- Poruka
- 363
Ja podržavam činjenicu da Psima to ne godiЈа сасвим оправдавам бацање петарди и ич немам проблема са тим
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja podržavam činjenicu da Psima to ne godiЈа сасвим оправдавам бацање петарди и ич немам проблема са тим
Ја се извињавам што ускачем, али ово је срање од изјаве/тврдње.Opet babe i žabe. Vakcine su prošle sve potrebne testove i uzimaš je na svoju odgvornost, hoćeš-nećeš. Petardu ti baci neka budala pored tebe i kad ne želiš. Sve se više ukopavaš a već si duboko u živom pesku, samo se ti koprcaj.![]()
Мени кажу поједини да сам џукела...ето, мени не смета.Ja podržavam činjenicu da Psima to ne godi
Ја се извињавам што ускачем, али ово је срање од изјаве/тврдње.
Читаш ли ти шта....изјаве Фајзер главоње и сличних?
Ајд'да ослободимо кафану од овога.
Мени кажу поједини да сам џукела...ето, мени не смета.

Ма ја нећу да причам о томе...мораторијум.Ајде, али он то обожава...
Ма ја нећу да причам о томе...мораторијум.
Доста је било тлачења, пун ми рацку зелених, климатолога, вирусолога...иних.
...аааман!!!
Дух није мој Мистиче, нема посрнућа иначе пепео пепелу, прах праху...а много нас у чекаоници.Уживи себе и одрживи самог себе...
Цивилизација је пропала
Дух није мој Мистиче, нема посрнућа иначе пепео пепелу, прах праху...а много нас у чекаоници.
Нисам "једна гуша, једна душа"...руку дам, али не чачкати породицу никако!
Ооо да.Шта знам, декаденција, слабост, исквареност...јесте пропаст духа, а не расе...
Ооо да.
Није толико лоше време, колико људи.
Наличје лица...мда!
Znači, da te zovemo nikad? Pa ne može! Sedi, štaš da popiješ u svojoj kafani?Одо ја ако може неко да ме обавести кад овај Рифке престане да кмечи
Хвала

Znaš da kad meni pukne film, posle niko ne priča sa mnom. Pa gde me teraš u propast sad na kraju godine?red ispičkaraj ih sve pa da se zove tura

Znači, da te zovemo nikad? Pa ne može! Sedi, štaš da popiješ u svojoj kafani?![]()

pa dodmoriš malo od nas zlikovaca brejZnaš da kad meni pukne film, posle niko ne priča sa mnom. Pa gde me teraš u propast sad na kraju godine?![]()