СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putin mi bio u poseti. :hvala:

11958224_996752350369657_4733317038296893438_o.jpg

Što se Šiptara tiče jedino su problematični u Prištini i Peći, a sa ostalima možeš i inostranstvo da ideš.
Čak će radne dozvole pre da dobiju mešane grupe nego homogene tj na osnovi.
Ne brinete ništa, sve je narod sam zaključio...

- - - - - - - - - -

BOLJE SA ŠIPTAROM U ŠVECKU ZA 3000 EVRA NEGO SA BOSANCEM U BEOGRADU ZA 180 EVRA (plus te druka gazdi da ostane na poslu)

- - - - - - - - - -

žurka, žurka,, e pazi žurka
žurka, žurka, e pazi žurka...

:zurka:

Niže, bre.

- - - - - - - - - -

Добро бре зашто ричеш од беса, поједи једну бајадеру.

Smarate sa tim izuzetno promašenim likom. Ne ričem, ali se ne ložim na gluposti koje piše, kao neki od vas. Ono ima konflikt u glavi, a vi se na to ložite.

- - - - - - - - - -

Рифкице, ово је мрежа...то је као кад неко прича између 4 зида шта мисли. С обзиром да у Србији 7% има интернет.

Ovo je forum na mreži, koji je postavio svoja pravila, koja modovi krše, najočiglednije na primeru Jagura-ke. I ne bih se složio da svi, ili čak većina, pišu šta misle o sebi.

Ipak, nema vece malogradjanstine (i to sa otuznom patetikom "mi smo bolji") coporativno govoriti o nekome pa i o Jaguarki a kamoli kad nije prisutan/na.

A narocito sto neki sovinsiti (mozda ne u kafani ali na forumu da), takodje dele njene ideje, samo u drugom pravcu, ka drugoj religiji, drugoj naciji i na drugi nacin, pa bi se pre reklo da im smeta ogledalo sopstvenih stavova i ponasanja.

Zaista je bljak citati takva prenemaganja i upiranja prstom u drugoga, a ono....!...oni poneki gori od nje.

Poslednja izmena:
Ipak, nema vece malogradjanstine (i to sa otuznom patetikom "mi smo bolji") coporativno govoriti o nekome pa i o Jaguarki a kamoli kad nije prisutan/na.

A narocito sto neki sovinsiti (mozda ne u kafani ali na forumu da), takodje dele njene ideje, samo u drugom pravcu, ka drugoj religiji, drugoj naciji i na drugi nacin, pa bi se pre reklo da im smeta ogledalo sopstvenih stavova i ponasanja.

Zaista je bljak citati takva prenemaganja i upiranja prstom u drugoga, a ono....!...oni poneki gori od nje.

Керки, а што си ти стално надрндана?

То је јако неженствено, као необријане ноге или бркови.

Јел то дрма нека менопауза?

A ti si jos gluplji, i kao neka zena si koja tracari o drugima.

Nema glupljih od tebe, ti si dostigao vrhunac gluposti. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ti si upravo pisala o ljudima koji nisu na forumu. Baš si bljak.

Е, нисам. Хвала ти, таман сам тражио нешто да гледам овога викенда.

Colony могу да нађем на нетфликсу, а руски филм не верујем да могу легално да гледам.

Не да Швабо торент, удара по прстима кад се торентује.

Не да дисат радноме народу!

Nosfi, završio sam S01E10 serije Colony i sad čekam nastavak. Nije loša. D ali si video preporuku za Ruski film "Chistoe iskysstvo"?

Ја гледам Top of the Lake и већ ме приметно смарају и киви акценти, и неубедљиви ликови, и премиса да су све жене дивне а сви мушкарци монструми или у најмању руку свиње и идиоти.

Мож' се јебат DT који ми је то препоручио. Једино што вреди видети јесте локална природа.

А јеси догледајо Stranger Things?

Јесам и баш је било готивно за то што јесте.

У средини су мало успорили као што си рекао, али све у свему забавно и шармантно. Посебно је импресивно што су направили добру серију са клинцима, јер су клинци по својој природи досадни и глупи.

Јесам и баш је било готивно за то што јесте.

У средини су мало успорили као што си рекао, али све у свему забавно и шармантно. Посебно је импресивно што су направили добру серију са клинцима, јер су клинци по својој природи досадни и глупи.

Тачно.

Као једна од оних прича које се причају међу клинцима.

"Знаш шта се десило.."

Знаш шта је мени симпа?

iZombie. исто Нетфликс оригинал.

Али то је зато што сам фан једне старије серије са сличном тематиком "Dead like me".

Али ДЛМ је милијарду пута боља серија.

Ti si upravo pisala o ljudima koji nisu na forumu. Baš si bljak.

Ja nisam pisala ni o kome odredjeno, vec o pojavi, a ti si o konkretnoj licnosti i ne samo ti, sto je ne bljak, nego najveca malogradjanstina.

- - - - - - - - - -

Керки, а што си ти стално надрндана?

То је јако неженствено, као необријане ноге или бркови.

Јел то дрма нека менопауза?

Ja sma oduvek takva, necu valjda da se kikocem sa stracima ili nedovrsenim studentima koji traze socijalu po inostranstvu i pisu o najglupljim stvarima ne primecujuci koliko su nisko (intelektualno) pali.

iZombie. исто Нетфликс оригинал.

Нисам могао две СФ приче у низу, има још један stakeholder који не мари за то али воли крими серије.

Компромис је британска уметност, јеб'о њега ти :(

- - - - - - - - - -

necu valjda da se kikocem sa stracima ili nedovrsenim studentima koji traze socijalu po inostranstvu

Што, то баш звучи супер.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back