СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto vidis, da Ti znas, njegovo krsteno ime a oni tamo u Kini , njega znaju kao VALTER.:D

E sad, posto si i rodjen u tom vremenu i imas i samoga znanja o ucesnicima tj DOMACIM IZDAJICAMA, tada mi , koji smo eto rasli sa LAZIMA, imat cemo i prilike da dodjemo do prave istine.

Jel tako :ok:

Gde ćeš većih izdajnika od komunista, koji su prvo otimali od svoje države i ljudi, pa ih potkradali i na kraju izdali i prodali? To je jedan ružan period održavan na lažima.

18+

KC-04197.1L.jpg

:tajna:

ja shvatam i razlikujem, a ti? :lol:

nego, cekam da mi objasnis kako je to ljubomora dokaz ljubavi, a nedostatak iste znak da ne volimo osobu sa kojom smo?

- - - - - - - - - -

gde se ti guras :evil:

zabice, to je tako komleksan problem da je , za ovo drustvo , malko van teme.:roll:

ali bi bilo dobro da promislis i sama dodjes do zakljucka , Sta je ljubomora i pod kojim se podelom vodi.

koji je to oblik osecaja -psiholoski :whistling:

izgleda , da ces , ipak morati da legnes...na crni kauc i da , tada i pricas.:ok: sa mnom:)

- - - - - - - - - -

Gde ćeš većih izdajnika od komunista, koji su prvo otimali od svoje države i ljudi, pa ih potkradali i na kraju izdali i prodali? To je jedan ružan period održavan na lažima.

A ti ' KOMUNISTI ' su bili marsovci i ostali vanzemaljci.

A izgleda da Ti komunisti i izgradise sve u onoj bivsoj zemlji a dokaz je da i ti , setas po , onom sto su , smo i napravili.

A hoces li molim te i objasniti ono sto VI i pisete i pricate.

TITO TI SI I KRA ALI SI I NAM DA, A Ovi samo kradu i nis ne DADU.

prevedi ti to meni marsovcu.

- - - - - - - - - -

Cccc koji si ti tu per VEZ njak :rotf::rotf:

Ahaaaa, eto ,

pocinje ljubaffffffff.

os mozda bit , tu i tamo i ljubomore.

- - - - - - - - - -

ok, nema objasnjenja :lol:

daj , kada si spremna , Skype, pa cu i odrzati predavanje i dati ti i objasnjenje.

u nekoj vezi , partneri , skoro da nikada ne ulaze sa istim intenzitetom osecanja.

shvati i razliku izmedju ljubavi , zaljubljenosti.

JOAJ kako zabi , rec , da i medj zabicama, postoji RAZLIKE u modalitetu izrazavanja osecanja i da to i zavisi od zrelosti partnera kao i od predjasnjih iskustava.

Ahaaaa, eto ,

pocinje ljubaffffffff.

os mozda bit , tu i tamo i ljubomore.

- - - - - - - - - -

daj , kada si spremna , Skype, pa cu i odrzati predavanje i dati ti i objasnjenje.

u nekoj vezi , partneri , skoro da nikada ne ulaze sa istim intenzitetom osecanja.

shvati i razliku izmedju ljubavi , zaljubljenosti.

JOAJ kako zabi , rec , da i medj zabicama, postoji RAZLIKE u modalitetu izrazavanja osecanja i da to i zavisi od zrelosti partnera kao i od predjasnjih iskustava.

ja u klin, ti u plocu...jbt ako osecas neciju ljubav i postovanje nema mesta ljubomori

Ne treba ni baš sve potiskivati... treba nekad se popičkarati se nekim, naroljati se pa nazvati bivšu i tako nešto šta ja znam... nekad...

Што више контроле, то јача и зрелија личност, ако мене питаш.

Поражавајуће је видети одрасле људе, у јавности, са лицем изобличеним од јаких емоција.

A ti ' KOMUNISTI ' su bili marsovci i ostali vanzemaljci.

A izgleda da Ti komunisti i izgradise sve u onoj bivsoj zemlji a dokaz je da i ti , setas po , onom sto su , smo i napravili.

A hoces li molim te i objasniti ono sto VI i pisete i pricate.

TITO TI SI I KRA ALI SI I NAM DA, A Ovi samo kradu i nis ne DADU.

prevedi ti to meni marsovcu.

