СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa moram da budem cicija, kad nemam osim za ol ekskluziv. :(

мош и овамо :mrgreen:

ORB2551.jpg

Pa moram da budem cicija, kad nemam osim za ol ekskluziv. :(

Sada cu ja da ti pojasnim tu retard komunisticku Ciprasovu meru.

Cipras je *********, znaci idiot, i on misli da ogranicenjima i zabranama moze da razvija ekonomiju. Njegova poenta te mere bi bilo da zaposli vise ljudi u turistickoj delatnosti, jer bi se pare slivale lokalnim kafedzijama i piljarima, umesto u dobro osmisljen, funkcionalan i ekonomski racionalniji sistem. Ovo prvo bi zaposlilo vise ljudi i smanjilo nezaposlenost na kratak rok. On je komunjarski debil, znaci umesto da pusti te piljare da se bore na trzistu, i da tako postanu sposobniji i konkurentniji velikim hotelima, on ce ih samo onesposobiti, BDP mu tako nece rasti nego ce opadati, jer ce ljudi da biraju druge destinacije a ne skupe grcke kafedzije i piljare (koji bi bili jeftiniji, ali posto im Cipras namesta trziste nece imati potrebe za tom jeftinocom, i duplirace cene)

Sve u svemu, jos jedna tupava komunisticka zamisao koja vodi u propast.

Sve u svemu, ti ces Refke nahebati zato sto podrzavas komunjare, a pljujes po neolibralnom zapadu, ima da to direktno osetis na kvalitet i ceni usluga sledeci put kada odes U Grcku.

Poslednja izmena:
мош и овамо :mrgreen:

ORB2551.jpg

A ne, nemam ja tamo nekih familija da ma zaštite, ne bih se osećao sigurno, ipak su to neka divlja plemena još uvek. Kad se malo dovedu u red, za par stitina godina, ako bude sreće.

- - - - - - - - - -

Sada cu ja da ti pojasnim tu retard komunisticku Ciprasovu meru.

Cipras je *********, znaci idiot, i on misli da ogranicenjima i zabranama moze da razvija ekonomiju. Njegova poenta te mere bi bilo da zaposli vise ljudi u turistickoj delatnosti, jer bi se pare slivale lokalnim kafedzijama i piljarima, umesto u dobro osmisljen, funkcionalan i ekonomski racionalniji sistem. Ovo prvo bi zaposlilo vise ljudi i smanjilo nezaposlenost na kratak rok. On je komunjarski debil, znaci umesto da pusti te piljare da se bore na trzistu, i da tako postanu sposobniji i konkurentniji velikim hotelima, on ce ih samo onesposobiti, BDP mu tako nece rasti nego ce opadati, jer ce ljudi da biraju druge destinacije a ne skupe grcke kafedzije i piljare (koji bi bili jeftiniji, ali posto im Cipras namesta trziste nece imati potrebe za tom jeftinocom, i duplirace cene)

Sve u svemu, jos jedna tupava komunisticka zamisao koja vodi u propast.

Sve u svemu, ti ces Refke nahebati zato sto podrzavas komunjare, a pljujes po neolibralnom zapadu, ima da to direktno osetis na kvalitet i ceni usluga sledeci put kada odes U Grcku.

Kami, koliko sam do sada video u ovim postovima, više se ti zalažeš za tu opciju od mene. Moja sreća ili nesreća je, što sam zakačio takav period vlasti kod nas, ali bar znam šta je bilo loše i zašto ih ne volim, a ti? Čitao si iz knjiga i pričala ti strinina komšinica?

A ne, nemam ja tamo nekih familija da ma zaštite, ne bih se osećao sigurno, ipak su to neka divlja plemena još uvek. Kad se malo dovedu u red, za par stitina godina, ako bude sreće.

Ma, da imaš časti, bio bi dobrodošao tamo, bez obzira što si takav kakav si...Al ovako ti, ja, kao Šiptar uopšte ne preporučujem da ideš tamo...:lol:
Izvini, bolje da ti kažem ovako otvoreno, nego da ti pričam iza leđa...:lol:

Kami, koliko sam do sada video u ovim postovima, više se ti zalažeš za tu opciju od mene. Moja sreća ili nesreća je, što sam zakačio takav period vlasti kod nas, ali bar znam šta je bilo loše i zašto ih ne volim, a ti? Čitao si iz knjiga i pričala ti strinina komšinica?
Zasto ih ne voles, jer su tvoj srpski narod napaceni te 'komuno-ustase' unistile, pa im se sada svetis tako sto podrzavas svaku njihovu ekonomsku meru?

Ja se zalazem za komunizam?:hahaha:

Ne, ja govorim argumentovano, plasticno i jasno, i kritikujem komunjare na svakom mestu.

Ti zagovaras tvrdnju da si morao da zivis 40-ih da bi znao da se desio Jasenovac.

Ja to znam i bez da sam ziveo tada.

Ti tvrdis da ne mozes da pricas o Jasenovcu, jer tada nisi bio ziv.

Sto je u najmanju ruku- besmisleno.

Zasto ih ne voles, jer su tvoj srpski narod napaceni te 'komuno-ustase' unistile, pa im se sada svetis tako sto podrzavas svaku njihovu ekonomsku meru?

Ja se zalazem za komunizam?:hahaha:

Ne, ja govorim argumentovano, plasticno i jasno, i kritikujem komunjare na svakom mestu.

Ti zagovaras tvrdnju da si morao da zivis 40-ih da bi znao da se desio Jasenovac.

Ja to znam i bez da sam ziveo tada.

Ti tvrdis da ne mozes da pricas o Jasenovcu, jer tada nisi bio ziv.

Sto je u najmanju ruku- besmisleno.

Manje poznaješ komunizam od mene i manje se zalažeš protiv njega. Ti i ne znaš za šta se zalažeš, dok ja znam.

nemaš predstavu kakve su albanske plaže...to će ovih sezona da bude hit...:rtfm:

da, samo ce santorini da zameni sarandom...razliku skoro da i nece primetiti, svejedno koje je more u pitanju...:D

- - - - - - - - - -

Što si sad sujetan, a nisi smeo da dođeš? Ne bi te mi dirali, sve da si nam i rekao da si šiptar.

- - - - - - - - - -

"Ja jesam bila..." je odgovor na koje pitanje?

to je samo konstatacija, ko si ti da ti odgovaram na pitanja? :)

Pusti sad okupljanja, znači ti si šiptar?

sto pitas, hoces da ga diskriminises kao mene ciganku?

- - - - - - - - - -

Što, da bi me mala grupica gejeva ispitivala jesam li gej? Rekoh ti da me te vaše igrice ne zanimaju, ali uopšte...
A i ovako vam dam neiscrpnu temu za razgovor...Uh al ce sada da šibaju pp-ovi...:lol:

ne, bili bi oni sa tobom super, samo bi te posle iza ledja ogovarali...kao sto to rade medjusobno...

Evo šta se dešava državama, gradovima i narodu koje obilazi naš drugar Bandi.

ŠTA TO BEŠE JAČI POL: Žena napadnuta u bečkom metrou, svi se muškarci razbežali!

AUSTRIJA21:15, 28.01.2015.Autor: Vladimir Kozomara

Bila sam bespomoćna, niko mi nije pritekao u pomoć. Ljudi oko mene, među kojima je čak bilo više mučkaraca, razbežali su se kao žohari kada se upali svetlo, priča razočarana Brigite L. (58)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back