Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ја сам крив :)

Иване, молим те пребаци ову нашу малу дискусију на историјску кафану. овде се ипак тема за свађе, рецепте, шопинг и секс :mrgreen:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee NIKAKO, malo svežeg zraka uvek dobro doje:mrgreen:
Stalti, jako mi je žao što ranije nisam zagnjurila u pdf istorija ( btw, nikada me spec nije zanimalaimala, imala sam
druge ljubavi oko mjuze, umetnosti, elektrike, književnosti, dizajna, elektronike, politike, marketinga, TV, radija...itd :whistling::dash:

ps: a sex mi ne odvajaj od istorije :rtfm: zbog "apetita" istorija je trpela promene :)

Poslednja izmena:
funny-win-story-immd-dancing-gif-of-the-day1.gif

Stalti, jako mi je žao što ranije nisam zagnjurila u pdf istorija ( btw, nikada me spec nije zanimalaimala, imala sam
druge ljubavi oko mjuze, umetnosti, elektrike, književnosti, dizajna, elektronike, politike, marketinga, TV, radija...itd :whistling::dash:

ps: a sex mi ne odvajaj od istorije :rtfm: zbog "apetita" istorija je trpela promene :)

:hahaha: Istorija je jedna od osnova opšte kulture, kako god okrene čovek naleti na nju, a opet ne mora da bude svestan.

ниси у праву. ова тема се слободно може назвати Sex and the City. чим се мало скрене, даме протестирају :lol:

према томе, ето предлога за нови наслов :lol:

:( ebiga, stalti me ismeva..kanda nema podobnih za interesovanje u razmeni istorijskih činjenica :(

a nasta , ovaj dana stavlja embargo na intimu bilo koje vrste..ma oket za embargo i ja nisam za žensko intimiziranje..čak šta više- fuj!

odoh da dovršim hranu za par dana pa da se bačim na umjetnost!

mah-mah

sam' da cokim Refketa :cmok2:

32c38a50cd3f9b1b7fbbdddc2ba63f2c-576x453.jpg

U petak je objavljena izmontirana fotografija na kojoj je navodno "zvanični" Twitter časopisa "Entertejnment vikli" objavio da mladi kanadski pevač boluje od raka.

"Trolovi" koji su sliku postavili na sajt 4Chan i krenuli da je šire Internetom dodali su i natpis da bi svako ko želi da pruži podršku Biberu trebalo da obrije glavu, u znak podrške njemu i drugima koji zbog agresivnih terapija izgube kosu.

Vest je demantovana posle samo nekoliko sati, Biber je zdrav, ali to nije sprečilo desetine njegovih obožavateljki da brže-bolje obriju glave, i postave slike na Facebook i Twitter sa hashtagom "Ćelave za Bibera" (#BaldForBieber).

(MONDO, foto Beta/AP)

:rotf: :hahaha:

Gle ćurki:

original.jpg

Poslednja izmena:
:( ebiga, stalti me ismeva..kanda nema podobnih za interesovanje u razmeni istorijskih činjenica :(

a nasta , ovaj dana stavlja embargo na intimu bilo koje vrste..ma oket za embargo i ja nisam za žensko intimiziranje..čak šta više- fuj!

odoh da dovršim hranu za par dana pa da se bačim na umjetnost!

mah-mah

sam' da cokim Refketa :cmok2:

pa dovojno mi je sa jednim se intimizirati,
ja sam ipak staromodna ženska:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back