Gost 302004
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Pa zato smo ti , Pera i ja trio fantastiko .
Sve vatreni znaci..slažemo se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam lav
i novica je, odma da ti kažem..bili smo nekad zajedno u forumskoj grupi lavova.
e da, i sunčica je lavić..za ostale ne znam.
Ja sam ovan
Ili ovnica..![]()
........KO JE KAKAV LJUBAVNIK
Vatreni znaci (Ovan, Lav, Strelac) imaju veoma naglašenu seksulanost. Njih strast pokreće i ako su ispunjeni na tom polju u emotivnom odnosu, bliži su priči o ljubavi. Što je seksulani život intenzivniji to su njihove emocije dublje. Igraju na prvu loptu, kad se strast rasplamsa oni odmah reaguju i ne čekaju. Odmah stupaju u akciju, veoma često i bez reči. Nisu navikli da pitaju za dozvolu jer znaju da se to većini ženske populacije prija. Žene potajno i maštaju o tome. Oni su toga jako svesni.
Emotivne veze su prepune strasti kad strasti nestane …nestane i ljubavi. U takvim situacijama oni se odmah okreću novim izazovima. Kada je seks u pitanju izrazito su direktni.

jesi videla lili,
strastveni smo i sexualni... sudeći po horoskopu, samo nam je ona stvar na pameti
tolka, šta si ti?
akomoze neće priznati, ko ga ebe..za druge ne znam, neka se jave.

........
Dobre kombinacije u seksu
Najbolje se slažu naravno znaci istog elementa. Dobre seksualne kombinacije moguće i spajanjem srodnih elemenata pa je preporučljivo da se u krevetu zajedno nađu vatreni (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodolija), vodeni (Rak, Škorpija, Ribe) sa zemljanim znacima (Bik, Devica, Jarac).
dalje![]()

ajmo blizanci, vage, vodolije..imal' koji slobodan?![]()

........
Dobre kombinacije u seksu
Najbolje se slažu naravno znaci istog elementa. Dobre seksualne kombinacije moguće i spajanjem srodnih elemenata pa je preporučljivo da se u krevetu zajedno nađu vatreni (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodolija), vodeni (Rak, Škorpija, Ribe) sa zemljanim znacima (Bik, Devica, Jarac).
dalje![]()
)sad kad ref bude u nekom od ova tri znaka, plakaću![]()

Nisu navikli da pitaju za dozvolu jer znaju da se to većini ženske populacije prija
Мучки напад с леђа увек успева.Мучки напад с леђа увек успева.

još kad bismo znali kome si odgovorio, bilo bi zanimljivije, majke mi![]()

Ником одређено, генерално бугарска тактика је најбоља.![]()

nisam znala da i bugari imaju neku određenu taktiku u toj oblasti![]()

Džaba, ceo život se motam sa vodenim znacima ..![]()

nisam znala da i bugari imaju neku određenu taktiku u toj oblasti![]()

Mislio je na to što Bugari uvek napadaju s leđa![]()

a ja sa zemljanim,
sudbo kleta
naročito mi na živac idu device..užas, patološki perfekcionisti.

jesi videla lili,
strastveni smo i sexualni... sudeći po horoskopu, samo nam je ona stvar na pameti
tolka, šta si ti?
akomoze neće priznati, ko ga ebe..za druge ne znam, neka se jave.

Vazdušnim znacima (Blizanci, Vaga, Vodolija) je najbitnija i najvažnija intelektulana povezanost. Na prvom mestu moraju da se jako umno povežu sa drugom osobom, da ostvare prijatan, iskren i zdrav prijateljski kontakt i onda sve ide spontano. Reči su im važne, pogledi kao i osećaj ispunjenosti kada je pored njih osoba koja im se dopada( naravski da će se biti ispunjenim kada te zagrli ili ovo-ono .), ili koju vole. Veoma su radoznali i vole da eksperimentišu u seksu. Skloni su istraživanju na ovom polju. Žele da dožive razna iskustva, pa samim tim je logično da nisu okrenuti samo ka jednoj osobi.Ne spadaju u verne osobe, ali su veoma zanimljivi i nije ih teško voleti.
Vodeni znaci (Rak, Škorpion, Ribe) se potpuno prepuste emocijama a većinom i izgube u njima. Da bi se pokrenuli u seksualnom smislu, moraju da se pored partnera osećaju sigurno i pre svega zaštićeno. Kada se zaljube u potpunosti se prepuštaju voljenoj osobi i premni su sve da dožive i probaju u intimnim trenucima. Pokreće ih strast. U ovoj grupi su najverniji pripadnici znaka Raka. Škorpioni i Ribe vole izazove kao i avanture.
Zemljani znaci (Bik, Devica, Jarac) su najoprezniji i ne jure glavom kroz zid. Polako se prepuštaju i ulaze u ljubavne kao i seksualane odnose. Na prvom mestu moraju biti sigurni da li je to ono što žele i da li im odgovara. Potrebno im je poptuno poverenje kao i iskrenost. Nisu baš inicijativni ( žene), već to prepuštaju drugoj strani. Kada osete sigurnost i kada ima je uzvraćena ljubav postaju veoma strastveni.

blizanac-lavkinja
muški su trtadžije i netje da se otvore(sa dva prsta)![]()