Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natalne karte su tačne koliko i gledanje u pasulj, šolju, karte, mobilni telefon, tramvaj ili kitove. Mslm, jednako daju pouzdanih informacija.
ne kažem da verujem u to, ali mi je bilo interesantno..zaboravila sam detalje, ali kad mi je to predočila osoba lkoja pojma nema o mom životu i karakteru..pa otkud znam, možda je i sugestija učinila svoje, ali dosta toga je bilo tačno.

opšte stvari,
sve to možeš reći i pripisati ženama u svakom horoskopskom znaku..više volim one prave, pa recimo precizne natalne karte..e tu već ima nekih detalja koje su individualni..

hajde ovako.... tipična ženska vodolija se često zamisli i onda odvali nešto totalno nepovezano, čak i kad razgovaramo sa njom, niđe veze ni sa čim... a to bude toliko smiješno i simpatično... vodolije se moraju voljeti...

Jesi sad prepoznala neku vodoliju?

evo malo muzike u kafanu.

slušam danas neke stare stvari (što obično i činim jel) i razmišljam koje su to njegove pesme koje su mi najomiljenije, a da nisu izlizane od skorašnje upotrebe.

zato, evo mali muzički kolaž olivera mandića, po mom izboru najboljih..omladina bi rekla, nenadyebivih i preyebenih:D

uživajte.

e da, da ne zaboravim ovu, fenomenalnu stvar
iskrenu do bola:D

u spotu se pojavljuje i prelepa, na žalost pokojna, ksenija pajčin..sećate se ove pesme?

nekako mi sada paše uz našu generaciju,
naročito ovog muškog dela kafane..prepoznaće se već:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back