- Poruka
- 98.702
dabogda jedan drugom oči iskopali... što kaže Žoržo u Ljepoti poroka...
- - - - - - - - - -
Ma ne guram nigdje![]()
poradi na tome

- - - - - - - - - -
I čuvari naše sreće.![]()
aham

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -
Ma ne guram nigdje![]()

I čuvari naše sreće.![]()

Eto vidis, da Ti znas, njegovo krsteno ime a oni tamo u Kini , njega znaju kao VALTER.
E sad, posto si i rodjen u tom vremenu i imas i samoga znanja o ucesnicima tj DOMACIM IZDAJICAMA, tada mi , koji smo eto rasli sa LAZIMA, imat cemo i prilike da dodjemo do prave istine.
Jel tako![]()
ja shvatam i razlikujem, a ti?
nego, cekam da mi objasnis kako je to ljubomora dokaz ljubavi, a nedostatak iste znak da ne volimo osobu sa kojom smo?
- - - - - - - - - -
gde se ti guras![]()

sa mnom
Gde ćeš većih izdajnika od komunista, koji su prvo otimali od svoje države i ljudi, pa ih potkradali i na kraju izdali i prodali? To je jedan ružan period održavan na lažima.

ok, nema objasnjenja![]()

- - - - - - - - - -
Ma ne guram nigdje![]()
Ahaaaa, eto ,
pocinje ljubaffffffff.
os mozda bit , tu i tamo i ljubomore.
- - - - - - - - - -
daj , kada si spremna , Skype, pa cu i odrzati predavanje i dati ti i objasnjenje.
u nekoj vezi , partneri , skoro da nikada ne ulaze sa istim intenzitetom osecanja.
shvati i razliku izmedju ljubavi , zaljubljenosti.
JOAJ kako zabi , rec , da i medj zabicama, postoji RAZLIKE u modalitetu izrazavanja osecanja i da to i zavisi od zrelosti partnera kao i od predjasnjih iskustava.
Ne treba ni baš sve potiskivati... treba nekad se popičkarati se nekim, naroljati se pa nazvati bivšu i tako nešto šta ja znam... nekad...
A ti ' KOMUNISTI ' su bili marsovci i ostali vanzemaljci.
A izgleda da Ti komunisti i izgradise sve u onoj bivsoj zemlji a dokaz je da i ti , setas po , onom sto su , smo i napravili.
A hoces li molim te i objasniti ono sto VI i pisete i pricate.
TITO TI SI I KRA ALI SI I NAM DA, A Ovi samo kradu i nis ne DADU.
prevedi ti to meni marsovcu.

Krali su komunisti, a i taj Tito je živeo u tuđoj kući i uzimao šta mu je bila volja. Ne znam da li ovi danas uzimaju tuđe, onako kao kad su to radili crveni? Uđu ti u kuću i isteraju te. Uzmu ti njivu ili fabriku, samo zato što imaš? A kasnije, more neradnika koji su samo gledali da uzmu "društveno" i odnesu da izgrade vikendicu.
Što se ovih danas tiče, da li zaista misliš da i oni nisu prilično crveni?![]()
ne budi ljubomoran, i tebe ce neko nekad voleti![]()
Eh Raspevani, ništa uškolu nisi naučijo. Kradu lopovi, a faćaju ih milicajci. Živila narodna milicja!
Krali su komunisti, a i taj Tito je živeo u tuđoj kući i uzimao šta mu je bila volja. Ne znam da li ovi danas uzimaju tuđe, onako kao kad su to radili crveni? Uđu ti u kuću i isteraju te. Uzmu ti njivu ili fabriku, samo zato što imaš? A kasnije, more neradnika koji su samo gledali da uzmu "društveno" i odnesu da izgrade vikendicu.
Što se ovih danas tiče, da li zaista misliš da i oni nisu prilično crveni?![]()
Cccc koji si ti tu per VEZ njak![]()

ja u klin, ti u plocu...jbt ako osecas neciju ljubav i postovanje nema mesta ljubomori

A hebiga,
dve su osobe u pitanju
tvoja percepcija , sta je ljubav i nacina izrazavanja i ne mora biti ista , niti po intenzitetu kao i zeljnom -voljnom momentu.
ko je aktivan u tom , koji je pasiva - da je i koliko zainteresovan
Zabice, lepo ti kazem da osecanja ka i primanje ljubavi su RAZLICITI....
i ti nikako ne mozes u klin, mozes samo u potok i iz potoka.
bices biven![]()
jel, a ti što viriš, ti si mi pa POŠTEN?![]()

a što?