Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.537
Ниси, веруј ми, сад си баш наџак бабетина постала.
Pa da, kad ne sirim noge tj. ne valjam se od smeha na svaciju glupost.
P.S. A ti si postao notorni lazov koga je sve lakse uhvatiti u lazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниси, веруј ми, сад си баш наџак бабетина постала.
Nema glupljih od tebe, ti si dostigao vrhunac gluposti.
.
nocas su neki klinci oko 3h zvonili svima na interfon, kakav je haos nastao u zgradi, kao da ce u najmanju ruku, da nas dignu u zrak![]()
Je li gledao neko onu australijsku seriju Rake?
Mozda ja i jesam najgluplji, ali ti si definitivno najveca muska tracara.Mislim ides ti, pa deset praznih mesta u toj disciplini.
.
Ја сам глупљи, јер губим време на таблету уместо да се обријем, обучем, и седнем да радим.
Па зато, Цупика, што се фини човек брије, чешља, купа и пристојно облачи и кад га на то не опомињу спољни фактори.
Nisu to klinci, nego vezbe iz opstenarodne odbrane, sprema se rat.
Зар немаш неповерење у могућности тих маргиналних друштава да направе добар филм или серију? Ја сам се сад баш испалио са Top of the Lake, феминистичком крими драмом у некаквој новозеландској Црној Гори.
Što se Šiptara tiče jedino su problematični u Prištini i Peći, a sa ostalima možeš i inostranstvo da ideš.
Čak će radne dozvole pre da dobiju mešane grupe nego homogene tj na osnovi.
Ne brinete ništa, sve je narod sam zaključio...
- - - - - - - - - -
BOLJE SA ŠIPTAROM U ŠVECKU ZA 3000 EVRA NEGO SA BOSANCEM U BEOGRADU ZA 180 EVRA (plus te druka gazdi da ostane na poslu)
- - - - - - - - - -
žurka, žurka,, e pazi žurka
žurka, žurka, e pazi žurka...
![]()
Dobro jutro
samo da javnem, sinoc bilo super- NADEZDA PETROVIC- IZLOZBA I NJENA DELA, SNA.
A sada se spremam za SERBIAN FOOD FEST,
malko da dobrovoljno radim , da i jos fotografisem .
posle ce te slike bit prikazane u VESTIMA-novine za Severnu Jameriku i sire i nasim NOVINAMA , normalno i prilog uz to.![]()
Има ли на овом мученом форуму неких финих београдских госпођица или госпођа? Из грађанских породица, хоћу рећи?
Имао сам дискусију са сестром око торти које се праве у грађанским београдским кућама, и које теоретски жене из тих кућа треба да знају да праве. Ја кажем да је то прво реформ торта, па грилијаш, па васина, евентуално лулу или већ нека са кафом, и евентуално добош. Она каже да је малтене незамисливо наћи жену испод седамдесет која би и покушала да направи реформ торту, или знала како.
Шта је истина на терену?
Чак се и један Анђус бави и занима далеко квалитетнијим темама него ВИ..
Ви,који само само размишљате како лепше да се ождерете.