СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vidi se mnogo toga iz te scene. Ja pak nesto ne volim Umu Turman (i uopste taj tip bledih "placljivica") pa valjda zato i ne gledam njene filmove, ali je muzika ovde dobra.

Мени је она много симпатична, из необјашњивих разлога. Чак ми се њене улоге углавном не свиђају, ал' ето... За разлику од Скарлет Јохансон, која ми је тотално антипатична, а такође из необјашњивих разлога.

Ma tebi sam bre rekla! :tiganj:

:rotf: :zag:...Reeferu, mucenice "sarmski"! :cmok2:

pusti ga bre, hoce da nas posvadja a ne zna da za tako nesto nema sanse...:lol:

- - - - - - - - - -

Nina i ja bih koju sarmu sad... gde to spomenu?
i ja bih...:lol: sarma nikada nije izazila iz mode kao ni sarm coco chanel

posna-sarma-by-gagasrce-9c924e010ccaed50415e25c96877bb39_view_l.jpg

Мени је она много симпатична, из необјашњивих разлога. Чак ми се њене улоге углавном не свиђају, ал' ето... За разлику од Скарлет Јохансон, која ми је тотално антипатична, а такође из необјашњивих разлога.

Da, uloge su joj lose ("placljive") inace kazem bas, kao pojava (u pocetku nepoznata glumica i model) i meni se jako dopala.

pusti ga bre, hoce da nas posvadja a ne zna da za tako nesto nema sanse...:lol:

Ma znam da Reefer mnogo "mesetari", nego da li ti stvarno mislis da je ovo adekvatna reklama za "Coco mademoiselle"?

Da, uloge su joj lose ("placljive") inace kazem bas, kao pojava (u pocetku nepoznata glumica i model) i meni se jako dopala.

Ma znam da Reefer mnogo "mesetari", nego da li ti stvarno mislis da je ovo adekvatna reklama za "Coco mademoiselle"?

smatram ..ako povezes sa pesmom, u svetu muskaraca..cini chuda:lol:
parfem je inace odlican..ako ga nisi koristila ..probaj ga
ja licno volim chanelove parfeme

Evo je! ...slatka i nezna, ali bolje bi bilo da nije imala takve uloge kakve je kasnije imala (nazalost), iako poznata nekako mi nije ostvarena glumica (mada se danas sve i svasta smatra "ostvarenim").

23rnuck.jpg

smatram ..ako povezes sa pesmom, u svetu muskaraca..cini chuda:lol:
parfem je inace odlican..ako ga nisi koristila ..probaj ga
ja licno volim chanelove parfeme

Kako nisam, to je jedini pravi parfem koji je izasao zadnjih pa da ne kazem 30 godina i jedan od mojih omiljenih, ali sada "apstiniram"od njega sto zbog cene, sto zbog nedavno izaslog Cecinog "Ilussiona" koji je bukvalno jeftinija kopija istog pa razlog vise da svaka siparica na njega mirise.

Ali opet ponavljam, "Coco mademoiselle" je mnogo zenstveniji nego sto to ova reklama zeli da prikaze.

Poslednja izmena:
Što bih čitao, imam fimove?

dal si bar pročitao "CRVEN BAN" od Vuka Karadžića?

- - - - - - - - - -

Evo je! ...slatka i nezna, ali bolje bi bilo da nije imala takve uloge kakve je kasnije imala (nazalost), iako poznata nekako mije ostvarena glimica (mada se danas sve i svasta smatra "ostvarenim").

23rnuck.jpg

Kako nisam, to je jedini pravi parfem koji je izasao zadnjih pa da ne kazem 30 godina i jedan od mojih omiljenih, ali sada "apstiniram"od njega sto zbog cene, sto zbog nedavno izaslog Cecinog "Ilussiona" koji je bukvalno jeftinija kopija istog pa razlog vise da svaka siparica na njega mirise.

Ceca ne može da bude ničija kopija :rtfm:

Ceca ne može da bude ničija kopija :rtfm:

Njen parfem je kopija, a o njoj, drugom prilikom.

- - - - - - - - - -

А јесте ли пробале Палома Пикасо, уљани парфем? :zper:

Nisam ga imala ali nije me odusevio premda volim tu vrstu parfema (kiparis), mozda zato sto me podseca na moju sestru "placljivicu" koja ga je obilato koristila.

