СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
film sutjeska je u toku, razumem što vas sad baš nema na temi, zalepili ste se ispred malih ekrana, mora da vas je ričard barton u ulozi tita prosto opčinio :D

- - - - - - - - - -

a816484b-c68e-45ca-a75b-aef91b9217d5.jpg

Ma i treba da gledaju i valjda ce i nesto nauciti, ono Istoriju dogadjaja.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku proka.

И ја то рекох, а они се сви бацили на патолошку љубомору. :lol: Чак је и Ками, иначе проповедник ниских страсти и ослобођења ума, омануо. :D

Интересантан развој догађаја. :)

Не ради се о томе да ли је љубомора природна. Природна је, има еволуциону сврху. Све емоције, сви урођени пориви имају јасну сврху. Међутим попустити пред сваким импулсом, показати сваку емоцију, а посебно негативне, је не само слабост већ и неконструктивно у модерном друштву. То приличи деци и дивљацима.

Zar se ne zove Velimir? Izdaju te udarničke godine polako. :sad2:

- - - - - - - - - -

Svi diktatorski režimi su vladali zahvaljujući lažima i propagandi. Ovo je odličan primer.

Eto vidis, da Ti znas, njegovo krsteno ime a oni tamo u Kini , njega znaju kao VALTER.:D

E sad, posto si i rodjen u tom vremenu i imas i samoga znanja o ucesnicima tj DOMACIM IZDAJICAMA, tada mi , koji smo eto rasli sa LAZIMA, imat cemo i prilike da dodjemo do prave istine.

Jel tako :ok:

cekaj bre, kako mislis to da je pozeljna? zasto, kome?

Ako u konstelaciji odnosa dvoje osobe suprotnoga pola, normalan razvoj istih je i izkazivanje Ljubavi.

jedna od komponenti i toga iskazivanja je i ljubomora.

ovde se govori o psiholoskoj zdravoj licnosti,

Ako , toga i nema, vec je ta komponenta samo kod jedne osobe , to znaci da kod druge osobe se i nije razvila prava ljubav.

Ljubomora je i poticaj , da se druga osoba i svoja ljubav prema njoj Uvek i dogradjuje izkazivanjem ljubavi.

Али, Софке, ништа лепше него кад те погледа неки фрајер, а онда ухватиш како му твој дечко/муж упућује севајући поглед... :lol: Верујем да је тај осећај непроцењив и мушкима, кад је у питању обрнута ситуација. Ево, мушки, изјасните се. :D

Budala misli da je pizza sapun pa da može da se potroši ili cipela pa da se podpeti ......jesam ja vama pričao kako sam naleteo na jednu ninfomanku .....i dok sam ja ortacima objasnio šta to konkretno znači , 100 pizdarija ......nisam mogao da verujem svojim očima :cool:
Hteo sam reći da se od qurve niko nije spasao , pa mi izgleda po malo bezveze i te ženske koje ne umeju da se nose sa pogledima drugih kao i ti muški koji sevaju očima .

Inače ljubomora koja ubiva daleko više od one prave ljubomore na koju svi misle je trenutno otkrivena na fejzbuku ......oće ljudi i žene i devojke i deca i starci ...mislim svi , da crknu od muke jel nemaju šta da stave u izlog ...... a sudeći po tome što se narod više fejzbukiše nego što se ebava , onda mislim da opasnost od ljubomore dolazi sa druge , neočekivane strane .

Метиљавци :mrgreen: са'ћете да чујете зашто.

Марси, немој да забрљаш! :lol:

Surkice,

A ako je potrebno , lepo cu ti obrazloziti ...kakve sve ljubavi postoje u razlicitom vremenskom periodu sazrevanja licnosti kao i samih veza.

nego, tada bi trebalo i da se i sama 'otvoris' tako da vidim , sto je to sto tebe sprecava da dodjes do katarzme zvane LJUBAV '

- - - - - - - - - -

Izgubi mancester

Veceras je BIOSKOPSKA predstava ( za one koji se jos secaju sta je Bioskop u Beogradu.

Predstava " Smrdljiva Bajka"

Specijalni gost je Zarko Lausevic , pored njega igra i Jelena Djokic

sa Engleskim prevodom za one koji i ne znaju Srpski

Recimo Marsovci.

- - - - - - - - - -

нека тебе и Рорке :lol:
има нас којима није била потребна :zper:
ћао марси ;)

Dobro vece LIKILICE

- - - - - - - - - -

samo da vas ljubnem u prolazu pa odoh napolje...:cmok2:

A jel, os to da nas pravis ljubomorne.

Ako u konstelaciji odnosa dvoje osobe suprotnoga pola, normalan razvoj istih je i izkazivanje Ljubavi.

jedna od komponenti i toga iskazivanja je i ljubomora.

ovde se govori o psiholoskoj zdravoj licnosti,

Ako , toga i nema, vec je ta komponenta samo kod jedne osobe , to znaci da kod druge osobe se i nije razvila prava ljubav.

Ljubomora je i poticaj , da se druga osoba i svoja ljubav prema njoj Uvek i dogradjuje izkazivanjem ljubavi.

ljubomora nije dokaz ljubavi, vec licne nesigurnosti

Не ради се о томе да ли је љубомора природна. Природна је, има еволуциону сврху. Све емоције, сви урођени пориви имају јасну сврху. Међутим попустити пред сваким импулсом, показати сваку емоцију, а посебно негативне, је не само слабост већ и неконструктивно у модерном друштву. То приличи деци и дивљацима.

Ne treba ni baš sve potiskivati... treba nekad se popičkarati se nekim, naroljati se pa nazvati bivšu i tako nešto šta ja znam... nekad...

I tome je rec

partner i ispoljavanje ljubavi.

i dal su , svi partneri i u ljubavi ili su zaljubljeni

a dal ti shvacas i mozes da razlikujes ljubav od zaljubljenosti.

- - - - - - - - - -

nego u Zagrebu , u bliskom susretu braca po eu, poljk isprebijao hrvata.

dabogda jedan drugom oči iskopali... što kaže Žoržo u Ljepoti poroka... :)

- - - - - - - - - -

ja shvatam i razlikujem, a ti? :lol:

nego, cekam da mi objasnis kako je to ljubomora dokaz ljubavi, a nedostatak iste znak da ne volimo osobu sa kojom smo?

- - - - - - - - - -

gde se ti guras :evil:

Ma ne guram nigdje :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back