СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vama cika NOSFOVAC nesto objasni....

U vreme ono je dopisnica iz PNOM PENA mogla da ide na Vis na letovanje. Jeste bio ANTE na VISU ali ANTE nije smeo da PISNE, da ne kazem VISNE, kad voditeljka ode na KRK da se kupa.

E tako je i NOSFOVAC krkao sa urodjenicima iz plemena Dzumblamublmabhj sa Papua Nove GVINEJE. Ne ENGLESKE nego GVINEJE i ponudili su mu mesto poglavice i tri careve kceri da ih povali.

To je meni donela DIPLOMA iz JUGE, a tebi kamicak nemoze ni sega mega gita i ostali trendovi ni mesto sekretarice u KAMBODJI da kupi jer vrednost se sticala u vreme ono a danas se prodaje kao POSTELJA MARIJE ANTOANETE.

Inace OVAKVU WC SOLJU je NOSFOVCU donela diploma iz JUGE, a ti kamicak i tvoji kapitalisti imate POLJSKI WC.

article-2568194-1BD94A7300000578-694_634x420.jpg

marsi, ti li si? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Па јесте сестро али на српском прође кроз једначење сугласника по звуџности!

pusti srpski, pocni da razmisljas na nemackom...:rtfm:

Ша се ти курчиш овде бедо људска и што се шлихташ Нини после оних увреда које си јој нанео?

Где су 2 сома долара и када их шаљеш?

a sto ces , razlika izmedju mene i tebe je ipak samo u qurcu.

ako volis da ga stalno pominjes , nek ti i ostane.

a licnost koja se pod nikom nina nalazi ovde , nije mi uopste interesantna i sve mi se cini na mesecini , da joj se ti , na ovaj nacin dodvoravas.

i da pomenem , niti igde vidim da sal je Ja uvredio , sta vise , na fin nacin , joj je dato ,da je suprotno , cinila i koristila svoj polozaj da vredja i etiketira i ,kao , ono zadnjie

nema vece idiotarije , neg traziti , somove i kada IH dobije , onda je ne zadovoljan.

u vezi tvoga naglaska na ljudsku osobinu , mogu ti , nako , lijepo reci.

zasto se projektujes i jos uz to i istices da si bedak.

Видиш ово? Четири речи, 0 смисла.

Објективно говорећи, то није добар знак.

i hebiga , nis ne pratis....sto se desava u onoj zemlji , gde vas , ne i moj

izjavljuje JA VASA KRALJA.

Ali kazem , fali ti , fali ti ...znanje

- - - - - - - - - -

Pretpostavljam da je to neka interna sala. Mislim, intimno interna koju niko drugi ne razume. Da, to je narocito interesantno. Ne znam da li sam video nekoga ko toliko reci upotrebi, a da bas nikada nije duhovit. Da bar jednom bljesne i nadmasi sebe samog.

Cak je i Milancetu pre neki dan to poslo za rukom.

i dakle , koja je to osoba , izjavila

JA SAM VASA KRALJA.

Опет нека салата од речи црни Марсовац.

Плашиш ме.

RECI VASEGA KRALJA

KOJIM VAS fino obavestava i

jos jednom , se ukazuje da , slabo bre poznajete , historiju , onoga koji trazi i pretenduje na , svoje.

uz to i ne placa ni vodu , ni struju i uzima za pravo da se , odredi tko ce biti sahranjen u grobnicu , u crkvi - oplenac.

dakle nosfi....

dobro, tvoja diploma je svuda priznata, moja nije...morala sam na weiterbildung...:confused:

Опуштено, морам и ја на Anerkennung, само су ми дали да радим паралелно док га спремам.

Пооштрили су прописе. 2012-3 то није било, да се тако изразим.

па тебе су послали тамо у Латинску Америку у неку хуманитарну мисију
да им изиграваш глиненог голуба,оооо велферашу,како би им вратио паре узете од велфера,путем неких инфи њима значајним.
Изиграваш нам овде неког Бају са твојим канадс. посошем а сваки наш човек горе после непуне
2 године боравка има тај исти пасош.(пуста,огромна и ненасељена земља).

па ти немаш,НЕМАШ јебена 2 сома долара у џепу.
бедо..

RECI VASEGA KRALJA

KOJIM VAS fino obavestava i

jos jednom , se ukazuje da , slabo bre poznajete , historiju , onoga koji trazi i pretenduje na , svoje.

uz to i ne placa ni vodu , ni struju i uzima za pravo da se , odredi tko ce biti sahranjen u grobnicu , u crkvi - oplenac.

dakle nosfi....

Прилично сам убеђен да ЊКВ Александар никада није изговорио:

i toj KRALJA VAS

anerkennung je najmanji problem za medicinare...

Пооштрили су критеријуме, и тек ће. Није више шетња кроз парк јер је стигло много дебила.

У Вестфалији те чак терају да под неким микроскопом описујеш који је тип леукемије, а код нас у Нидерзаксену још нису претерали али иду у том правцу.

Али је свакако лакше него за друге професије, то стоји.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back