- Poruka
- 201.288
LAko je tebi kad nemaš kineski mobil... uh, pardon. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lenovo Motorola, šta ti je kapitalizam i ukrupnjavanje keša...LAko je tebi kad nemaš kineski mobil... uh, pardon.![]()
Па добро... Трезни у кафану долазе само неискусни...Čitam u rikverac i mislim se da sam pijan zalut'o...![]()
Нема појма Стојко шта лапрда... Са виберовог сајта: Обрати пажњу на плиз ноут...LAko je tebi kad nemaš kineski mobil... uh, pardon.![]()
Све си наопако схватио Рифере... Ти треба да да завршиш свој део посла мушки (се'с што би регао цига, кужиш?)... А жена после да скакуће певуши и кува... А не обрнуто.Mojih ruku delo, aj što sam lep i šmeker, nego... devojke polako u tom redu, ne gurajte se.
Pogledajte prilog 633761
Па рекох ли ја, ово мора да је нови рекорд хахOH, što ne uložih pare @~zmaj~
pre 9 minuta - Obaveštenja o prekrsajima korisnika
- #17.570
- Stojkov Menidzer ban zbog vredjanja putem pp-a
Ovaj deo ne dajem nikome, bukvalno! Žena uradila puno toga, ali ovo j moje!!! Ja turam prs, ja punim rupu, ja rolam i pržim!Све си наопако схватио Рифере... Ти треба да да завршиш свој део посла мушки (се'с што би регао цига, кужиш?)... А жена после да скакуће певуши и кува... А не обрнуто.
Никад СДК о'тебе...![]()
С којим одушевљењем причаш о свему томе човек би се запитао јел збиља прс' то што тураш.Ovaj deo ne dajem nikome, bukvalno! Žena uradila puno toga, ali ovo j moje!!! Ja turam prs, ja punim rupu, ja rolam i pržim!
šljive u slaninici..delikates uz vinoMojih ruku delo, aj što sam lep i šmeker, nego... devojke polako u tom redu, ne gurajte se.
Pogledajte prilog 633761
Nismo ni narkomani, ni psiho slucajevi,da bi nas Stojko slao na lecenje ...ako neko od vas jeste ok, vas problem..Па рекох ли ја, ово мора да је нови рекорд хах
Vratiće se on, bez foruma i Bosne nije sav svojNismo ni narkomani, ni psiho slucajevi,da bi nas Stojko slao na lecenje ...ako neko od vas jeste ok, vas problem..
Za njega je odmor od Foruma najbolji lek
Ма он је дошао са намером да попије бан... Тако ми изгледало од прве поруке... Зато прокоментарисахNismo ni narkomani, ni psiho slucajevi,da bi nas Stojko slao na lecenje ...ako neko od vas jeste ok, vas problem..
Za njega je odmor od Foruma najbolji lek
ok..neka se vrati.nemam ja nista protiv njega, naprotiv , ume on da bude i simpatican,Vratiće se on, bez foruma i Bosne nije sav svoj![]()
E za ovo bih se i ja guralaMojih ruku delo, aj što sam lep i šmeker, nego... devojke polako u tom redu, ne gurajte se.
Pogledajte prilog 633761
Сигурни сте да према њему нисте строжији него према другима?ok..neka se vrati.nemam ja nista protiv njega, naprotiv , ume on da bude i simpatican,
samo neka bude pristojan jer moj kolega Tica nije ni na drogama ni na psiho tabletama
...се ти не јавиш, непитан за мишљење, нагнут и ослоњен на власт.било би чудно да
Pa i ti se potpuno isto sad baviš advokaturom!...се ти не јавиш, непитан за мишљење, нагнут и ослоњен на власт.
Ух, извини, нисам видео да на вратима пише !"адвокат"...
Рече Хефестос који се умеша у мој и Нинин разговор да изиграва адвоката......се ти не јавиш, непитан за мишљење, нагнут и ослоњен на власт.
Ух, извини, нисам видео да на вратима пише !"адвокат"...