- Poruka
- 62.443
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вас цум тојфел ист дас?
- - - - - - - - - -
Да, зато ја не волим Природу.
Ја волим мирис Асфлата, Бетона, Азбеста, па нека то и буде мирис Мезотелијома, нека иде живот!
i toj KRALJA VAS
i toj KRALJA VAS
iZt...![]()
i toj KRALJA VAS
Da vama cika NOSFOVAC nesto objasni....
U vreme ono je dopisnica iz PNOM PENA mogla da ide na Vis na letovanje. Jeste bio ANTE na VISU ali ANTE nije smeo da PISNE, da ne kazem VISNE, kad voditeljka ode na KRK da se kupa.
E tako je i NOSFOVAC krkao sa urodjenicima iz plemena Dzumblamublmabhj sa Papua Nove GVINEJE. Ne ENGLESKE nego GVINEJE i ponudili su mu mesto poglavice i tri careve kceri da ih povali.
To je meni donela DIPLOMA iz JUGE, a tebi kamicak nemoze ni sega mega gita i ostali trendovi ni mesto sekretarice u KAMBODJI da kupi jer vrednost se sticala u vreme ono a danas se prodaje kao POSTELJA MARIJE ANTOANETE.
Inace OVAKVU WC SOLJU je NOSFOVCU donela diploma iz JUGE, a ti kamicak i tvoji kapitalisti imate POLJSKI WC.
![]()

Па јесте сестро али на српском прође кроз једначење сугласника по звуџности!

Ша се ти курчиш овде бедо људска и што се шлихташ Нини после оних увреда које си јој нанео?
Где су 2 сома долара и када их шаљеш?
pusti srpski, pocni da razmisljas na nemackom...![]()
Видиш ово? Четири речи, 0 смисла.
Објективно говорећи, то није добар знак.
Pretpostavljam da je to neka interna sala. Mislim, intimno interna koju niko drugi ne razume. Da, to je narocito interesantno. Ne znam da li sam video nekoga ko toliko reci upotrebi, a da bas nikada nije duhovit. Da bar jednom bljesne i nadmasi sebe samog.
Cak je i Milancetu pre neki dan to poslo za rukom.
Не знам за тебе ал ја моју Југу и моју диплому из Југе недамнизашта.
Опет нека салата од речи црни Марсовац.
Плашиш ме.
dobro, tvoja diploma je svuda priznata, moja nije...morala sam na weiterbildung...![]()
RECI VASEGA KRALJA
KOJIM VAS fino obavestava i
jos jednom , se ukazuje da , slabo bre poznajete , historiju , onoga koji trazi i pretenduje na , svoje.
uz to i ne placa ni vodu , ni struju i uzima za pravo da se , odredi tko ce biti sahranjen u grobnicu , u crkvi - oplenac.
dakle nosfi....
i toj KRALJA VAS
i da pomenem , niti igde vidim da sal je Ja uvredio , sta vise , na fin nacin , joj je dato ,da je suprotno , cinila i koristila svoj polozaj da vredja i etiketira i ,kao , ono zadnjie
nema vece idiotarije , neg traziti , somove i kada IH dobije , onda je ne zadovoljan.
Опуштено, морам и ја на Anerkennung, само су ми дали да радим паралелно док га спремам.
Пооштрили су прописе. 2012-3 то није било, да се тако изразим.
anerkennung je najmanji problem za medicinare...
Marsi na kralja se prima tvoj drugarčić refke. Nemo da te čuje