svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
To je kad su Heroes-i bili na gostovanju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa lepo kažem. Čekaju se još rezultati kvalifikacija. A vi ste u počasnom šeširu.![]()
Da znate da su me u skoli i zvali Aleksis, ali ja sve mislim da je to ipak zbog kose i ociju. :sad2;
A gde je tu mocni gospodin Kairat Boranbayev.Jes ti počeo da piješ?Čekamo razne Vojvodine, Rosenborge i Sautemptone, oni nisu odigrali. Mi idemo direkt u grupu.
М’јок, то је због стаса.
Поздрав свима.
Da znate da su me u skoli i zvali Aleksis, ali ja sve mislim da je to ipak zbog kose i ociju.![]()
Ima li kakva fotka te mawe swatkice?
A gde je tu mocni gospodin Kairat Boranbayev.
Stvarno nema dalje kad ispadnes od kluba koji se zove isto kao i njegov vlasnik .![]()
Nravno da ima, ali kao obicna a ne digitalna fotografija.
Ma, tada smo se svi u odeljenju zvali po nekom iz "Dinastije", pa eto meni "zapalo" ovo. To su bila neka druga vremena.
Da znate da su me u skoli i zvali Aleksis, ali ja sve mislim da je to ipak zbog kose i ociju.![]()
A gde je tu mocni gospodin Kairat Boranbayev.
Stvarno nema dalje kad ispadnes od kluba koji se zove isto kao i njegov vlasnik .![]()
Интересантно, Рифкета су звали Кристл.
То је дакле корен тих трвења.
Jes ti počeo da piješ?Čekamo razne Vojvodine, Rosenborge i Sautemptone, oni nisu odigrali. Mi idemo direkt u grupu.
Kerki, daj fotku, poswaću i ja tebi jednu moju!![]()
Ma decja posla, a i u tim godinama muskarci mnogo fantaziraju.
Pa kako da dam fotku kad je na papiru, nije u kompu?
Evo šaljem swiku Kerki... će se zaljubiš odma'...
- - - - - - - - - -
Swikaj i pošalji kao jpg!
Ali Reefer je musko. Bice da si nesto pobrkao.
I kojih trvenja uopste? Idi odmori.