12 hiljada
Domaćin
- Poruka
- 4.256
Putin mi bio u poseti. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pasos izvadjen 2015
cirilicom
republika srbija
na engleskom
i na francuskom
i nijednoga pecata
nek stoji , cak ni ne ulazim u Srbiju sa njim.
Добро бре зашто ричеш од беса, поједи једну бајадеру.
Рифкице, ово је мрежа...то је као кад неко прича између 4 зида шта мисли. С обзиром да у Србији 7% има интернет.
BOLJE SA ŠIPTAROM U ŠVECKU ZA 3000 EVRA NEGO SA BOSANCEM U BEOGRADU ZA 180 EVRA (plus te druka gazdi da ostane na poslu)
Ipak, nema vece malogradjanstine (i to sa otuznom patetikom "mi smo bolji") coporativno govoriti o nekome pa i o Jaguarki a kamoli kad nije prisutan/na.
A narocito sto neki sovinsiti (mozda ne u kafani ali na forumu da), takodje dele njene ideje, samo u drugom pravcu, ka drugoj religiji, drugoj naciji i na drugi nacin, pa bi se pre reklo da im smeta ogledalo sopstvenih stavova i ponasanja.
Zaista je bljak citati takva prenemaganja i upiranja prstom u drugoga, a ono....!...oni poneki gori od nje.
A ti si jos gluplji, i kao neka zena si koja tracari o drugima.
Ipak, nema vece malogradjanstine (i to sa otuznom patetikom "mi smo bolji") coporativno govoriti o nekome pa i o Jaguarki a kamoli kad nije prisutan/na.
A narocito sto neki sovinsiti (mozda ne u kafani ali na forumu da), takodje dele njene ideje, samo u drugom pravcu, ka drugoj religiji, drugoj naciji i na drugi nacin, pa bi se pre reklo da im smeta ogledalo sopstvenih stavova i ponasanja.
Zaista je bljak citati takva prenemaganja i upiranja prstom u drugoga, a ono....!...oni poneki gori od nje.
Nosfi, a jel' može: Dobra Dejna?
Pozdrav Žabice.
Nosfi, završio sam S01E10 serije Colony i sad čekam nastavak. Nije loša. D ali si video preporuku za Ruski film "Chistoe iskysstvo"?
А јеси догледајо Stranger Things?
Јесам и баш је било готивно за то што јесте.
У средини су мало успорили као што си рекао, али све у свему забавно и шармантно. Посебно је импресивно што су направили добру серију са клинцима, јер су клинци по својој природи досадни и глупи.
Ti si upravo pisala o ljudima koji nisu na forumu. Baš si bljak.
Керки, а што си ти стално надрндана?
То је јако неженствено, као необријане ноге или бркови.
Јел то дрма нека менопауза?
iZombie. исто Нетфликс оригинал.
necu valjda da se kikocem sa stracima ili nedovrsenim studentima koji traze socijalu po inostranstvu
Ja sma oduvek takva, necu valjda da se kikocem sa stracima ili nedovrsenim studentima koji traze socijalu po inostranstvu i pisu o najglupljim stvarima ne primecujuci koliko su nisko (intelektualno) pali.