СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
уууу... то је једна од тужнијих пјесмица... и то је на некој слави отпевао скоро целу пијани гост, пола тих најупорнијих гостију заплакало, пола се сморило а пола отишло кући после тога. Прича се да се један хтео бацити у Дунав ал зимско време било, отрезнио се кад је изашао напоље...

добро вече...

само ибецил може да напише да је ол инклузив за оне са ограниченим буџетом. мени је генерално тај вид летовања фантазија јер са собом не вуцам новчаник, картице, ништа. деца се размиле по хотелу, узимају кад и шта хоће, нема потребе да их шаљеш тамо вамо по сладолед.
и волим бре те хотеле где нема приступа хотелској плажи. нема продаваца крофни, кукуруза, играчака, који онако прљави и смрдљиви наскачу на туристе.
само 5 звезда и само ол инклузив. :)

Ma samo uživaj, nema tih ol ekskluziva po američkim ostrvima, Balijima, Sumatrama i sličnim. Inače je paradajz izuzetno ukusan i koristan pa je glupo da pokušavaš da ismevaš ljude koji ga koriste. Bar ovaj naš, domaći. Znam da je taj Holandski, prilično neukusan.

- - - - - - - - - -

само ибецил може да напише да је ол инклузив за оне са ограниченим буџетом. мени је генерално тај вид летовања фантазија јер са собом не вуцам новчаник, картице, ништа. деца се размиле по хотелу, узимају кад и шта хоће, нема потребе да их шаљеш тамо вамо по сладолед.
и волим бре те хотеле где нема приступа хотелској плажи. нема продаваца крофни, кукуруза, играчака, који онако прљави и смрдљиви наскачу на туристе.
само 5 звезда и само ол инклузив. :)

Ne'am ja novce za to, ja samo ol ekskluziv. :(

Ma samo uživaj, nema tih ol ekskluziva po američkim ostrvima, Balijima, Sumatrama i sličnim. Inače je paradajz izuzetno ukusan i koristan pa je glupo da pokušavaš da ismevaš ljude koji ga koriste. Bar ovaj naš, domaći. Znam da je taj Holandski, prilično neukusan.

- - - - - - - - - -

Ne'am ja novce za to, ja samo ol ekskluziv. :(

nemam pojma ni sta je ol ekskluziv ni ol inkluziv...kao sto rekoh, to je za odredjenu vrstu ljudi...
ne idem na odmor da bih se prezderavala u hotelskom bifeu i izlezavala na hotelskoj plazi i bazenima...
moji odmori su...drugaciji...

nemam pojma ni sta je ol ekskluziv ni ol inkluziv...kao sto rekoh, to je za odredjenu vrstu ljudi...
ne idem na odmor da bih se prezderavala u hotelskom bifeu i izlezavala na hotelskoj plazi i bazenima...
moji odmori su...drugaciji...

ja ne mogu da budem vezan za jedno mesto u vreme odmora, nikako...zato i ne koristim ove aranžmane, koji, nesumnjivo imaju svoje prednosti za ljude sa malom decom.

Ol ekskluziv... ubih se guglajući, al' ko da ga nema? :(

kako da ne pogresim kad to nikad ne koristim? :(
rekoh da je to za buraniju...

to sto ja koristim i gde idem ne mozes tek tako da nadjes na guglu...:cool:

- - - - - - - - - -

:roll:
nego, ne reče nam koliko si platio aranžman...:lol:

cekaj...tek nas je obavestio da je uplatio...ima vreme do juna-jula...:roll:

10869383_799236906837124_1263278198289016354_o.png

шта интернет прави од деце... а и од старијих канда... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.