lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
koje četvrto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj odlucite se.dva..tri ili cetiri..pa cu vam kazem...![]()
jonsko, sredozemno, egejsko...
Aj odlucite se.dva..tri ili cetiri..pa cu vam kazem...![]()
ladite da ne kazem sta u grckim morima i ne znate
- - - - - - - - - -
Pogodi..tako je...
U kom si se kupao od ova tri
Јонско, Егејско, Критско и Либијско (Средоземно).
Јел' се вас троје свађате оно, као, озбиљно?![]()
dok ne prekinete da spopadate ljude da su mi navodno ispričali kako ste me deklarisali i ispitivali forumaše o mom privatnom životu i seksualnom opredeljenju...A ispričala mi je, ustvari, tvoja bliska osoba za koju nikada ne bi rekao da bi ti to uradila...
Znam da vas seksualno uzbuđujem, al imate jedan drugog, pa se snađite, ko do sada...Znam da nije zgodno po ovoj hladnoći po Topčideru i Košutnjaku, al zarad ljubavi morate da se stisnete...
Opet o pederima? Pronađi se.
Opet o pederima? Pored toliko drugih tema![]()
Јонско, Егејско, Критско и Либијско (Средоземно).
Колега, теби то можда није новина, али ја сам се изненадио кад сам недавно прочитао да јонско острвље никад није било под отоманском окупацијом.
Замисли само тај контраст - на Крфу гајиш маслине, садиш вино, тргујеш, ако се истакнеш постанеш племић серенисиме републике. На Евбеји, у међувремену, вековима крици, крв, блато, мрак и азијатска чума - укратко, Турска.
u mom kraju bi rekli: nista gore od muškarca mešorečnika...![]()
Krf i Krit su bili u sastavu Otomanske Carevine...Nisu te tome naučili u Engleskoj?
Теби ћу поставити питање око козијег сира ако ме буде интересовало, ово је за колегу.
Колега, теби то можда није новина, али ја сам се изненадио кад сам недавно прочитао да јонско острвље никад није било под отоманском окупацијом.
Замисли само тај контраст - на Крфу гајиш маслине, садиш вино, тргујеш, ако се истакнеш постанеш племић серенисиме републике. На Евбеји, у међувремену, вековима крици, крв, блато, мрак и азијатска чума - укратко, Турска.
šiptarskim smrdljivcem koji je izmigoljio iz zemljanih rupa
A da prestanete malo sa ovim prc,prc....
nemojte da moram da treniram strogocu, nesto mi se nece
pa u vezi toga bila bih vam zahvalna veceras na ljubznosti i toleranciji