јанпи
Elita
- Poruka
- 21.251
То да си ти -ренесансан-то никад нисам сумњао
Оно,-лези лебу да те једем-.

Оно,-лези лебу да те једем-.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja tetka pravi fenomenalne stvari, a reform torta za nju je nesto kao Dobro Jutro, otprilike, nesto kao meni napusavanje srpskih *******a, ima zena to u malom prstu.
То је драгоцено знање, трагови неке лепше Србије.
Кад помру те жене моћи ће без проблема да нам причају колеге из уџерица да тога није никад ни било.
A ti si jos gluplji, i kao neka zena si koja tracari o drugima.
Има ли на овом мученом форуму неких финих београдских госпођица или госпођа? Из грађанских породица, хоћу рећи?
Имао сам дискусију са сестром око торти које се праве у грађанским београдским кућама, и које теоретски жене из тих кућа треба да знају да праве. Ја кажем да је то прво реформ торта, па грилијаш, па васина, евентуално лулу или већ нека са кафом, и евентуално добош. Она каже да је малтене незамисливо наћи жену испод седамдесет која би и покушала да направи реформ торту, или знала како.
Шта је истина на терену?
Мислим да сада и тај који зна, више не прави то. Разлог је недостатак новца и времена. А и укус се, генерално, променио. На горе.
Има ли на овом мученом форуму неких финих београдских госпођица или госпођа? Из грађанских породица, хоћу рећи?
Имао сам дискусију са сестром око торти које се праве у грађанским београдским кућама, и које теоретски жене из тих кућа треба да знају да праве. Ја кажем да је то прво реформ торта, па грилијаш, па васина, евентуално лулу или већ нека са кафом, и евентуално добош. Она каже да је малтене незамисливо наћи жену испод седамдесет која би и покушала да направи реформ торту, или знала како.
Шта је истина на терену?
već iz boldovanog do prvog zareza se mogu naslutiti razmere totalne zatucanosti ......ostalo je posledica prethodno navedenog dela
Мислим да сада и тај који зна, више не прави то. Разлог је недостатак новца и времена. А и укус се, генерално, променио. На горе.
pazi , ja sam njega upoznao kao zatucanog ali vremenom i prihvatio... donekle...
isto tako, uskoro će se održati Veliko Srpsko Takmičenje Medju Forumima - VESTAMEFOR 2017
i svaki forum će poslati svoje predstavnike
tako da Krstarica ima sigurne dve medalje iz zatucanosti možda prvo i drugo a možda prvo i treće mesto
što se proseravanja tiče tu nismo dobri, postoje mnogo bolji od nas... možda bronza... ali teško...
proseravanje je ozbiljna kategaroija naspam ovog ovde na Politici....
Ja nisam pisala ni o kome odredjeno, vec o pojavi, a ti si o konkretnoj licnosti i ne samo ti, sto je ne bljak, nego najveca malogradjanstina.
Ja sma oduvek takva, necu valjda da se kikocem sa stracima ili nedovrsenim studentima koji traze socijalu po inostranstvu i pisu o najglupljim stvarima ne primecujuci koliko su nisko (intelektualno) pali.
Ја гледам Top of the Lake и већ ме приметно смарају и киви акценти, и неубедљиви ликови, и премиса да су све жене дивне а сви мушкарци монструми или у најмању руку свиње и идиоти.
Мож' се јебат DT који ми је то препоручио. Једино што вреди видети јесте локална природа.
Ниси, веруј ми, сад си баш наџак бабетина постала.
Mozda ja i jesam najgluplji, ali ti si definitivno najveca muska tracara.Mislim ides ti, pa deset praznih mesta u toj disciplini.
- - - - - - - - - -
Je li gledao neko onu australijsku seriju Rake?
Skinuo sam 3 sezone i nikako da pocnem da gledam.
Tacno. I u sve mora da se umesa, da da svoj "konacan sud" kao da je on najpametniji.
Ja pa rekoh da izlazis, inace sto da se brijas ili oblacis za rad u kuci?
Inace, ja sam najgluplja, jer i ja stvarno imam mnogo posla po kuci a gubim vreme ovde, tako moram da krenem sa radom. Dovidjenja!
Шта је истина на терену?
Није незамисливо. Свака госпођа, она стара београдска зна да их прави. То што таквих госпођа нема на Крстарици није мерило за доношење генералнопг закључка. Ја сам, рецимо, иако нисам женско, и дан данас конзумент поменутих торти а нарочито добош торте.![]()
kako ne pravi???evo ja sam sinoć napravila reformu....sjajna je i grilijaš.moskva.puslica.....pa tu su krofne,štrudle....razni rolati....i ne slažem se da se ukus promenio na gore....orasi,bademi,lešnici,čokolada.....od ovakvog sastava ukus ne može da bude loš....
Истина је да је реформ торта једна од најлакших торти за прављење.
Буквално и без преувеличавања.
Путар, јаја, ораси- три артикла....чак је и јефтина.
- - - - - - - - - -
Међутим, данас је тренд да се жене праве да не умеју ни јаја да испеку.
Није ''ин'' бити домаћица, све неке нафуране на каријеру.
А од каријере ни корова.