СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je samo konstatacija, ko si ti da ti odgovaram na pitanja? :)

To je bio odgovor na moj post, saberi se. Od silne histerije si se izgubila.

- - - - - - - - - -

Što, da bi me mala grupica gejeva ispitivala jesam li gej? Rekoh ti da me te vaše igrice ne zanimaju, ali uopšte...
A i ovako vam dam neiscrpnu temu za razgovor...Uh al ce sada da šibaju pp-ovi...:lol:

I baš su svi gejevi? Da nisi ti malo opterećen tim o pederima? Ma zabole te za PP, ionako si tu opciju isključio, kao što si pre neki dan napisao... osim ovih par koje si meni poslao, ups. :lol:

To je bio odgovor na moj post, saberi se. Od silne histerije si se izgubila.

- - - - - - - - - -

I baš su svi gejevi? Da nisi ti malo opterećen tim o pederima? Ma zabole te za PP, ionako si tu opciju isključio, kao što si pre neki dan napisao... osim ovih par koje si meni poslao, ups. :lol:
Nisu svi, ali vi koji se busate u grudi domaćinske, a ovamo muvkate sve muškarce po kafani jeste...:lol:
Pokušali ste i mene, nije da niste i kada sam rekao ne, krenuše ogovaranja i raspitivanja...:neutral:

ej labe, poslusala sam ono za mentora...
uzela sam i neplaceni odmor da bih mogla da se posvetim uckanju, i samo dva dana u nedelji imam obaveze zbog onog "iznudjenog" predavanja...:lol: ali ne zalim se, rasterecena sam i dobro mi ide...

kažem ti...pored toga, stekneš iskustvo u radu sa studentima i u držanju predavanja...I ja držim predavanja na tri različita studijska programa, dva fakulteta u okviru dva Univerziteta....Kane i koji dinar/evro, za užinu...:)

• Podržavam
Reactions: Tol
Opet o pederima? Dokle?

dok ne prekinete da spopadate ljude da su mi navodno ispričali kako ste me deklarisali i ispitivali forumaše o mom privatnom životu i seksualnom opredeljenju...A ispričala mi je, ustvari, tvoja bliska osoba za koju nikada ne bi rekao da bi ti to uradila...
Znam da vas seksualno uzbuđujem, al imate jedan drugog, pa se snađite, ko do sada...Znam da nije zgodno po ovoj hladnoći po Topčideru i Košutnjaku, al zarad ljubavi morate da se stisnete...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back