СКУПШТИНСКА КАФАНА 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na đoh nešto što bi moglo biti prikladno.

8epy.jpg

Na sreću vidim da ne znaš šta je SCH. Nema tu ništa fascinantno Nosferatu. Patnja i muka samo ... a na kraju praznilo ... regresija ... infantilizam ... sfinkteri bez kontrole ... zahebi da se oduševljavaš radoznalim i detinjastim spekulacijama....

Znam ja savrseno sta je SCH. Dusevna bolest je fascinantna, sama po sebi, sve su zanimljive. Ako ti je nesto zanimljivo sa naucnog stanovista ne znaci da ne saosecas sa pacijentima.

Zanimljive kao šta? Greška prirode, mogućnost za profesionalno dokazivanje ili kao "šareni svet"? Na koji način ti je zanimljivo?

Nije SCH flaša rakije, smešna cigara, šarena pilula ... pa napraviš izlet iza linije poznatog ali se i bezbedno vratiš. SCH je bolan i pogrešan sistem ... mehanizam .. potpuno izgrađeni svet na temelju pogrešne, ali neprepoznato pogrešne, logike... Percepcija može samo zdravima, zbog radoznalosti, izgledati spektaularno ... inače prepuna je jezivih halucinacija auditivnih i vizuelnih ... taj svet i ima neku živost sve dok bolest ne progrize i poslednju sinapsu i ostavi za sobom praznu ljušturu čoveka koji još diše.

- - - - - - - - - -

momci, koji vam je ****** :lol:

Ubio je pesnički momenat kojem sam bio sklon ovim pričama o SCH. :hahaha:

Na sreću vidim da ne znaš šta je SCH. Nema tu ništa fascinantno Nosferatu. Patnja i muka samo ... a na kraju praznilo ... regresija ... infantilizam ... sfinkteri bez kontrole ... zahebi da se oduševljavaš radoznalim i detinjastim spekulacijama....

ah...oni koji boluju od sizofrenije to ne vide bas tako kako ti opisujes...a i danasnja medEcina je uznapredovala i bolest ucinila podnosljivijom...

Razlika izmedju sizofrenicara i srpskih patriota sa Krste je u tome sto veliki broj sizofrenicara ima 'svetle trenutke', i mogu u tim trenucima da budu razumni.

Srpske patriote sa Krste nikada i nigde ne umeju da razmisljaju na racionalan nacin.

a ti si kamicak opsednut patriotama i ne mozes a da ne pises o njima...to se zove opsesivno kompulsivni poremecaj...:D

Zanimljive kao šta? Greška prirode, mogućnost za profesionalno dokazivanje ili kao "šareni svet"? Na koji način ti je zanimljivo?

Nije SCH flaša rakije, smešna cigara, šarena pilula ... pa napraviš izlet iza linije poznatog ali se i bezbedno vratiš. SCH je bolan i pogrešan sistem ... mehanizam .. potpuno izgrađeni svet na temelju pogrešne, ali neprepoznato pogrešne, logike... Percepcija može samo zdravima, zbog radoznalosti, izgledati spektaularno ... inače prepuna je jezivih halucinacija auditivnih i vizuelnih ... taj svet i ima neku živost sve dok bolest ne progrize i poslednju sinapsu i ostavi za sobom praznu ljušturu čoveka koji još diše.

- - - - - - - - - -

Ubio je pesnički momenat kojem sam bio sklon ovim pričama o SCH. :hahaha:

Opusti se, po tebi nikome ne bi smela da bude zanimljiva medicina jer u njoj ljudi pate. Nemoj da mi teras kontru samo kontre radi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back