Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.013
С тим што су и Карингтон и Овен били далеко наклоњенији Србима од Холбрука и осталих непосредних народскијех људи који су их после укопали. Можда га се сећаш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
С тим што су и Карингтон и Овен били далеко наклоњенији Србима од Холбрука и осталих непосредних народскијех људи који су их после укопали. Можда га се сећаш.
Ах да, морали су да се претварају.
Holbruk, Vesli Klark i Englez onaj što je bio visoki predstavnik u BiH (žuta ona đedusina, stade mi mozak) su šampioni u mržnji prema Srbima...
Holbruk, Vesli Klark i Englez onaj što je bio visoki predstavnik u BiH (žuta ona đedusina, stade mi mozak) su šampioni u mržnji prema Srbima...
Ko će da popamti sve narandžaste zlikovce...
Jeste, bravo... ima čuveno njegovo svjedočenje u Hagu kad je tvrdio kako je sa albanske granice 99. kod Ćafa Prušita (Ćapruše) gledao kako gore albanska sela sve do Prištine...![]()
E tog srbomrsca su nama doveli da nam bude "zemaljski upravnik"...
- - - - - - - - - -
Pedi Ešdaun, Surka se sjetila...
Играју деца 97-о годиште, милина за гледати.
Мало си побркао, играмо групу Лиге Европе а неки су изгубили од Кајрона у тим квалификацијама.
Žarkovo je naš kraj...
Ipak najpoznatiji kao zvezdaški dijelovi grada su Senjak, Čukarica i Konjarnik...
Педи Ешдаун.
i Kolín. Svi do jednog Srbina navijaju za Zvezdu.![]()
![]()
![]()
Педи је шкартиран као пијанац и смарач из британске политике, зато су и били срећни да га пошаљу на Балкан.
Žarkovo je naš kraj...
Ipak najpoznatiji kao zvezdaški dijelovi grada su Senjak, Čukarica i Konjarnik...