СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li mozes da se uzdrzis od svjih "seljobnih " komentara?

@ Nina

"Hint" za rerklamu je dobar, ali je Coco mnogo vise zenstvena od toga, ovde ispade kao musko, a ima i ruzna stopala.

A i Coco je spao na niske grane kad svaka druga mirise na njega ili njegovu jeftinu zamenu, pa mu/joj trebaju jos i reklame.

Ја волим лепа стопала.

А ти?

Bivši samozvani sungazing guru, bivši samozvani ravna ploča guru, sadašnji samozvani pingvin sa Madagaskara, i budući samozvani “solarni ljudi” (tačnije “solarmen”, kako sam sebe naziva, ne znajući razliku između jednine i množine u engleskom jeziku) pokušava da drži neko predavanje drhtavim glasom, govoreći teške gluposti i nebuloze, snimljeno, po sopstvenom priznanju, lošom kompjuterskom opremom...

Nekada su predavanja držali profesori, a sad mogu da ga drže i ponavljači, kao što je ovaj ćelavi i krezavi vazelinko, koji je ponavljao tri puta dok je pohađao školu. Je6i ga, Internet + demokratija = došlo se do toga da i psihički obolele i bezobrazne osobe mogu izneti svoje mišljenje i... maltretirati veliki broj ljudi...

Pogledajte samo koliko mu je nalupano minusa na pomenutom video klipu na YouTube. Ludilo. Dalje, setimo se šta je ova neznalica sve pričala i propagirala, od toga da će se ponoviti potop i kataklizme, preko evakuacije na Rtanj oktobra 2011. godine, kada je valjao neke šatore za spasenje, zatim preko “pretvaranja Zemlje u zvezdu” 21.12.2012. godine, zatim preko toga da će nas udariti kometa Ison u novembru 2013. godine, koja se istopila 29. novembra iste godine, pri svom prolasku pored Sunca, do toga da je Zemlja ravna ploča, o čemu ovaj degen prdi od 2014. godine, pa sve do toga da za sebe tvrdi da je ni manje ni više nego postao bog, i to krezavi i ćelavi bog... čujte ga kako priča... fff... fff... fff... Ovog separatistu, prevaranta i šarlatana treba ismevati na svakom koraku, rugati se njegovim nebulozama, i namerno, smišljeno i planski, sa predumišljajem, cepati mu sve prevarantske mreže i uništavati mu sve prevarantske šeme. I to bez milosti. Neka svojoj majci i sestri drži predavanja i prodaje svoje vazelinske prizemljivače.

A najjače mu je to što je “pomerio Sunčev sistem” za 80.000 svetlosnih godina za godinu dana. To je 80.000 puta veća brzina od brzine svetlosti. Za ovakav pronalazak bi morao da dobije Nobelovu nagradu. I to po ubrzanom postupku. Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta. Zašto je nije dobio i nikada je neće dobiti? Zato što su sve ovo što je ispričao gluposti i nebuloze, da ne kažem jedna obična balega.

Tresnite mu minus i recite mu kako mu se ljudi rugaju po Internetu. Kakva konjina nad konjinama. Znači ne verujem. :( :( :(

Ma tebi sam bre rekla! :tiganj:

:rotf: :zag:...Reeferu, mucenice "sarmski"! :cmok2:

Bolje da si se ponudila da mi smotaš 5-6 sarmi za neki ručak i pozoveš me.

- - - - - - - - - -

И кад су мала.:D

Замисли 43-44 на жени.

Na visokoj ženi je taj broj normalan. Ali nekima može da izgleda čudno, jednako kao i 33-34.

Stvarno? Nisam znala, mislila sam da je cisto povijanje u pitanju, jer one zaista jesu vecinom imale mala stopala.

Не.
Поента је била спречити стопало у расту.
Кажу да су им стопала била деформисана.
Имаш фантастично описано у роману Перл Бак, ''Источни и западни ветар''. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back