- Poruka
- 201.205
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam danas gledao MI A3 i Redmi 8T DS.Odlični. Posedujem A2 Lite, koji ću da zamenim sa A3. Za tu cenu nema bolje, posebno što ugrađuju vrlo kvalitetne komponente.
Ja sam danas gledao MI A3 i Redmi 8T DS.
HvalaA3 je sasvim dovoljan. Najveća prednost, po meni, je što dobijaš čisti Android One, bez ikakvih fabričkih dodataka unutar UI.
А3 има лош дисплеј, ако се не варам и лошији него Ми А2...A3 je sasvim dovoljan. Najveća prednost, po meni, je što dobijaš čisti Android One, bez ikakvih fabričkih dodataka unutar UI.
720 x 1560 pixels, 19.5:9 ratio (~282 ppi density) | 1080 x 2160 pixels, 18:9 ratio (~403 ppi density |
Pa nije kao Samsungovi ekrani, ali meni sasvim odgovara, na A2L.
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9769&idPhone2=9946Ja sam danas gledao MI A3 i Redmi 8T DS.
Sve što je sa suvim ili bilo kakvim šljivama, je Srbenda! Naročito ako je umotano u deo praseta!Чекај сад сам збуњен... кад причамо о пуњеним ролованим сувим шљивама ко је ту Србенда а ко фенсерај?
Od gledanja nema selameta...Ja sam danas gledao MI A3 i Redmi 8T DS.
Ja?Види ми га Стојко? Па де си ти бре човече?
Дај да отворимо неку кладионицу сто му громова ... колико ће Стојку бити потребно да фасује нови бан.
Стојко ти не можеш да учествујеш, знамо те, намештао би резултате.
Вибер је буља са чувањем података... бекапује само текст, слике и видеа мораш да чуваш ручно... Воцап је кева... Треба му времена да бекапује али онда на нету имаш све гадости које си слао хах.Zaštita i bekap podataka su od krucijalne važnosti, Viberu svaka čast.
dupence....Mora da imaš dobru sisu.
možda ranije verzije, meni je vala sve vratioВибер је буља са чувањем података... бекапује само текст, слике и видеа мораш да чуваш ручно... Воцап је кева... Треба му времена да бекапује али онда на нету имаш све гадости које си слао хах.