Skupštinska kafana broj XXII - U Zmajevom Gnezdu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
suve-sljive.jpg

Знаш да сам помагао комшији да направи сушару за шљиве од нуле... Цеви, панели, вентилатор, котао... Па он са Фрушке Горе довлачи на тоне шљива па то суши, па вади коштице, па рехидрира, пакује продаје... Вазда било тих сувих шљива, после неког времена ти се мало и смуче хах.

A3 je sasvim dovoljan. Najveća prednost, po meni, je što dobijaš čisti Android One, bez ikakvih fabričkih dodataka unutar UI.
А3 има лош дисплеј, ако се не варам и лошији него Ми А2...

Ако ћеш да мењаш А2 лите добро упореди... А2 је био бум

Иначе Шаоми и ОнеПлус имају убедљиво најбољи однос цена - квалитет

720 x 1560 pixels, 19.5:9 ratio (~282 ppi density)1080 x 2160 pixels, 18:9 ratio (~403 ppi density
Лево је Ми А3 десно МиА2
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9769&idPhone2=9140

Pa nije kao Samsungovi ekrani, ali meni sasvim odgovara, na A2L.

Промена са А2 на А3... Ставили су амолед уместо лцд екрана... Али много лошију резолуцију... И А2 и А2 лајт имају боље резолуције и чистије слике...

Ја имам Шаоми Покофон буразера сам убедио да узме А2... Супер су телефони

Ja sam danas gledao MI A3 i Redmi 8T DS.
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9769&idPhone2=9946

Ja бих ти препоручио Редми 8Т... Само због дисплеја.

Јесте Андроид Оне супер ствар али дисплеј је јбга јако битма ствар... А осим дисплеја ова два телофона си скоро идентична и на тестовима имају скоро исте резултате... препорука Редми 8Т

Најбоље би било када би могао да погледаш неки видео високе резолуције на оба телефона и видиш да ли ти смета разлика или не... Па онда одлучиш.

Види ми га Стојко? Па де си ти бре човече?

Дај да отворимо неку кладионицу сто му громова ... колико ће Стојку бити потребно да фасује нови бан.

Стојко ти не можеш да учествујеш, знамо те, намештао би резултате.

Види ми га Стојко? Па де си ти бре човече?

Дај да отворимо неку кладионицу сто му громова ... колико ће Стојку бити потребно да фасује нови бан.

Стојко ти не можеш да учествујеш, знамо те, намештао би резултате.
Ja?
Ovoga mi krsta...

Zaštita i bekap podataka su od krucijalne važnosti, Viberu svaka čast.
Вибер је буља са чувањем података... бекапује само текст, слике и видеа мораш да чуваш ручно... Воцап је кева... Треба му времена да бекапује али онда на нету имаш све гадости које си слао хах.

Вибер је буља са чувањем података... бекапује само текст, слике и видеа мораш да чуваш ручно... Воцап је кева... Треба му времена да бекапује али онда на нету имаш све гадости које си слао хах.
možda ranije verzije, meni je vala sve vratio
i one iebačine od sunči... (šatro drugar joj poslao pa onda ona mene da obraduje)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back