СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ја сам тад гледао, тад су клинци могли да гледају све. Ништа нисмо укапирали, то се сећам.

Знаш да је у оригиналу из четрдесет и неке жена мачка била Српкиња? Срби су били ти који се претварају у пантере кад се узбуде.

Od Arkanovog vremena se pretvaramo u tigrove...

za mesec dana udara se kamen temeljac u nisu za autoput.. bice svi vidjeniji siptari aljbanerosi i muslimani srbije i merkace imanja u okolini od nis

cak je i sam papa digao ruke i odustao od dolaska :lol:

mozda i katolici naprave moleban za spas srpskog bica od najezde mudza :lol:

Ne verujem... inace radovi na koridoru 10 bas idu punom parom, jedino sto zalosno izgeda ona "konzervirana" bazilika.

И ја сам тад гледао, тад су клинци могли да гледају све. Ништа нисмо укапирали, то се сећам.

Знаш да је у оригиналу из четрдесет и неке жена мачка била Српкиња? Срби су били ти који се претварају у пантере кад се узбуде.

Zanimljivo, stvarno je moglo. Gledao sam i hevi metal onaj animirani, pink flojd malo kasnije a to su niži razredi osnovne škole. :lol: Sad sam pogledao, izgleda da je čika Dejv "samo" pravio muziku a ja sam bio ubeđen da sam ga video u filmu.
E, to za srbe nisam znao. :lol:

Ne verujem... inace radovi na koridoru 10 bas idu punom parom, jedino sto zalosno izgeda ona "konzervirana" bazilika.

danas ti je sizofrenik rekoa da pocinju za mesec dva i da ce srbija sama da snosi najveci trosak da se poveze sa svim ljudima dobre volje :lol:

ovaj je vise poludeo nosloba kad su ga proglasili za faktor mira...ali dobro znaci da jos najduze godinu ima dok ne ode ili se saplete...

Е да и Црвену Соњу сам гледао. Побегао из школе и отишао у биоскоп. Good call колега Банди.

To sam i vise voleo od Konana ,nemam pojma zasto , iako je jasno da je to jedna od inačica nastala na toj slavi , čak i Arni priča onaj divni SS engleski .

Poslednja izmena:
'nači..nešto malce preko 5 banke :think:

Немој само ти математику, знаш да си слабија у главу :(

- - - - - - - - - -

To sam i vise voleo od Konana ,nemam pojma zasto , ialžke je jasno da je to jedna od inačica nastala na toj slavi , čak i Arni priča onaj divni SS engleski .

Ту се баја није ни звао Конан, ко зна зашто. Имао неко бзвз име.

Hm, da nije ambrozija??? Meni se uši zapuše svake jeseni...
Ма не, права прехлада.
Ево, чим сам попила антибиотик грло је престало да боли.
Значи већ сам фасовала бактерије.:sad2:

То се зове освета лета и топлог времена, па ти после прижељкуј захлађење :)
Не би мени било ништа да сви остали нису били болесни.:)
Тачно знам како сам зарадила прехладу.

Моји другарчићи се палили на Бо Дерек у Десетки. :lol:

avatar_bo_derek_10_gif_5_TqHXq4Z.sized.gif

Имали су добар укус.:D
Лепа природна жена, без пластике у себи.

Ма не, права прехлада.
Ево, чим сам попила антибиотик грло је престало да боли.
Значи већ сам фасовала бактерије.:sad2:

Не би мени било ништа да сви остали нису били болесни.:)
Тачно знам како сам зарадила прехладу.

ja sam tek nakon tri dana tep. 38° reagovala sa koldreksom..lomilo me je najstrašnije, kao usred zime

prevoz je čudo, svi kašlju, prskuću..fuj!! niko da stavi maramicu kada kija ili kašlje :(

Poslednja izmena:
To sam i vise voleo od Konana ,nemam pojma zasto , iako je jasno da je to jedna od inačica nastala na toj slavi , čak i Arni priča onaj divni SS engleski .

Ti meni vise nikako ne licis na sebe u zadnje vreme.

Otkad podebljavas slova?

- - - - - - - - - -

Имали су добар укус.:D
Лепа природна жена, без пластике у себи.

Ursula Anders takodje...i jos mnogo njih tu negde do pocetka 90-tih.

ja sam tek nakon tri dana tep. 38° reagovala sa koldreksom..lomilo me je najstrašnije, kaousred zime

prevoz je čudo, svi kašlju, prskuću..fuj!! niko da stavi maramicu kada kija ili kašlje :(

Нисам ни на шта реаговала. Пила бруфен и кафетин колд. Само ми спусте температуру на два сата и то је то.

Отишла сам на пет дана и пропала ми три. Уствари до јуче нисам фермала прехладу, јуче ме је сломила. Цео пут назад сам преспавала што је нечувено у мом случају , да павам док се возим.

• Podržavam
Reactions: Tol
Tacno to . :ok:
Nenadjebiva je Ursula Andress u Dr No i posle 50 i kusur godina scena kipi od seksualnosti :worth:

- - - - - - - - - -

Evo Picolo u isto vreme spomenusmo Ursulu :mrgreen: ja ti mislim citam ,a ti kazes da na sebe ne licim . :sad2:

Zaista ne licis...pa evo i ovi smajlici...:confused:...:eek:

Ali dobro, i vreme ti je da se uozbiljis.

Simetrija je...:zaljubljena: ...božanska? :lol:

Samo da dodam na ovo jos misao ne znam sad tacno koga, ali jednu od omiljenijih mi, da nema prave lepote bez neceg asimetricnog u sebi...i to je tacno, bar sam ja tako isto primetila.

Zdravo!

:lol:

Ali Reefer je musko. Bice da si nesto pobrkao.

I kojih trvenja uopste? Idi odmori.

Možda je kolega Inglesijas onostrani, kuku nama? :eek:

- - - - - - - - - -

Ma decja posla, a i u tim godinama muskarci mnogo fantaziraju.

Ali verovatno su me zvali tako zbog jezika.

Pa kako da dam fotku kad je na papiru, nije u kompu?

Imaš li ti štagod digitalno ukuću, skener il' foto aparat?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back