gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
ako me ne poznaješ, kako onda možeš da kažeš da sam po karakteristikama više mod nego korisnik? na osnovu čega donosiš zaključke?
INa osnovu ženske intuicije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako me ne poznaješ, kako onda možeš da kažeš da sam po karakteristikama više mod nego korisnik? na osnovu čega donosiš zaključke?
....postaje iskusan i može da prepozna kada neko promaši ili se polupa. Prepozna takodje da li sa nekim ima svrhe pričati ili ne.Dakle, posle dužeg boravka na forumu, korisnik postaje polu-moderator![]()
....postaje iskusan i može da prepozna kada neko promaši ili se polupa. Prepozna takodje da li sa nekim ima svrhe pričati ili ne.
Laku noć.![]()
volite se ljudi...poletite jedni drugima u zagrljaj...shirite ruchice i tako to![]()
INa osnovu ženske intuicije.
sada mi je sve mnogo jasnije... želim ti puno sreće u životu sa takvim načinom zaključivanja... trebaće ti...![]()
Ne, nije ti jasnije. Svakome je potrebna sreća u životu.
naravno, a naročito onima koji se oslanjaju na intuiciju, umesto na razum...
laku noć...![]()
a ti?Što si ustao ovako ko vampir?
Radim.
Radis i gradis Islamski Komunjarizam. Svaka cast!
_nobody_
naravno, a naročito onima koji se oslanjaju na intuiciju, umesto na razum...
laku noć...![]()
разум је прецењен. тим пре што људи најважније одлуке у животу доносе потпуно неразумно![]()
нема ''свих''. ту смо само ти и ја .. и Тол
добро јутро другари.
Gde je Tolka? Nju nisam video prilično dugo...
уплашила се кад је тебе видела. видиш како делујеш на жене![]()
нема ''свих''. ту смо само ти и ја .. и Тол
добро јутро другари.
Gde je Tolka? Nju nisam video prilično dugo...
уплашила се кад је тебе видела. видиш како делујеш на жене![]()
Ne guraj mete u tu grupu neodoljivih forumaša koji su razlog aritmije kod žena...![]()
lepi i dragi dečaci
ustadoh ( za divno čudo) jako rano..eno ručak "krčka" makina za veš radi svoj posao..ja ispijam drugu kafu (uz forum, of course)
i mamim čula da slikam i učim...bumo videli kako će dan da teče!
Ljubim Vas sve puno..i one koji me ne vole, jer je praštanje osnovna emocija za dobro stanje body and soul![]()
lepi i dragi dečaci
ustadoh ( za divno čudo) jako rano..eno ručak "krčka" makina za veš radi svoj posao..ja ispijam drugu kafu (uz forum, of course)
i mamim čula da slikam i učim...bumo videli kako će dan da teče!
Ljubim Vas sve puno..i one koji me ne vole, jer je praštanje osnovna emocija za dobro stanje body and soul![]()