Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam lav:D

i novica je, odma da ti kažem..bili smo nekad zajedno u forumskoj grupi lavova.
e da, i sunčica je lavić..za ostale ne znam.

Ja sam ovan :)

Ili ovnica.. :lol:

KO JE KAKAV LJUBAVNIK

Vatreni znaci (Ovan, Lav, Strelac) imaju veoma naglašenu seksulanost. Njih strast pokreće i ako su ispunjeni na tom polju u emotivnom odnosu, bliži su priči o ljubavi. Što je seksulani život intenzivniji to su njihove emocije dublje. Igraju na prvu loptu, kad se strast rasplamsa oni odmah reaguju i ne čekaju. Odmah stupaju u akciju, veoma često i bez reči. Nisu navikli da pitaju za dozvolu jer znaju da se to većini ženske populacije prija. Žene potajno i maštaju o tome. Oni su toga jako svesni.

Emotivne veze su prepune strasti kad strasti nestane …nestane i ljubavi. U takvim situacijama oni se odmah okreću novim izazovima. Kada je seks u pitanju izrazito su direktni
.
........

Dobre kombinacije u seksu

Najbolje se slažu naravno znaci istog elementa. Dobre seksualne kombinacije moguće i spajanjem srodnih elemenata pa je preporučljivo da se u krevetu zajedno nađu vatreni (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodolija), vodeni (Rak, Škorpija, Ribe) sa zemljanim znacima (Bik, Devica, Jarac).
dalje :ceka:

Poslednja izmena:
........

Najbolje se slažu naravno znaci istog elementa. Dobre seksualne kombinacije moguće i spajanjem srodnih elemenata pa je preporučljivo da se u krevetu zajedno nađu vatreni (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodolija), vodeni (Rak, Škorpija, Ribe) sa zemljanim znacima (Bik, Devica, Jarac).

ajmo blizanci, vage, vodolije..imal' koji slobodan? :lol:

........

Jel` svi na jedan krevet il` svaka grupa na poseban?

(đe naći dulum kreveta ? :think:)

jesi videla lili,
strastveni smo i sexualni... sudeći po horoskopu, samo nam je ona stvar na pameti :D

tolka, šta si ti?
akomoze neće priznati, ko ga ebe..za druge ne znam, neka se jave.

blizanac-lavkinja :hahaha:

muški su trtadžije i netje da se otvore(sa dva prsta) :zimag:

Vazdušnim znacima (Blizanci, Vaga, Vodolija) je najbitnija i najvažnija intelektulana povezanost. Na prvom mestu moraju da se jako umno povežu sa drugom osobom, da ostvare prijatan, iskren i zdrav prijateljski kontakt i onda sve ide spontano. Reči su im važne, pogledi kao i osećaj ispunjenosti kada je pored njih osoba koja im se dopada( naravski da će se biti ispunjenim kada te zagrli ili ovo-ono .), ili koju vole. Veoma su radoznali i vole da eksperimentišu u seksu. Skloni su istraživanju na ovom polju. Žele da dožive razna iskustva, pa samim tim je logično da nisu okrenuti samo ka jednoj osobi.:zstidljivko: Ne spadaju u verne osobe, ali su veoma zanimljivi i nije ih teško voleti.

Vodeni znaci (Rak, Škorpion, Ribe) se potpuno prepuste emocijama a većinom i izgube u njima. Da bi se pokrenuli u seksualnom smislu, moraju da se pored partnera osećaju sigurno i pre svega zaštićeno. Kada se zaljube u potpunosti se prepuštaju voljenoj osobi i premni su sve da dožive i probaju u intimnim trenucima. Pokreće ih strast. U ovoj grupi su najverniji pripadnici znaka Raka. Škorpioni i Ribe vole izazove kao i avanture.

Zemljani znaci (Bik, Devica, Jarac) su najoprezniji i ne jure glavom kroz zid. Polako se prepuštaju i ulaze u ljubavne kao i seksualane odnose. Na prvom mestu moraju biti sigurni da li je to ono što žele i da li im odgovara. Potrebno im je poptuno poverenje kao i iskrenost. Nisu baš inicijativni ( žene), već to prepuštaju drugoj strani. Kada osete sigurnost i kada ima je uzvraćena ljubav postaju veoma strastveni.

eo koga zanima malo još o muškitjima kakvi su u krevetu :)
http://astrologivonabeara.wordpress.com/category/astrologija/

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back