СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neću babo za stara
ne dam srce zbog para
neću babo neću za stara

Andjo moja Proroku dal da te dam?
Andjo moja, Proroku dal da te dam?
Neću babo neću Proroka
skuplja Panini sličice, pika nintendo igrice
osedeće mi se dlačice s pichkitze
neću babo neću igrice

Dobro Jutro, svima u kafani :)

Prorok rulz :lol:

Kakva pesma , koji stihovi , sto je rima.....

Andjice...:whistling:

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Rasejani Prorok.

Neću babo za stara
ne dam srce zbog para
neću babo neću za stara

Andjo moja Proroku dal da te dam?
Andjo moja, Proroku dal da te dam?
Neću babo neću Proroka
skuplja Panini sličice, pika nintendo igrice
osedeće mi se dlačice s pichkitze
neću babo neću igrice

:evil:

- - - - - - - - - -

dzukelo jedna dabogda ti album ukrali

:rotf::rotf:

Krempite..jedan od omiljenijih kolaca mi...:D

Fotolia_1338843_Subscription_L-360x320.jpg

Kada sam bio u Rimu, samo sam jeo onaj njihov djelato, uglavnom ukus limun.

Super je.

Kami, đelato znači sladoled.

- - - - - - - - - -

Шта значи кремпите, посластичарског крема или шта?

Код Амера је омиљена cookie dough варијанта, али срање је. Не марим за иновације.
Krempita, ukus krempite, a to jeste poslastičarski krem, uglavnom.

Kad si bio u Rimu?

Meni je bilo Šokantno kako je Rim odvratan, jer je njegova medijska slika vrlo fensi i kulturna.

Па мораш да имаш реалистична очекивања. Можеш да видиш пантеон или ватиканске галерије или шта те већ фасцинира од ондашње историје и уметности, и то је врло импресивно. Храна је добра, куповина је океј колико сам ја видео.

Међутим Италија није Швајцарска. То је ипак полуциганска земља, и треба бити спреман и на мусаве и избезумљене фаце, и на прљавштину, и на безброј просјака и одрпанаца, и на оронуле улице, и на хиљаду и један смрад који те на тим улицама сустиже.

a u londri pijane engleskinje sto povracaju svake subote i vlajaju se u pisacki i izmetu su za primer u 3 lepe... italija je barem lepa zemlja de ima sta da vidis i sve fekalije ovog sveta nece ti narusiti ono zbog cega u italiju ljudi i naviru... a britanija je debelo razocarenje jer takvi ispadi pijane engleske stoke naruse bas ono zbog cega i turisti dolaze u britaniju neverujuci svojim ocima kakav rasizam tamo vlada i kako odsustvo svakog stila i kulta u ponasanju pre svega mladih.... osim naravno sitija do negde 16h...a posle... :hahaha:

a u londri pijane engleskinje sto povracaju svake subote i vlajaju se u pisacki i izmetu su za primer u 3 lepe... italija je barem lepa zemlja de ima sta da vidis i sve fekalije ovog sveta nece ti narusiti ono zbog cega u italiju ljudi i naviru... a britanija je debelo razocarenje jer takvi ispadi pijane engleske stoke naruse bas ono zbog cega i turisti dolaze u britaniju neverujuci svojim ocima kakav rasizam tamo vlada i kako odsustvo svakog stila i kulta u ponasanju pre svega mladih.... osim naravno sitija do negde 16h...a posle... :hahaha:

Да, али не треба у Енглеској да тражиш полусвет, него баронесу од Чичестера.

Исто и у Италији, треба трагати за Моником Белучи а не пијандураном Ђованијем.

У свакој држави има полусвета, али ја се дружим са елитом.

Да, али не треба у Енглеској да тражиш полусвет, него баронесу од Чичестера.

Исто и у Италији, треба трагати за Моником Белучи а не пијандураном Ђованијем.

У свакој држави има полусвета, али ја се дружим са елитом.

ma govorim ti o ulici... sa kim se druzis je nebitno... britanija pre 20 godina i danas su nebo i zemlja....obozavao je i ziveo jedno vreme tamo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back