањдана.

:huh:
Зср нисмо на удаљености од једног ћошка?

:malav:

Код мене близу је терен за фудбал/рукомет/кошарку и клинци из целог краја су ту окупљени.
Тако да сам, поред петарди и родољубивих песама у извођењу Данице Црногорчевић, изложена врло често ватромету и журкама уживо
Наши пси и мачке навикли.
Добро, ово је ипак Мунзе Конза. Овде се и пси шишају на опасно. :mrgreen:
два или три ћошка. :mrgreen:
Имаш и обданиште у близини. код мене тога нема.

два или три ћошка. :mrgreen:
Имаш и обданиште у близини. код мене тога нема.
Имам три обданишта у близини, а једно тачно преко пута.
Па кад лети имају слободни програм у дворишту, све песмице Драгана Лаковића пропевам и поново научим. :mrgreen:
Штета што овде нема могућност да се накачи снимак, да чујете како трешти у мом дневном боравку:

"Разболе се лисица,
Суши се ко грана,
Лечили је брижљиво,
Неколико дана...Ајајаја ај ај, ајајајај ај ај...". :lol:

Имам три обданишта у близини, а једно тачно преко пута.
Па кад лети имају слободни програм у дворишту, све песмице Драгана Лаковића пропевам и поново научим. :mrgreen:
Штета што овде нема могућност да се накачи снимак, да чујете како трешти у мом дневном боравку:

"Разболе се лисица,
Суши се ко грана,
Лечили је брижљиво,
Неколико дана...Ајајаја ај ај, ајајајај ај ај...". :lol:
Video sam na tviteru i raspilavio se od miline. Vode ih vaspitačice a oni pevaju: "Zaljubi se princ u cicu! Zaljubi se cica u princa!" :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back