- Poruka
- 202.067
Daaa, al' brzo prođe 35 godina, jes vidla?Svasta s vama, Kikirifki slavi moj rodjendan![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaa, al' brzo prođe 35 godina, jes vidla?Svasta s vama, Kikirifki slavi moj rodjendan![]()

Nemoj bar danas te gay fazone

Шта е? Сасушила ти се муда?

Srećan rođus, Žabi!Svasta s vama, Kikirifki slavi moj rodjendan![]()

Svasta s vama, Kikirifki slavi moj rodjendan![]()
Пази... он каже да је прст. Сад дал је прс' ил штогод друго, можда је и боље да не знамо.специјално припремљене суве шљиве.
једино сам заборавила шта тураш у њих![]()
Жабицееее... фелиз кумплеањосSvasta s vama, Kikirifki slavi moj rodjendan![]()

znaci sir stavis u suvu sljivu pa obavijes slaninicom i peces ..?Vid ovog preveznog zmjajeta?! Sirac, bre, starji i jači, da se lepo otopi. Pokvari te taj zapa... jug, bre.
"Контраш" сам јер се не слажем са вама?Noj je uvek bio i ostace kontras.
i to kozji po mogućtsvuznaci sir stavis u suvu sljivu pa obavijes slaninicom i peces ..?

Da. Neku ubaci u rernu, ali ja više volim d apržim, bude ukusnije... i cela kuća miriše prelepo.znaci sir stavis u suvu sljivu pa obavijes slaninicom i peces ..?

NAravno, ali može i kravlji, samo neki pikantniji, jači.i to kozji po mogućtsvu![]()
их шта су ти СДК гени... може Рифке да се купа у Шанелу цел дан... ал кад осети мирис пржене сланине, СДК се гени буде!i cela kuća miriše prelepo.

jeл ти то нешто на Жабицин рачун? Немој сад да је тагујем, к'о права друкара., a znaš kakve su žene ljubomorna zlopamtila?![]()