samo da vas ljubnem u prolazu pa odoh napolje...![]()
немој дидеш, биће речи о живахности

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

film sutjeska je u toku, razumem što vas sad baš nema na temi, zalepili ste se ispred malih ekrana, mora da vas je ričard barton u ulozi tita prosto opčinio
- - - - - - - - - -
![]()
И ја то рекох, а они се сви бацили на патолошку љубомору.Чак је и Ками, иначе проповедник ниских страсти и ослобођења ума, омануо.
Интересантан развој догађаја.![]()
Zar se ne zove Velimir? Izdaju te udarničke godine polako.
- - - - - - - - - -
Svi diktatorski režimi su vladali zahvaljujući lažima i propagandi. Ovo je odličan primer.

cekaj bre, kako mislis to da je pozeljna? zasto, kome?
Али, Софке, ништа лепше него кад те погледа неки фрајер, а онда ухватиш како му твој дечко/муж упућује севајући поглед...Верујем да је тај осећај непроцењив и мушкима, кад је у питању обрнута ситуација. Ево, мушки, изјасните се.
![]()
Метиљавциса'ћете да чујете зашто.
Марси, немој да забрљаш!![]()
нека тебе и Рорке
има нас којима није била потребна
ћао марси![]()
Ako u konstelaciji odnosa dvoje osobe suprotnoga pola, normalan razvoj istih je i izkazivanje Ljubavi.
jedna od komponenti i toga iskazivanja je i ljubomora.
ovde se govori o psiholoskoj zdravoj licnosti,
Ako , toga i nema, vec je ta komponenta samo kod jedne osobe , to znaci da kod druge osobe se i nije razvila prava ljubav.
Ljubomora je i poticaj , da se druga osoba i svoja ljubav prema njoj Uvek i dogradjuje izkazivanjem ljubavi.
ljubomora nije dokaz ljubavi, vec licne nesigurnosti

'Bar dan...ili veče, tamo u vas. Počastio bih vas jednom kubanskom kaficom i cigarom posto znam da svaki castan Srbin voli Kubu i Kastra, ali ste daleko![]()
Dal je.
i kakve sve oblike -ljubomora se izkazuje ,kao i prema kome.
pocinje UFC u Zagrebu.
pricamo o partnerrskoj vrsti odnosa, ne skreci temu
Не ради се о томе да ли је љубомора природна. Природна је, има еволуциону сврху. Све емоције, сви урођени пориви имају јасну сврху. Међутим попустити пред сваким импулсом, показати сваку емоцију, а посебно негативне, је не само слабост већ и неконструктивно у модерном друштву. То приличи деци и дивљацима.

Ne treba ni baš sve potiskivati... treba nekad se popičkarati se nekim, naroljati se pa nazvati bivšu i tako nešto šta ja znam... nekad...

I tome je rec
partner i ispoljavanje ljubavi.
i dal su , svi partneri i u ljubavi ili su zaljubljeni
a dal ti shvacas i mozes da razlikujes ljubav od zaljubljenosti.
- - - - - - - - - -
nego u Zagrebu , u bliskom susretu braca po eu, poljk isprebijao hrvata.

ja shvatam i razlikujem, a ti?
nego, cekam da mi objasnis kako je to ljubomora dokaz ljubavi, a nedostatak iste znak da ne volimo osobu sa kojom smo?
- - - - - - - - - -
gde se ti guras![]()