Gost 302004
Iskusan
- Poruka
- 6.118
nemoj da im pričaš da si bila sa mnom...![]()
Nemoj da ja počnem da pričam kako si se ponašao u Daninom odsustvu ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
refe, želja ti je krajnje nerazumna.
naime, poznato je da travnate površine pored tise, naročito u rano proleće, obiluju nimalo bezazlenim zaraženim krpeljima
prema tome, drž se tvog novobeogradskog betona, sigurniji je za "valjanje"![]()
A još ako u mirnijim vodotokovima ima vodenog kestena/orašca, iš`o bi kući krvav k`o da se vraća sa ratišta.![]()
Labe, donela mi baba mrazica onaj Braun![]()
.."50% popusta za depilaciju za muškarce regije po izboru u studiju lepote"....
Баш причам морском човеку, ових дана сам заређо али се не опијам. Чим крене да ме вата ја станем.![]()
Nemoj da ja počnem da pričam kako si se ponašao u Daninom odsustvu ..
Pretpostravljam da nećeš da kažeš gdje si bila jer je to pobogu potpuno irelevantno...ovo bolan bili sve matorci, što muški, što ženski...zapamtila bih da je bilo piletine![]()
Pretpostravljam da nećeš da kažeš gdje si bila jer je to pobogu potpuno irelevantno...![]()
akomoze, svašta ti znaš![]()
Pretpostravljam da nećeš da kažeš gdje si bila jer je to pobogu potpuno irelevantno...![]()
pa i jeste
neprijatelj nikad ne spava, nikad ne otkrivaj lokaciju![]()
kratko sam bila, ali prijateljica je uspela da me nagovori na jedan silazak u teheranoooo stigla nasta-lasta iz komšuluqa naše SR...esi bančila medju srbadijom? ili filovano?..Srečno u ng
pai-sad kada je bila kod svarožčćoća u gostima..a netje da prizna![]()
Odrastao pored vode.
(šta sam puta iš`o kući na jednoj nozi jer je druga bila neupotrebljiva zbog pomenutog kestena)
![]()
ma tajne službe su među nama... ova maca Tol mi je najsumnjivija, šatro protestantske vjere... BND garant...![]()
kratko sam bila, ali prijateljica je uspela da me nagovori na jedan silazak u teheran
sarajevo prvog januara...na svu sreću pusto i prazno:lol:
nasto..lilava...muškitjiiii šta ste u oroskopu?
nasto..lilava...muškitjiiii šta ste u oroskopu?
Komentar:
Rek`o je sax i misliJo je na sax.![]()