Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
нема ''свих''. ту смо само ти и ја .. и Тол :)

добро јутро другари.

Gde je Tolka? Nju nisam video prilično dugo...

уплашила се кад је тебе видела. видиш како делујеш на жене :mrgreen:

lepi i dragi dečaci :zaljubljena:

ustadoh ( za divno čudo) jako rano..eno ručak "krčka" makina za veš radi svoj posao..ja ispijam drugu kafu (uz forum, of course)
i mamim čula da slikam i učim...bumo videli kako će dan da teče!

Ljubim Vas sve puno..i one koji me ne vole, jer je praštanje osnovna emocija za dobro stanje body and soul :cmok2:

Вирти, који грб недостаје на овој слици? ако погодиш и прве, частим те пивом :lol:

480px-Coa_Hungary_Country_History_Mathias_Corvinus_%281458-1490%29_big.svg.png

иначе, ради се о грбовима држава/regnuma којим је владао угарски краљ Матија Корвин, син Сибињанин Јанка. ипак, нешто ту фали :mrgreen:

Ne guraj mete u tu grupu neodoljivih forumaša koji su razlog aritmije kod žena...:mrgreen:

немој да си скроман.. не приличи ти :D

ustadoh ( za divno čudo) jako rano..eno ručak "krčka" makina za veš radi svoj posao..ja ispijam drugu kafu (uz forum, of course)

Ljubim Vas sve puno..i one koji me ne vole, jer je praštanje osnovna emocija za dobro stanje body and soul :cmok2:

здраво Тол :cmok:

Svi tebe vole, samo se neki foliraju...;)
Baš si vredna nema šta, sve je gotovo a nije podne, ja nedeljom akcijam do pijace, iznenadim gospođu nekom krčkalicom, ali pre toga uživam u kafici bar sat vremena....:cmok:

pozdravče, stalti...ja ne znam odgovor na pitanje grba M. Korvina(iako mene nisi ni pitao) :)
no videh na krsti tvoja precizna tumačenja (pdf istorija)..izuzetno privlačna tema gde se mora
biti poznavaocem i dosta posvetiti istraživanju da bi se učestvovalo u diskusiji, no nema se
dovoljno vremena za sve što bismo hteli..možda jednom ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back