СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je li gledao neko onu australijsku seriju Rake?

Зар немаш неповерење у могућности тих маргиналних друштава да направе добар филм или серију? Ја сам се сад баш испалио са Top of the Lake, феминистичком крими драмом у некаквој новозеландској Црној Гори.

Mozda ja i jesam najgluplji, ali ti si definitivno najveca muska tracara. :whistling: Mislim ides ti, pa deset praznih mesta u toj disciplini. :hahaha:

.

Tacno. I u sve mora da se umesa, da da svoj "konacan sud" kao da je on najpametniji.

Ја сам глупљи, јер губим време на таблету уместо да се обријем, обучем, и седнем да радим.

Ja pa rekoh da izlazis, inace sto da se brijas ili oblacis za rad u kuci?

Inace, ja sam najgluplja, jer i ja stvarno imam mnogo posla po kuci a gubim vreme ovde, tako moram da krenem sa radom. Dovidjenja!

Па зато, Цупика, што се фини човек брије, чешља, купа и пристојно облачи и кад га на то не опомињу спољни фактори.

:hahaha: Pa dobro bre, salila sam se! li ipak, za neko pisanje npr. za stolom ili takav neki rad, ne bih se bas brijala. :lol: Mislim, to se ipak radi kad se izlazi napolje, kuci se "odmara" (na muskarce mislim, naravno). :lol:

'Ajde sada zdravo!

Зар немаш неповерење у могућности тих маргиналних друштава да направе добар филм или серију? Ја сам се сад баш испалио са Top of the Lake, феминистичком крими драмом у некаквој новозеландској Црној Гори.

Mislim da je ovo dobro, sve suprotno od feministickih ideja, glavni lik je neka legenda, zato sam i skinuo da gledam :mrgreen: Mozda je malo prejadan za moj ukus, ali je kockar, kurvar, pljuje po zenama a ne moze bez njih, prebijaju ga zelenasi zbog duga, juri ga poreska po sudovima, i sve u tom stilu. :mrgreen:

Što se Šiptara tiče jedino su problematični u Prištini i Peći, a sa ostalima možeš i inostranstvo da ideš.
Čak će radne dozvole pre da dobiju mešane grupe nego homogene tj na osnovi.
Ne brinete ništa, sve je narod sam zaključio...

- - - - - - - - - -

BOLJE SA ŠIPTAROM U ŠVECKU ZA 3000 EVRA NEGO SA BOSANCEM U BEOGRADU ZA 180 EVRA (plus te druka gazdi da ostane na poslu)

- - - - - - - - - -

žurka, žurka,, e pazi žurka
žurka, žurka, e pazi žurka...

:zurka:

amo vako

Има ли на овом мученом форуму неких финих београдских госпођица или госпођа? Из грађанских породица, хоћу рећи?

Имао сам дискусију са сестром око торти које се праве у грађанским београдским кућама, и које теоретски жене из тих кућа треба да знају да праве. Ја кажем да је то прво реформ торта, па грилијаш, па васина, евентуално лулу или већ нека са кафом, и евентуално добош. Она каже да је малтене незамисливо наћи жену испод седамдесет која би и покушала да направи реформ торту, или знала како.

Шта је истина на терену?

Dobro jutro

samo da javnem, sinoc bilo super- NADEZDA PETROVIC- IZLOZBA I NJENA DELA, SNA.

A sada se spremam za SERBIAN FOOD FEST,

malko da dobrovoljno radim , da i jos fotografisem .

posle ce te slike bit prikazane u VESTIMA-novine za Severnu Jameriku i sire i nasim NOVINAMA , normalno i prilog uz to.:whistling:

Добар Вам тај велфер кад ти можеш од њега да се шеткаш по
веееликој земљи Канади :D

велфер= канадска социјална помоћ

Има ли на овом мученом форуму неких финих београдских госпођица или госпођа? Из грађанских породица, хоћу рећи?

Имао сам дискусију са сестром око торти које се праве у грађанским београдским кућама, и које теоретски жене из тих кућа треба да знају да праве. Ја кажем да је то прво реформ торта, па грилијаш, па васина, евентуално лулу или већ нека са кафом, и евентуално добош. Она каже да је малтене незамисливо наћи жену испод седамдесет која би и покушала да направи реформ торту, или знала како.

Шта је истина на терену?

Није незамисливо. Свака госпођа, она стара београдска зна да их прави. То што таквих госпођа нема на Крстарици није мерило за доношење генералнопг закључка. Ја сам, рецимо, иако нисам женско, и дан данас конзумент поменутих торти а нарочито добош торте. :)

Moja tetka pravi fenomenalne stvari, a reform torta za nju je nesto kao Dobro Jutro, otprilike, nesto kao meni napusavanje srpskih *******a, ima zena to u malom prstu.

Samo moja tetka nema 'intelektualni posao', na koje se loze Marsi i Refke, pa je imala vise vremena da se izvesti u svom poslu. To vam je kapitalizam 1 on 1, klasican primer komparativne prednosti. Kapitalizam nije snobiam kako pokuavaju da predstave Marsi i Refke, koji se u kapitalizam razumeju isto kao sto se razumeju u peglanje gaca.

A tetka ima komunjarski mentalitet, pa ne sme da pocne svoj biznis sa slatkisima i hranom, jednostavno, vaspitana je tako.

Ove mladje, one ne znaju ni jaje da skuvaju, u 90% slucajeva, pri tom mislim cak i na seljanke ovde po mojim selima, a kamoli pa neke iz centra BG-a.

Ako iseku hleb, to je za njih naporan rad u kuhinji.

- - - - - - - - - -

Jbte sada zvucim kao nadzak deda :sad2:

- - - - - - - - - -

Inace, mislim da je ona forumasica Zadovoljna Domacica neko ko se profesionalno bavi sa tim, ona je valjda iz nekog sremskog sela, tamo blizu onog Mikija iz Kupinova.

- - - - - - - - - -

Inace, ne verujem da je u vojvodjanskim selima tako katastrofalna situacija kao ovde, ovde bukvalno mladju seljanku koja zna da kuva lupom treba da trazis.

Poslednja izmena:
Чак се и један Анђус бави и занима далеко квалитетнијим темама него ВИ..
Ви,који само само размишљате како лепше да се ождерете.

Mi svaku temu analiticki i studiozno obradjujemo, od najapstraktnijih, do najbanalnijih, isto kao i Andjus.

Nismo ti mi klosari klosarski od novinara u Srbiji, ili ovi sto mora da mole po drzavnim poslovima da ne ostanu gladni, mi smo ti bre intelektualci i renesansni ljudi.

Ti to ne razumes.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back