СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пооштрили су критеријуме, и тек ће. Није више шетња кроз парк јер је стигло много дебила.

У Вестфалији те чак терају да под неким микроскопом описујеш који је тип леукемије, а код нас у Нидерзаксену још нису претерали али иду у том правцу.

Али је свакако лакше него за друге професије, то стоји.

Pre neko vece sam upoznao devojku kome doce kod nas pogresno dijagnostifikovale leukemiju.

Nisam smeo da pitam sta je dalje bilo.

Pre neko vece sam upoznao devojku kome doce kod nas pogresno dijagnostifikovale leukemiju.

Дешава се.

Једном су и једном угледном лекару из КГ-а погрешно дијагностиковали рак плућа, а испотавило се да је човек имао неку саркоидозу или нешто слично.

Пооштрили су критеријуме, и тек ће. Није више шетња кроз парк јер је стигло много дебила.

У Вестфалији те чак терају да под неким микроскопом описујеш који је тип леукемије, а код нас у Нидерзаксену још нису претерали али иду у том правцу.

Али је свакако лакше него за друге професије, то стоји.

secam se kad su meni pravili problem i moju gimnazijsku diplomu iz srbije pokusali da priznaju samo kao realschulabschluss...naravno da nije moglo sa mnom...:mrgreen:

To dakle znaci da ne boluje od leukemije?

Sad je to veliki trip domacim lekarima, ruku na srce, svi su se ukenjali do jednog, narocito oni koji su svesni svog slabijeg znanja.

Koliko sam video, skoro svako limfoticno (ne znam je li to pravi izraz) dete, dakle dete kojem se uvecaju limfne zlezde vise nego inace zbog obicne prehlade, salju na detaljnija ispitivanja.

Дешава се.

Једном су и једном угледном лекару из КГ-а погрешно дијагностиковали рак плућа, а испотавило се да је човек имао неку саркоидозу или нешто слично.

Naravno, to se jednostavno dešava, kod nas, na zapadau, istoku... bilo gde. Sreća je ako pomisle na nešto loše, a ispadne manje zlo.

secam se kad su meni pravili problem i moju gimnazijsku diplomu iz srbije pokusali da priznaju samo kao realschulabschluss...naravno da nije moglo sa mnom...:mrgreen:

Е али то је најјаче.

Уопште не постоје јасно дефинисани критеријуми, него ти живот буквално зависи од тога колико је нека шалтеруша расположена тог дана.

Е али то је најјаче.

Уопште не постоје јасно дефинисани критеријуми, него ти живот буквално зависи од тога колико је нека шалтеруша расположена тог дана.

da...zbog toga sam isla cak do ministra prosvete za schleswig holstein...iznenadila sam se kako je lako bilo doci do njega...

Прво, евидентно је носталгичан према оном времену, које, кад се упореди с овим што имамо данас, јесте било боље. Друго, то време је, заиста, стварало стручњаке, јер је, целокупно друштво било усмерено ка стварању истих, мислим да ово ни Поби не може да демантује. Тајна правог стручњака је у познавању целог процеса, а данашњи еХперти, ако већ не купе диплому, специјализују се за део процеса, и ту лежи моменат краха. Тако да не сумњам да је Марси био стручњак у својој области, а ови његови одговори (о добром животу) су реакција на прозивке оног времена које је њему (а и многим другима) омогућило да постигне оно шта је желео у животу. Такви одговори су, такође, последица и резигнираношћу у шта смо се претворили, и у шта смо претворили 'његову' земљу. Он то осећа генерално према нама, а избија на видело према онима који прозивају 'његово' време (нпр. Ками).

Е, ј6г, застадох да прочитам написано, и изгубих нит... Све у свему, како ми иде? :lol:

Сурка, иде ти одлично, као и увек. :lol:

Ја се дубински не слажем с твојим ставом јер друштво у коме не постоји јасна хијерархија према квалитету не може да ствара стручњаке.
У том времену су се најбољи упросечавали.
Чак је и данас, у том смислу боље, и ако је ужасно.

То што је постојао привид мира вама у ушушканим срединама, не значи да је заиста и било тако.

Nisam ja iz šume, loš ti ovaj pokušaj... mada ne znam šta bi drugo? Meni je dobro, ali može da bude bolje i tu je glavna razlika, jer je tebi očajno i biće ti sve gore.

- - - - - - - - - -

:mrgreen:

Ispravih se.
A to što je tebi dobro a može da bude i bolje u ovoj zemlji može da polazi za rukom samo onima koji su u mutnim vodama.
Refke. istećiće i tvoj "rok upotrebe" Jel si svestan da će jednoga dana neko morati da radi za tvoju peMziju? Ko će da radi? Gde? Šta?
Jel imaš "štek" spreman za pod stare dane? To se ne može poštenim radom ovde

Vodi računa šta pričaš, jer dlanom u dlan i može i tebi da postane loše...
prijateljski savet...;)

Labe, imaš li ideju o čemu raspravljamo? O tome da neko napreduje i usavršava se, trudi se i ide ka boljem, dok drugi ne želi, ne sme i ne ume, a onda dođe i pokušava nešto. Mada taj pokušaj nije nešto, već ništa. A to da loše može da bude nekome, može, ali samo ako ne ume da se izbori za sebe.

па тебе су послали тамо у Латинску Америку у неку хуманитарну мисију
да им изиграваш глиненог голуба,оооо велферашу,како би им вратио паре узете од велфера,путем неких инфи њима значајним.
Изиграваш нам овде неког Бају са твојим канадс. посошем а сваки наш човек горе после непуне
2 године боравка има тај исти пасош.(пуста,огромна и ненасељена земља).

па ти немаш,НЕМАШ јебена 2 сома долара у џепу.
бедо..

cuj ja mislim da si ti veoma obrezovana osoba , koja se razume u sve bas kao i marica.

Pa daj mi molim te , objasni sto je ovo.

nd67af.jpg

a o gluposti sto pises , o recimo KANADSKOM PASOSU, hoces li mozda linkn KANADSKI da vidis sta sve moras da ispunis da bi prvo mogao da apliciras.

a i hebote , pa Ja imam i pasos SERBIJE i jes sto jes , nisam ga iDJE koristio iako su JOPET stavili da je CRVENE BOJE.

i jel , kako ti se svidjaju slike iz beloga sveta, i letenja MARSOVCA.

Ispravih se.
A to što je tebi dobro a može da bude i bolje u ovoj zemlji može da polazi za rukom samo onima koji su u mutnim vodama.
Refke. istećiće i tvoj "rok upotrebe" Jel si svestan da će jednoga dana neko morati da radi za tvoju peMziju? Ko će da radi? Gde? Šta?
Jel imaš "štek" spreman za pod stare dane? To se ne može poštenim radom ovde

Klasično kukanje neuspešnih. Muka mi je od toga. Naravno da može čovek koji radi pošteno da živi normalno u Srbiji.

- - - - - - - - - -

Ovaj...Ti si svestan da pogresna dijagnoza sa sobom nosi i pogresnu terapiju, koja moze da te sje.be 100 puta gore nego polazna bolest?

Pa idi kod drugog doktora ako te plaši dijagnoza, ali prvo uradi analize u lab-u, možda i nije toliko strašno, videćeš?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back