Skupštinska kafana broj XXII - U Zmajevom Gnezdu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ооо, па ту је цела канцеларија, видим... :lol:
Радите шта хоћете, и не сме ни примедба да се направи?:roll:
Какав је то трип о "непогрешивости", како то сви такве жестоке и бескомпромисне "демократе", а тако строги у санкционисању "вербалног деликта"?
По ком се то аршину одмерава?
Ја знам, вири из џепа, слабо је сакривен.
Отимају се теме, истерују "неподобни", толерише свака свињарија од "миљеника"; :lol: а онда је Вучић диктатор?
Ок, само напред...:rotf:

Није то у питању.
Само се неколико ситних душа држи заједно, нарогушене на сваку критику. :lol:
Бежање у иронију само показује ту реакцију...
a što se ti isto tako rogušiš na kritiku?
Isto tako advokatišeš što drugima spočitavaš?
Malo je glupo da drugima prebacuješ ono što sam radiš
Naročito ovde gde je očigledno zbog postova na koje uvek može da se vrati
Nema ono- nisam ja to reko!

Isto tako advokatišeš
Ја неправедно банованом члану, кога сте сви листом узели на зуб, а био вам је драг и симпазичан док није приметио неке лицемерне моментиће, а сви ви- супермодовима, којима ово није први пут да праве свађу, уместо да је смирују, јер су у пријатељским односима са онима, који сваку свађу почну, провоцирају бесомучно и некажњено, и ти савршено добро знаш који су. :lol:
Грешим ли ја?
Могуће је.
Сад се запитај- да не грешиш и ти?
Све због глупе шале на рачун болесне мачке, јбт...:roll:

Ја неправедно банованом члану, кога сте сви листом узели на зуб, а био вам је драг и симпазичан док није приметио неке лицемерне моментиће, а сви ви- супермодовима, којима ово није први пут да праве свађу, уместо да је смирују, јер су у пријатељским односима са онима, који сваку свађу почну, провоцирају бесомучно и некажњено, и ти савршено добро знаш који су. :lol:
Грешим ли ја?
Могуће је.
Сад се запитај- да не грешиш и ти?
Све због глупе шале на рачун болесне мачке, јбт...:roll:
grešiš
Zamena teza ne briše činjenicu da si Zmaju spočitao isto i što i sam radiš
Supermodovi koje poznajem ne prave nikakve svađe,ovo ti je trip nad tripovima
Što se mene lično tiče,ja sam sve što sam imala povodom moje mačke rekla,i apsolutno završila sa tom osobom,dapače nezamislivo me zabole qurac
Nezamislivo
Cela ova moja priča je bila zbog tebe jer si isto tako advokatisao a Zmaju prebacio
Toliko je očigledno bilo da sam čak i ja koju ne zanimaju međuljudski odnosi,morala da reagujem

agatha
grešiš
Zamena teza ne briše činjenicu da si Zmaju spočitao isto i što i sam radiš
Не знаш ти шта ја њему "спочитавам", и није ти први пут да се тако залетиш.
Supermodovi koje poznajem ne prave nikakve svađe,ovo ti je trip nad tripovima
Одавно ми је јасно да их ти видиш као безгрешне.
Дозволићеш да ја то видим мало другачије.
Или је то овде забрањено, имати другачије мишљење од те ваше клапе, која се добро види?

Što se mene lično tiče,ja sam sve što sam imala povodom moje mačke rekla,i apsolutno završila sa tom osobom,dapače nezamislivo me zabole qurac
Видим...
Nezamislivo
Cela ova moja priča je bila zbog tebe jer si isto tako advokatisao a Zmaju prebacio
Toliko je očigledno bilo da sam čak i ja koju ne zanimaju međuljudski odnosi,morala da reagujem
Није ти ово први пут, да узимаш у заштиту ту "невиност".
Жар, са којим то радиш је оно што је непримерено, и показује нарав и манир.
Поздрав.

@~zmaj~ da znaš što imam nešto za tebe, da me poslušaš, da ti garava bude, onako... mmmm!
Prvo mora d aima ono, onako okruglo, malo tamnije, sa rupicom, a pored kao neka okrugla izbočina. A miriše prelepo! Onda ti uzmeš jedan prs' po izboru, pa gurneš u tu rupicu, pa malo zarotiraš i vrtiš levo i desno, dok ne budeš zadovoljan. Onda uzmeš već pripremljen sir, pa meteš u tu rupicu, pa na kraju sve urolaš u slaninicu, bez rskavice i kožice. I na kraju na tiganj ili u rernu (ja preferiram tiganj). Ako nemaš tu suvih šljiva, šibni mi na PP adresu da ti pošaljem.
Prste da poližeš!

да ме богубије,ако нисам чекала да пријавиш специјално припремљене суве шљиве.
једино сам заборавила шта тураш у њих :lol:

ал ајд', нека ти је срећна слава. уживај! :cmok2:

барвече...

a što se ti isto tako rogušiš na kritiku?
Isto tako advokatišeš što drugima spočitavaš?
Malo je glupo da drugima prebacuješ ono što sam radiš
Naročito ovde gde je očigledno zbog postova na koje uvek može da se vrati
Nema ono- nisam ja to reko!
Ma pusti ga Agatha..Noj je uvek bio i ostace kontras..Njemu ni on sam ne valja :mrgreen:

Svasta s vama, Kikirifki slavi moj rodjendan :zaljubljena:
Cici moja, Srecan rodjendan :cmok2:

60201db5-a37c-4d18-b314-34c5d137d4c3-gif.624655

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back