СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не.
Поента је била спречити стопало у расту.
Кажу да су им стопала била деформисана.
Имаш фантастично описано у роману Перл Бак, ''Источни и западни ветар''. :)

Мислим да се то види и у Кил Бил, кад се Ума бори с оном Кинескињом...

Не.

Nisam ovo znala, premda obozavam Perl Bak ali tu knjigu nisam citala (eto ideje sta sledece mogu da procitam od nje ;) ). Hvala za pojasnjenje, a kad smo vec kod knjiga, ja tebi preporucujem "Paviljon zena", kao i svakoj zeni (koja zeli da bude od intergiteta). :)

Sarme su u modi!

Molim te, ali molim te, unesi se malo i ne budi sebican u diskusijama.

Салонка 43 никад не може да изгледа женствено. Или ти имаш неки чудан критеријум женствености. :lol:

Tacno tako.

Мислим да се то види и у Кил Бил, кад се Ума бори с оном Кинескињом...

Eto ni to nisam gledala, iako cesto slusam muziku iz tog filma.

Да...треба ми препорука.
Ових дана се мучим са Ивом Андрићем.
Једино што нисам прочитала из његовог опуса је ''Травничка хроника'', а како ствари стоје и нећу.
Као да сам упалила national geographic или најдосаднију емисију на histoy-ju...

Читам је само зашто што је једина непрочитана. То је разлог.
Али очито ми је интуиција била добра кад је заобилазим од кад сам добила комплет његових дела и никад, али дословно, ми жеља, а ни рука није посегла за њом.
И онда добијем за поклон исту и помислим да је то неки знак. :lol:
И тако.

Nosfi, ako ugrabiš priliku ili mogućnost, pogledaj ruski film "Ekipazh", zanimljivo videti kako Rusi rade "holuvudsku akciju". Nije loš ni ruski "Bez granits" (Bez granice).

Могу да покушам, иако мене генерално смарају руски филмови.

Руси су најбољи са мрачним драмама и крими драмама из времена чеченског рата, то умеју лепо да сниме, њихови покушаји да направе хорор, акцију, научну фантастику и сл. су или досадни или им нешто фали (буџет).

Ја нпр. нисам могао да догледам Соларис из 4 покушаја, али нисам имао проблем са оном верзијом са Клунијем.

Али ако препоручујеш, бацићу поглед.

Види са чим се ја сад занимам.

Савршени треш.

Читам је само зашто што је једина непрочитана. То је разлог.
Али очито ми је интуиција била добра кад је заобилазим од кад сам добила комплет његових дела и никад, али дословно, ми жеља, а ни рука није посегла за њом.
И онда добијем за поклон исту и помислим да је то неки знак. :lol:
И тако.

Ma ne, sigurno je treba procitati, samo prosto, stvarno mi se cini da za njegove knjige uopste a kamoli ako je jos i "suvoparna", treba posebno raspolozenje i "nadahnuce" (jesen za mene jer mi je nekako depresivan a opet, "topao" ispod naizgled "hladnih" i "hirurski" :!::lol: preciznih recenica....ali to ja samo moj dozivljaj ;) ).

- - - - - - - - - -

Dobro, tebi tri, meni tri, može?

Reeferu, sta volis da citas (ako nije tajna)?

Не.
`

to su bile srećnice , jer su stopala lomljena da bi ostali tu na tom mestu i radili

Ne vidi se mnogo toga iz te scene. Ja pak nesto ne volim Umu Turman (i uopste taj tip bledunjavih "placljivica") pa valjda zato i ne gledam njene filmove, ali je muzika ovde dobra.

Ali da je "obecavala" kao model - jeste, jos imam "Vog" iz '90-te sa njom u reklamama za mislim Chanel, ali nisam sigurna morala bih da pogledam.

Poslednja izmena:
Ma ne volim, tu su Japanci razbili Amere i počeo rat u tom kraju. :sad2:

:tongue2:

Ona je Kineskinja poreklom dragi Reeferu, a to te pitam iz razloga jer znam ili bar osnovano prepostavljam, da si tradicionalista i vezan za zemlju.

Mislim da bi bila zanimljiva i za tebe, pa makar i u romanima sa nekim "zenskim" temama jer se svuda provlaci porodica, poreklo, zemlja. :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back