Blau
Iskusan
- Poruka
- 6.756
Свануће Златна Зора!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свраки одакле си ти тачно ?
kamičaq, ideš li ti u Grčqu na more?![]()
Što se ti raduješ, zar ja nisam uplatio Ol eksluziv? Ako se smeješ, bar to radio čemu treba.
само ибецил може да напише да је ол инклузив за оне са ограниченим буџетом. мени је генерално тај вид летовања фантазија јер са собом не вуцам новчаник, картице, ништа. деца се размиле по хотелу, узимају кад и шта хоће, нема потребе да их шаљеш тамо вамо по сладолед.
и волим бре те хотеле где нема приступа хотелској плажи. нема продаваца крофни, кукуруза, играчака, који онако прљави и смрдљиви наскачу на туристе.
само 5 звезда и само ол инклузив.![]()
Ma samo uživaj, nema tih ol ekskluziva po američkim ostrvima, Balijima, Sumatrama i sličnim. Inače je paradajz izuzetno ukusan i koristan pa je glupo da pokušavaš da ismevaš ljude koji ga koriste. Bar ovaj naš, domaći. Znam da je taj Holandski, prilično neukusan.
- - - - - - - - - -
Ne'am ja novce za to, ja samo ol ekskluziv.![]()
nemam pojma ni sta je ol ekskluziv ni ol inkluziv...kao sto rekoh, to je za odredjenu vrstu ljudi...
ne idem na odmor da bih se prezderavala u hotelskom bifeu i izlezavala na hotelskoj plazi i bazenima...
moji odmori su...drugaciji...
Nisu ol ekskluzivni?![]()
Ol ekskluziv... ubih se guglajući, al' ko da ga nema?![]()
nego, ne reče nam koliko si platio aranžman...![]()
nego, gde ce kad braca grci ukinu te ol inkluzive? u tursku i crnu goru nece iz principa...
Cipras na granici postavi tablu sa natpisom 'Stop za Refketa, otvori se malo vise, cicijo'![]()