Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Направимо паузу уз мегахит "Сињи Платочек" уметнице "Тање Буљанове".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaš možda samo mali deo jer čak ni administracija više ne beleži kada je roknu......što znači da se pojavi traje 100 poruka i onda je roknu bez ikakvog zapisa i traga . Nema čak ni ono NN
![]()
Ja mislim da je muško. Ono BP u niku, iz nekog meni nepoznatog razloga odma na početku forumaške karijere sam povezala sa Bijelim poljem.
Jako interesantna osoba za čitanje. Ironija, sarkazam, odličan smisao za humor.
Inače, da vam odam jednu malu tajnu...
Čuvam čitavu kolekciju skrinšotova sa njegovim avatarima. Mislim da bi bilo zanimljivo čuti procenu nekog stručnog lica o toj osobi.
Направимо паузу уз мегахит "Сињи Платочек" уметнице "Тање Буљанове".
Ja čuvam samo avatare sa nikom Jaguar bp.
Ništa ovo kasnije. Ionako je svestan da neće dugo trajati pa se čini mi se "ne trudi" kao pre
Sećate li kada su se pojavili oni prvi touch telefoni, čini mi se da ih je pravio HP, sa ovom olovčicom ? Najgorem ološu na benefitu je davao izgled japija.
Да, ја сам имао један тако неке 2007-8, а није ми требао ни за шта јер сам био незапослени клинац.
Сада сам Single, bilingual што би рекли Пет Шоп Бојзи, али ценим неке узвишеније ствари у животу и имам прости француски тачпед стар 3 године. Нећу да га мењам јер још ради.
Шалим се, нисам Single.
Daaaa!!!
Znam da sam htela nešto da vas pitam...
Kadašnji su vam pasoši? Danas mi je komšinica pokazala svoj novi pasoš. Na koricama osim na srpskom i engleskom piše i na šiptarskom pasoš.
Bacih pogled na moj on je izvađen 2007 i piše samo na srpskom. Gledala sam dal je možda i tekst himne u hologramu preveden na engleski i šiptarski ali ipak samo srpska verzija
U Srbiji gotovo svi imaju mobilne poslednje generacije, to sam primetio još na aerodromu (Rekoh možda sirotinja ne leti pa zbog toga) ali ubrzo posle krstarenja po kafićima i klubovima, viđao sam da šokantan broj ljudi ima poslednje flagship modele vodećih kompanija. A ne znam kako jer sam hteo da babi uzmem neki telefon, i kada sam otišao kod operatera, cene paketa (odnosno novca koji se daju za telefon) su bile papreno skupe da mi se više isplatilo da kupim telefon za keš,
Na primer ako si stari korisnik u NI, naručuješ novi model telefona oko mesec dana ranije pre njegovog ofocijalnog release date-a na kućnu adresu uz možda 20 funti skuplji paket, ali ne plaćaš uređaj uopšte.
Daaaa!!!
Kadašnji su vam pasoši? Danas mi je komšinica pokazala svoj novi pasoš. Na koricama osim na srpskom i engleskom piše i na šiptarskom pasoš.
Bacih pogled na moj on je izvađen 2007 i piše samo na srpskom. Gledala sam dal je možda i tekst himne u hologramu preveden na engleski i šiptarski ali ipak samo srpska verzija
Nije sa Kosova
U pitanju je Vršac ili Sombor. Nisam sigurna dal je ona iz Vršca a svekrva iz Sombora ili obrnuto
Da taj šiptarski nije ustvari francuski?
Pa što bi bilo na bilo kom drugom jeziku?
Ajde da stave engleski ili francuski, španski, talijanski, nemački.....ali što šiptarski?
Po nekoj logici, nek stave srpski, engleski (čisto pro forme) grčki i turski šta će nam drugo
Ko pa gde drugo ide?
Да, јако су глупи. Са друге стране Џег зна свашта, и то не само о исламу него о широком дијапазону интереса, и то изражава уз много луцидности.
То говори да има капацитете који надилазе било који реални идентитет, тако да ја нисам 100% да је муслиман или било шта друго.
Мада ко зна, можда је и муфтија београдски.
Џеги је најекстра форумаш-ица...ја је видим као женско.
Некад давно сам набасала на онај њен стари ник jaguarbp, на неком другом форуму, и бранила је Коштуницу.
Можда није била она, али ипак, вероватноћа постоји.
И, наравно, акценат је на теби.Нема везе то што Срби имају већ довољно својих мука, што се због беде самоубијају и црнче у пеленама за бедну цркавицу, битно је то да се човек, који живи у уређеној земљи и чији је рад плаћен како треба, осећа као 'разочаран отац свог дебилног сина'... и зато мора да пиша по сиротињи. Лепо.
Postala sam zavisnik od ID kanala
Не, мување Џег, или било кога другог, заиста ми није на памети. Чисто овако, с психолошке тачке гледања.
А то што понекад 'заборавиш' па га ословиш као мушко, мислим да доста казује.
Ајд сад, после свих ових похвала, лепо признај да си ти - Џег.![]()
![]()
Daaaa!!!