Skupštinska kafana broj XXII - U Zmajevom Gnezdu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mojih ruku delo, aj što sam lep i šmeker, nego... devojke polako u tom redu, ne gurajte se.
PhotoPictureResizer_200108_225829478_crop_3872x2988.jpg

LAko je tebi kad nemaš kineski mobil... uh, pardon. :(
Нема појма Стојко шта лапрда... Са виберовог сајта: Обрати пажњу на плиз ноут...

Back up your messages
Message backup is available on Android and iPhone only. The backup will save the messages on your phone at the time. This backup will remove any backups you may have done in the past.

Backing up your messages may take a while and use a lot of data, so we recommend you connect to Wi-Fi before you start.

Please note: Not all Viber messages can be restored. A backup will only restore your text messages and Public Accounts. Save any images and videos to your phone's memory.

Mojih ruku delo, aj što sam lep i šmeker, nego... devojke polako u tom redu, ne gurajte se.
Pogledajte prilog 633761
Све си наопако схватио Рифере... Ти треба да да завршиш свој део посла мушки (се'с што би регао цига, кужиш?)... А жена после да скакуће певуши и кува... А не обрнуто.

Никад СДК о'тебе... :mrgreen:

Све си наопако схватио Рифере... Ти треба да да завршиш свој део посла мушки (се'с што би регао цига, кужиш?)... А жена после да скакуће певуши и кува... А не обрнуто.

Никад СДК о'тебе... :mrgreen:
Ovaj deo ne dajem nikome, bukvalno! Žena uradila puno toga, ali ovo j moje!!! Ja turam prs, ja punim rupu, ja rolam i pržim!

Nismo ni narkomani, ni psiho slucajevi,da bi nas Stojko slao na lecenje ...ako neko od vas jeste ok, vas problem..
Za njega je odmor od Foruma najbolji lek
Ма он је дошао са намером да попије бан... Тако ми изгледало од прве поруке... Зато прокоментарисах

ok..neka se vrati.nemam ja nista protiv njega, naprotiv , ume on da bude i simpatican,
samo neka bude pristojan jer moj kolega Tica nije ni na drogama ni na psiho tabletama
Сигурни сте да према њему нисте строжији него према другима?:roll:
Простим оком се да видети да неке ни не опоменете, за шта њега одмах банујете; потражите негде компас, уз пут вам је испао, негде...

...се ти не јавиш, непитан за мишљење, нагнут и ослоњен на власт. :lol:
Ух, извини, нисам видео да на вратима пише !"адвокат"...
Pa i ti se potpuno isto sad baviš advokaturom!
Isto sam iznosiš mišljenje
A dosta više tih tripovanja o modovima i vlasti
Ovde masa njih nezadovoljstvo pravom vlašću kompenzuje i projektuje bunama na modove

...се ти не јавиш, непитан за мишљење, нагнут и ослоњен на власт. :lol:
Ух, извини, нисам видео да на вратима пише !"адвокат"...
Рече Хефестос који се умеша у мој и Нинин разговор да изиграва адвоката...

Ах Иронијо на стереоидима... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back