- Poruka
- 201.123
Ne spava se Nane, a? Neko šizenje u Zemunu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Секси пандурка,
Честитам вам. Победили сте Бату и квалификовали се за квалификације за Лигу Европе.
![]()
Играју деца 97-о годиште, милина за гледати.
Мало си побркао, играмо групу Лиге Европе а неки су изгубили од Кајрона у тим квалификацијама.
"okrutnosti" (koja je Pobedonoscevljev "fah")
Ево ме, вратила се с планинарења болесна.
Идем сад по антибиотик, да се излечим до понедељка.
Бих ја да ми из дана у дан није све горе.
Промукла сам, глас као из бурета. Уши запушене, а грло све црвеније и црвеније. Само ми фали још нека бактерија да се насели на то.
Мсм, то што ћу попити кутију неког лаког антибиотика није баш по терапијском протоколу али не смем да се играм. За који дан ми почињу неке обавезе, не смем да одсуствујем.
- - - - - - - - - -
Ћ. Сурка.![]()
Бих ја да ми из дана у дан није све горе.
Промукла сам, глас као из бурета. Уши запушене, а грло све црвеније и црвеније. Само ми фали још нека бактерија да се насели на то.
Мсм, то што ћу попити кутију неког лаког антибиотика није баш по терапијском протоколу али не смем да се играм. За који дан ми почињу неке обавезе, не смем да одсуствујем.
- - - - - - - - - -
Ћ. Сурка.![]()
Ево и мене!![]()
Hm, da nije ambrozija??? Meni se uši zapuše svake jeseni...
Ne spava se Nane, a? Neko šizenje u Zemunu?
Сурка... онај пост од јуче о маринцу је нестао, па ти реци да их не чита и пријављује![]()
Pozdrav svima (normalnima)![]()
Što mirišeš ambroziju na uši, probaj nanos, pa nek' se on zapušava?![]()
То на оној теми о уједињењу балканских племена преко фудбала? Видим да ми остала репутација коју ти дадох, али поста заиста нема.
Кад смо већ код 'балканских племена', који је оно лорд (или која већ титула беше) деведесетих рекао да је ујединио афричка племена, па ће и балканска?
- - - - - - - - - -
Пздрав Сунчи.![]()
Ћао Софке.![]()
То на оној теми о уједињењу балканских племена преко фудбала? Видим да ми остала репутација коју ти дадох, али поста заиста нема.
Кад смо већ код 'балканских племена', који је оно лорд (или која већ титула) деведесетих рекао да је ујединио афричка племена, па ће и балканска?
- - - - - - - - - -
Пздрав Сунчи.![]()
Ћао Софке.![]()
I ja sam rek'o doktoru pa ne dišem na uši... ka'e on meni, sve je to povezaTo unutra...
- - - - - - - - - -
Da nije lord OvAn
То ће да буде на светог Никад, чак и кад би Србске земље, неким чудом, постале део еу - остали би цариници најмање на границама према ћипшама и хорватима