Uljani ne ,sigurno. U cemu se razlikuje?

Njen parfem je kopija, a o njoj, drugom prilikom.

- - - - - - - - - -

Nisam ga imala ali nije me odusevio premda volim tu vrstu parfema (kiparis), mozda zato sto me podseca na moju sestru "placljivicu" koja ga je obilato koristila.

Uljani ne ,sigurno. U cemu se razlikuje?

Не знам у чему се разликује, нисам пробала друге Паломине парфеме, само тај уљани. Не знам какав је то мирис, није 'цветни' (не волим цветне парфеме), и поприлично је јак, али ја лепши парфем у животу нисам осетила. На њега сам сасвим случајно налетела (у фришопу) и више никад и нигде га нисам поново нашла. :(
Од тада не користим парфеме, све остало ми је бледо наспрам тог парфема. Ето докле ме је довео... :lol:

Не знам у чему се разликује, нисам пробала друге Паломине парфеме, само тај уљани. Не знам какав је то мирис, није 'цветни' (не волим цветне парфеме), и поприлично је јак, али ја лепши парфем у животу нисам осетила. На њега сам сасвим случајно налетела (у фришопу) и више никад и нигде га нисам поново нашла. :(
Од тада не користим парфеме, све остало ми је бледо наспрам тог парфема. Ето докле ме је довео... :lol:

Ni ja ne volim cvetne parfeme niti narocito "zenstvene" tipa "Nina Rici" l' air du temps onaj zuti (ruza narocito ovde (cek' ako me Nina banuje da jos i to kazem :lol: )), i zato me bas i odusevljavaju ovi od kiparisa tj. cempresa (mozda i limun, i mozda cak vise dalici na muski), jeste ovaj lep ali kazem ti na sta imam asocijaciju za taj parfem, pa mozda zato. Ali veruj d aima jos zenskih parfema koji nisu cvetni a da super i slicno misirsu, pa cak sam otkrila da i oni cvetni (ako su dobro ukomponovani, mada retko), mogu zaista da mi "pasu" (tipa Shalimar, YSL rive gauche, ali uglavnom stari, novi ne). Pomirisi ih nekad ako dodje slucajno do njih, videces! ;)

Premda, moram da priznam da se i meni retko "ugadjaju"parfemi, to mora da bude zaista nesto izuzetno. :mrgreen:

Zdravo!

Poslednja izmena:
meni i dalje ono pismo u istoj pošti...

:lol:

Откуд знаш? Шпијунирао си цео дан пошту? :lol:

- - - - - - - - - -

Ni ja ne volim cvetne parfeme niti narocito "zenstvene" tipa "Nina Rici" (l' air du temps, ruza narocito ovde (cek' ako me Nina banuje da jos i to kazem :lol: )), i zato me bas i odusevljavaju ovi od kiparisa tj. cempresa (mozda i limun, i mozda cak vise dalici na muski), jeste ovaj lep ali kazem ti na sta imam asocijaciju za taj parfem, pa mozda zato. Ali veruj d aima jos zenskih parfema koji nisu cvetni a da super i slicno misirsu, pa cak sam otkrila da i oni cvetni (ako su dobro ukomponovani, mada retko), mogu zaista da mi "pasu" (tipa Shalimar, YSL rive gauche, ali uglavnom stari, novi ne). Pomirisi ih nekad ako dodje slucajno do njih, videces! ;)

Pozz. :cao:

Да, да, на тај начин је био оно што рекох - јак. :)

Нећу да испробавам, чекам да опет налетим на овај. Ваљда нам је суђено да се још који пут 'сретнемо'? :D

Љубав на први мирис :lol: никад прежаљена...

Kao meni "Magie noire" koji se cak vise i ne proizvodi (samo neka bleda kopija). Izgleda da i tu zele da uniste sve ono sto vredi i poture nekakve vodice gade da su sve samo ne parfemi.

E tako, sada zdravo!

- - - - - - - - - -

Да, да, на тај начин је био оно што рекох - јак. :)

Нећу да испробавам, чекам да опет налетим на овај. Ваљда нам је суђено да се још који пут 'сретнемо'? :D

Ima ga jos - hocete! :D :) :heart:

:cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back