Krali su komunisti, a i taj Tito je živeo u tuđoj kući i uzimao šta mu je bila volja. Ne znam da li ovi danas uzimaju tuđe, onako kao kad su to radili crveni? Uđu ti u kuću i isteraju te. Uzmu ti njivu ili fabriku, samo zato što imaš? A kasnije, more neradnika koji su samo gledali da uzmu "društveno" i odnesu da izgrade vikendicu.
Što se ovih danas tiče, da li zaista misliš da i oni nisu prilično crveni? :lol:

Krali su komunisti, a i taj Tito je živeo u tuđoj kući i uzimao šta mu je bila volja. Ne znam da li ovi danas uzimaju tuđe, onako kao kad su to radili crveni? Uđu ti u kuću i isteraju te. Uzmu ti njivu ili fabriku, samo zato što imaš? A kasnije, more neradnika koji su samo gledali da uzmu "društveno" i odnesu da izgrade vikendicu.
Što se ovih danas tiče, da li zaista misliš da i oni nisu prilično crveni? :lol:

da, komunisti SU KRALI
da, Tito JE KRAO
ali...

PANDURI JOŠ UVEK KRADU
i nešto nemaju nameru da stanu sa "kombimacijama"

- - - - - - - - - -

za razliku od Pandura, ja sigram pošteno
spreman sam i da izgubim i da dobijem
a početni kapital je moj, nije tudj kao kod Pandura

Eh Raspevani, ništa uškolu nisi naučijo. Kradu lopovi, a faćaju ih milicajci. Živila narodna milicja!

pandur ukrao sat
http://www.blic.rs/vesti/hronika/policajac-ukrao-skupoceni-sat/0r5vxnq

pandur opelješio...
http://www.****************/uhapsen-ovo-je-policajac-koji-je-imigrantima-ukrao-2-050-evra.html

još jedan pandur namakao preko plate i socijalnog i zdravstvenog i regresa i odmora
http://www.alo.rs/policajac-ukrao-33-000-evra/44314

pandur ukrao iz rodjene stanice
http://www.tvbest.rs/71350-policajac-ukrao-kokain-iz-stanice

BOSNANSKI pandur ha ukro eto da se nadje
http://www.zenicablog.com/lazni-policajac-ukrao-100-km/

Pandur ukrao Ciganima bakarnu žicu pa prodao
http://www.vecernji.hr/crna-kronika...bakrene-zice-i-prodao-je-991275/multimedia/p1

Pandur ukrao opet iz junačke stanice
http://www.rtcg.me/vijesti/region/98867/policajac-ukrao-novac-iz-stanice.html

Ovo bre po celoj bivšoj SFRJ... PANDURI KRADU

pa majkumu , pa kako su krali i mostove pravili i bolnice i fakultete i obdanista i fabrikaaaaaa a o putevima i prugama da ne pricamo,

neg , daj si ,otvori prozor i baCi pogled na blokove.

uhhhh ala su komunjare a svi su bili komunjare iz ukrali i iz zajebancije pravili solitere.

more , da niste vi ti ,koji ste sve pokrali, pocevsi od zemlje serbije, rasprodali i sto je vase i sto nije vase.

bankarstvo , hmmm, kome pripada i sta to znaci da su strane banke izvezli u svoje drzave milijarde i milijarde.

cije su to pare - devize.

gde su vam Fabrike, sta imate od proizvodnje.

cini mi se da dok sam tamo i ziveo kao marsovac, da Ti lopovi , su bre ,nakrali paaaara i dali mi da zavrsavam tamo neke prestizne fakultete i tamo neke specijalnosti pa i jooooos vise.

i marsovac, se mucio , gulio klupeee , ej , drvene u peacku mater a danas, kako vidim , imas para i cap carap , diploma, doktorat.

A sto se tice , vikendica, vidim da se grade i grade...., eno , pogledaj na kraju bloka 45...

i jes majkumu...za sve su te izdajice iz 2 svetskoga rata i krivi.

A sad , koji su to....Ja imam svoje ,misljenje , neko drugi ima svoje misljenje, Ti znas svoje.

ja u klin, ti u plocu...jbt ako osecas neciju ljubav i postovanje nema mesta ljubomori

A hebiga,

dve su osobe u pitanju

tvoja percepcija , sta je ljubav i nacina izrazavanja i ne mora biti ista , niti po intenzitetu kao i zeljnom -voljnom momentu.

ko je aktivan u tom , koji je pasiva - da je i koliko zainteresovan

Zabice, lepo ti kazem da osecanja ka i primanje ljubavi su RAZLICITI....

i ti nikako ne mozes u klin, mozes samo u potok i iz potoka.

bices biven :malav:

- - - - - - - - - -

A hebiga,

dve su osobe u pitanju

tvoja percepcija , sta je ljubav i nacina izrazavanja i ne mora biti ista , niti po intenzitetu kao i zeljnom -voljnom momentu.

ko je aktivan u tom , koji je pasiva - da je i koliko zainteresovan

Zabice, lepo ti kazem da osecanja ka i primanje ljubavi su RAZLICITI....

i ti nikako ne mozes u klin, mozes samo u potok i iz potoka.

znaci, po tebi, covek mora biti ljubomoran, ili ako nije, onda ne voli...msm tako kapiram to sto pises iz posta u post, da je ljubomora dokaz da volimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back