ТБ од једно 4 рфРифке, до сад су и будале схватиле неке ствари.
Немој да опет правимо мерну скалу.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ТБ од једно 4 рфРифке, до сад су и будале схватиле неке ствари.
daj broj da mu pretimo ja i zmajZnam takve ljude, s jednim sam trenutno u svađi jer on, pa on
A što sam se ja izverzirao...navodno je kralj Ricard III rekao "dajem carstvo za konja"
ja bih dala carstvo za domacu pilecu supu, sada ovog momenta mi se jede

И стручњака опште праксе?Ма ја нећу да причам о томе...мораторијум.
Доста је било тлачења, пун ми рацку зелених, климатолога, вирусолога...иних.
...аааман!!!

Ne mogu, to mi brat.daj broj da mu pretimo ja i zmaj

Jel šalješ poštom? Knedle mislim...A što sam se ja izverzirao...
Pravim i knedle![]()

onda daj da ga samo prenkujemo nećemomu ništaNe mogu, to mi brat.![]()
može..ne pravim pitanjeСа кнедлицама, ил' резанци...танки наравски?
![]()

Мјок, само сам морала Рифкици да натрљам на нос осмодупле критеријуме.Dal ste realni da se opet pecate na priču o vakcinama?!?![]()

Mислиш нешто фазон олдскул мене треба грашак ил нешто новије да смишљамо?onda daj da ga samo prenkujemo nećemomu ništa
il da odemo kod njega da mu preparkiravamo kola da se čudiMислиш нешто фазон олдскул мене треба грашак ил нешто новије да смишљамо?
Суровоil da odemo kod njega da mu preparkiravamo kola da se čudi

Petardi se sigurno ti više plašiš, zato i daješ deci po komšiluku jer ne smeš sam.Али Рифке који трчи о коло заврнутог рукава с више рупа од игле него просечан дилер с Карабурме … и спушта ролетне на седмом спрату да не чује петарде… исто тако трчи около и виче другима да су преплашени
Па прајслес![]()
A vakcine prima svako zdrave pameti. Cenim da sam ih primio jedno 50-ak do sad.Sve s loncomJel šalješ poštom? Knedle mislim...![]()
Da su mnogi umrli bez vakcine dok niko nije dokazano od vakcine.Рифке, до сад су и будале схватиле неке ствари.
Ti si pokrenula to pitanje, ako ti ne odgovara istina, ne počinji. I ne širi pruču koja nema smisla. Imate podforum za to.E naporan si do besnila i nazad. Ako neko odavde ima pojma o vakcinama, onda je to Sofija. Ali ne, mi svaki drugi dan moramo da čitamo tvoje sveznajuće poslove o svemu, a pogotovo o vakcinama. Znam takve ljude, s jednim sam trenutno u svađi jer on, pa on. Onda dođem ovde da se malo iskuliram, kad ono, međutim.![]()
onda daj da ga samo prenkujemo nećemomu ništa
il da odemo kod njega da mu preparkiravamo kola da se čudi
Neka, drugi put...ili izlepimo po banderama POKLANJAM BURE KUPUSA sa njegovim brojem
Koje sam pitanje pokrenula?Ti si pokrenula to pitanje, ako ti ne odgovara istina, ne počinji. I ne širi pruču koja nema smisla. Imate podforum za to.

Прошла сам летос.Ej ovo Brč(ć)ko se razvilo grad za respekt a malo jaca kasaba bilo.
Pogledajte prilog 1277037
Pogledajte prilog 1277039
A evo i Sava. Nije Savo stvarnoe Sava
Pogledajte prilog 1277040
И видимо без последицаCenim da sam ih primio jedno 50-ak do sad.