Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Прошла сам летос.
Мало ми је чудан осећај био јер је граница у сред самог града.
Prema Hrvatskoj granica jeste mozda malo cudna...Ono sto sam ja vidio u prolazu jeste nasa granica na samoj obali a jeste grad ...takav polozaj jbg

Prema Hrvatskoj granica jeste mozda malo cudna...Ono sto sam ja vidio u prolazu jeste nasa granica na samoj obali a jeste grad ...takav polozaj jbg
Јако је близу Бијељине.
Или је добро повезано па се брзо стигне, само се сећам да смо очас посла били на Рачи.

Јако је близу Бијељине.
Или је добро повезано па се брзо стигне, само се сећам да смо очас посла били на Рачи.
Гради се аутопут од БН до Раче и даље до Кузмина, биће за 2 године...

Јако је близу Бијељине.
Posto je skoro sami pravac ta dionica vidjela Si dakle,mozda djeluje da je bas blizu a ima nekih 40 kilometara ako ne i koji vise.

А од БЛ до БН?
Готово је 90 километара до предграђа Добоја.
Гради се још укупно 70 км од Модриче до Брчког и од БН до Брчког.
Остаје да се уговори 20 км кроз Брчко регију...
и још после оних 45 км на Коридору 5Ц...
кажу да ће добити Кинези на концесију највероватније.

Posto je skoro sami pravac ta dionica vidjela Si dakle,mozda djeluje da je bas blizu a ima nekih 40 kilometara ako ne i koji vise.
Тако некако.
Летос смо, да би избегли гужву на Батровцима/Бајакову, ишли у Жупању па у Гуњу. И ту је тај улаз, на самој Сави граница.
Смешно, људи иду пешке са стране на страну.
Тотално неприродна граница.

Тако некако.
Летос смо, да би избегли гужву на Батровцима/Бајакову, ишли у Жупању па у Гуњу. И ту је тај улаз, на самој Сави граница.
Смешно, људи иду пешке са стране на страну.
Тотално неприродна граница.
Ih da vidis kako prelaze porodicno vikendom vec vise od 2 decenije oni od tamo kod nas vamo...porodicna setnja lagana iz Slavonskog Broda u Srpski Brod( i ne samo ovde) preko mosta da se jede,pije i nakupuje stvari.Kazu tamo kod njih im skuplje uvijek bilo pogotovo od kako su u nato i eu sto ne mogu finansijski pidnijeti pa ostavljaju pare nama.Toe njima njina borba dala :D

Ih da vidis kako prelaze porodicno vikendom vec vise od 2 decenije oni od tamo kod nas vamo...porodicna setnja lagana iz Slavonskog Broda u Srpski Brod( i ne samo ovde) preko mosta da se jede,pije i nakupuje stvari.Kazu tamo kod njih im skuplje uvijek bilo pogotovo od kako su u nato i eu sto ne mogu finansijski pidnijeti pa ostavljaju pare nama.Toe njima njina borba dala :D
Да, тако и у Шид долазе.
Заиста јесте скупље у Хр, значајно.
Наравно, и они лажирају на државном нивоу примања, па као и овде, делује да су могућности веће него што јесу.
А у граду сиротиња.
Ја се годинама уназад питам како људи живе у Хр по градовима са својим примањима и ценама.

321469390_672709827654150_7228435136968743284_n.jpg

Бајдвеј мој стриц је када је добио сина 1992... Бацио је јбну бомбу и направио кратер у башти иза куће... 30 година касније кад се родило следеће мушко у фамилији (било је девојчица у међувремену богу хвала) били смо кратки с бомбама па су се бацали топовски удари... Мени је страдало стакло на вратима терасе, прсло од бачених петарди

Тај који је разбио стакло на вратима (дечкић рођен те 1992) је пио са нама целу ноћ и сутрадан звао стаклоресца да замени стакло.

Рифери из комшилука су могли из свег гласа да протестују у своја четр зида
U tom stavu apsolutno podržavam reefera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back