- Poruka
- 18.758
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mozes da se uzdrzis od svjih "seljobnih " komentara?
@ Nina
"Hint" za rerklamu je dobar, ali je Coco mnogo vise zenstvena od toga, ovde ispade kao musko, a ima i ruzna stopala.
A i Coco je spao na niske grane kad svaka druga mirise na njega ili njegovu jeftinu zamenu, pa mu/joj trebaju jos i reklame.
Ја волим лепа стопала.
А ти?
I ja i negujem ih odmalena, eto to mi je bio neki "hobi" jos tada.
То је лепо.
Стопала треба неговати.
Јако је изазовно када су стопала мека и нежна као остатак жене, да се тако изразим.
То је лепо.
Стопала треба неговати.
Јако је изазовно када су стопала мека и нежна као остатак жене, да се тако изразим.
И кад су мала.
Замисли 43-44 на жени.
Tresnite mu minus i recite mu kako mu se ljudi rugaju po Internetu. Kakva konjina nad konjinama. Znači ne verujem.![]()
![]()
![]()
И кад су мала.
Замисли 43-44 на жени.
Mnogo toga su istocnajci znali pa su ih kao bebe jos (premda preterano) povijali tako da stopala budu mala, ali i druge korekcije pravili (struk, itd..).
То већ није било хумано.
Читала сам да су умирале од болова.
Ma tebi sam bre rekla!
![]()
...Reeferu, mucenice "sarmski"!
![]()
И кад су мала.
Замисли 43-44 на жени.
Bolje da si se ponudila da mi smotaš 5-6 sarmi za neki ručak i pozoveš me.
Stvarno? Nisam znala, mislila sam da je cisto povijanje u pitanju, jer one zaista jesu vecinom imale mala stopala.
Reeferu, prica mi se o modi.
Салонка 43 никад не може да изгледа женствено. Или ти имаш неки чудан критеријум женствености.Na visokoj ženi je taj broj normalan. Ali nekima može da izgleda čudno, jednako kao i 33-34.