gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au, prvoborac,spomeničar...na LJISU!?![]()
Baš nisi bila dobar SuperM.![]()
Vidi se da si mlada forumašica.
Na celoj Krstarici.![]()
Prema SJK celovito a prema meni posebno.![]()
Nije lepo ovo. Ne poznaješ damu.
Šta hoćete vi moderatori u penziji, da se družite sa plebsom!?![]()
ma jok, ja samo hoću da vam idem na živce... a kad se neko upeca, onda me se ne možete otarasiti... dakle, od sutra sam redovna ovde...![]()
Nije lepo ovo. Ne poznaješ damu.![]()
mora da su te do sad mnogo puta banovali..
![]()
Nisu. Otidji na njen blog pa ćeš se uveriti. Jedini supermod koji je sam sebi pljunuo u lice zbog toga što je bio ono što u stvari nije.Svi moderatori su isti. Vrlo često se borimo za slobodu govora koju nam oni ne dozvoljavaju, jer imaju famozni Pravilnik. A u stvari...politika, ipak.
Nisu, ali vodim računa da ne pišem uvek ono što mislim, već ono što moderatori žele da pročitaju. Vi ne treba da postojite.
Nisu. Otidji na njen blog pa ćeš se uveriti. Jedini supermod koji je sam sebi pljunuo u lice zbog toga što je bio ono što u stvari nije.![]()
sa kim ti razgovaraš?pa ja nisam mod već duže vreme i ne stavljaj me u isti koš sa njima...
![]()
A nju vidiš zelenu ili šta?Neka, hvala. Otužno mi je. Ili si moderator, ili si forumaš. Kraj.To je postala borba za slobodu govora, jer su moderatori politički podobni svakom trenutku.
To za nekog važi. Ima mnogo onih koji se sa tim pravilom ne sjedinjuju.Jednom moderator, uvek moderator. Sad bi me ti banovala. Ne sekiraj se, ima ih ovde dovoljno...
Jednom moderator, uvek moderator. Sad bi me ti banovala. Ne sekiraj se, ima ih ovde dovoljno...
To za nekog važi. Ima mnogo onih koji se sa tim pravilom ne sjedinjuju.
I opet ti kažem. Mlad si forumaš da bi mogla o nekome ko je ovde 7 i više godina da donosiš sud.![]()
ne bih, to kod mene nije tako išlo... a ti, vidim, sudiš iako nemaš pojma kakav sam mod bila...![]()
A nju vidiš zelenu ili šta?
Zar imate radne knjižice u koje vam se upisuje staž!? Sodoma i Gomora.