- Poruka
- 201.986
Umrla je i Vivienne Westwood.Umro je cuveni Pele
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umrla je i Vivienne Westwood.Umro je cuveni Pele
I Mihalj Kertes umroUmrla je i Vivienne Westwood.

Ne pratim lik i delo raspalih komunsta ali se nadam da će da gori u paklu zbog svojih SPS zlodela.I Mihalj Kertes umro
Da se nisu dogovorili?![]()
Šta ti je uradio konkretno?Ne pratim lik i delo raspalih komunsta ali se nadam da će da gori u paklu zbog svojih SPS zlodela.
Hajmo @Red @Opsenar @~zmaj~ @Reefer @The_Night_Hawk @Emihs @Stevcina zabica @Nina buđenje. Kafa gotova.Ја се полако враћам у живот, исто клинци мали тифусари само уносе вирусе и не питају.Koje dobro...ni vodu da progutam koliko me boli grlo. Dao mi sin pelcer po običaju...mamu mu..već.
Dobro jutro.
Pogledajte prilog 1277235

Danas će se ožderavaju.šta si ppio? ne sme bit strašnih posledica posle dobrog pića
Ја сам колегиницама у канцеларији навукао своју домаћу производњу такозвану вишњовачу али појачана и апдејтована са дрењак додатком.Тежак дан у најави данас... Преживети последице пијанке ееее

Napravio tebe takoga, jebloga izbosne sve živo.Šta ti je uradio konkretno?
Meni nos prepunjen, de bogu da dižem. Isto došlo od deteta.Koje dobro...ni vodu da progutam koliko me boli grlo. Dao mi sin pelcer po običaju...mamu mu..već.
Dobro jutro.
Pogledajte prilog 1277235

Јао ви теренци...Клин клином!
Pogledajte prilog 1277256
Jao докторка колико се сећам листа алкохоличара по професији је била... рудари, грађевинци, доктори, адвокати... тако да не бежимо вам пуноЈао ви теренци...

лепо си се изразио, у мушком роду.Jao докторка колико се сећам листа алкохоличара по професији је била... рудари, грађевинци, доктори, адвокати... тако да не бежимо вам пуно![]()

Драги колега, молим вас да незаборавите браћу новинаре.Jao докторка колико се сећам листа алкохоличара по професији је била... рудари, грађевинци, доктори, адвокати... тако да не бежимо вам пуно![]()
Stig'o Deda Mraz!2 LEPE FOTKE!
1- @Lunja*
#euforija
Pogledajte prilog 1277280
2-ništa nam nije evo dokaz #LongLifePirot.
Pogledajte prilog 1277279